335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

haklısın özom ama şimdiden düşünmeye başladım ben :44:
of ben t shirt bastırıcaktım ama vaktim olmadı yaaa hava alanından karşlıcam aşkımı aşkımın ablasına gidicez sonra ablası ve bebeği aşkım ve ben yemeğe gidicez...

kalplere takmış durumdayım kafayı sıyırıcam galiba yakında..
gelse de askerim ben de akıl sağlığıma kavuşsam artık

Son düzenleme:
wiolem nerden buldun o kalp şeklindeki şeyi bende bundan arıodum aşkıma kalpli krep yapmak için...

hehe krep de yapılıyo evet ben dün denedim çok süper oldu hiç dağılmadı yumurta
dore'den aldım tupper tarzı bişi elden satılıyo canım dükkanlarda yok ben hiç görmedim satan birisini bulman lazım

tutim ben daha önce bunun metalini almıştım kurabiye için olanlar var ya hani işte onlardan hiç mi hiç olmadı hemen dağılmıştı ama bundan damla taşırmadı yumurtayı başarılı yani.. silikon bu saklması yıkaması da kolaycık tavayı da çizmiyo hem

canım ben o metallerinden bende aldım ama benimki kurabiye falan yaparken kullanmak için aldım aklıma geldi belkşi krep olur diye ama bit kadar kreple aşkım doymaz diye daha büyük lazım bana

canım ben o metallerinden bende aldım ama benimki kurabiye falan yaparken kullanmak için aldım aklıma geldi belkşi krep olur diye ama bit kadar kreple aşkım doymaz diye daha büyük lazım bana

zaten olmuyo iyki yapmamışsın hayal kırıklığı yaşardın.. bu baya büyük canım bununla kesin doyar aşkın

gülme krizine girdim kendi kendimeeeeeeeeeeeeee bu gidişle aşkımı böyle karşılicammmmmmmmmmm aşkım iniyo uçaktann ben karşısında böyleyimmm
İlk tepkisi bu olur heralde sonra ben böyle olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…