- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #17.161
Arkadaşlar merhaba,
siz daha tecrübeli olduğunuz için:) sormak istediklerim var...
sevdiceği kıbrıs güzelyurt tarafında askerlik yapan var mı aranızda?
Arkadaşlar hepinize merhaba ;
Sizin sevdicekleriniz gelmişti veya gelmek üzeredir şu sıralar sanırım. Size çok özeniyorumbenim sevgilim kastamonuya jandarma kısa dönem olarak gitti. Şuan URFA SİVEREK'de. Aranızda sevdiği burada askerlik yapmış olan var mı? nasıl biryerdir ? ölüyorum meraktan
hayatımda hic bu kadar depik yemek istememiştim yaw kızlar beni de depikleyin artıkk
özom,esredselammmmmmmmmmmmmmm
esred ne zaman geliyor askerin ???
kizlaar askim suan Malatyada otelde, tüm gündür telefondayiz ve hala konusuyoruz
cok mutluyum bitirdik artik yarin aksam evine annesinin yaninada ulasacak artik tam bitecek askerlik bizim icin
darisi sizlerin hepsinin basina bitanelerim benimmmmmmm
bu aksam kimse depükleniyormu???
ben neden kendi topiğimde de değilde burdayım biliyorum yaa:) galiba buraya girince moral buluyorumm peri ninem kavuşmasını anlatmışş ya onu aklıma getirip getirip hem gülüp hem ağlıyorum
darısı tüm kavuşamayanların başınaa
çağlom bu gece yok galiba depülecek sanki vardı ama kimdi bilmem ortalarda yok çok istersen beni depükle off ne güzel ya artık rahatça görüşürsün aşkınla kafan rahat eder darısı başımıza canım
Depükçüleeeeeeeeeerrrrr nasılsınız aannnnnnnnnemmmmmmmmmmmmmmmm ahanda Perisoko geldiiii bugün kimi depüklüyooozzzzzzz
Le le lelelellelellelelllllililililillilillillililiilllillliliilllili
bende isterem popoya depüklerden
bende isterem bendeeeeeeeeeeeee:86:
Özooommmmmmmmmm
söyle perimmmmmmmmmmmmmm aşkın yanında mı ev.inizde misiniz keyifler nasıl
Az önce gitti özomm, bu hafta evinde ailesiyle geçirmesini istedim akşamları, anneciğide çok özledi onu bencillik yapmak istemedim.
Sabah uyuken kapı çaldı, elinde kocaman bi buketle geldi sevgilim kırmızı güllerle uyandırdı beni öperekk...
Çok mutlu oldummmm, sınavıma bıraktı arabada beni bekledi
Sonra evimize geldik kahvefelan içtik gitti sonra bitanemmmmmmmmmmmmmm
Cumadan sonra da bende kalıcakkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?