335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ye anam ye bu günlerde askerini bulsa yiyecek o kadar çok kişi varki fırsat eldeyken ye:89:
ulu ortada yenmiyiki ya
335dc canım iyi gecelerrr aşkına söyl ebir daha bırakmasın sene öyle bak köpek varmış
normalde içeri girene kadr bekler bi beklemedi köpek çıktı annen kızmıştr bana diyo
iyi geceler 335'im :80:, bende fırıncımı alıp kaçıcam :82:
ekliyim de içim açılsın :76:
gece uzun geçer sizinn malum beyin fırıncı mercimegi fırına vermişsinizdr sütynlerde hazır
aaa 335cim uıyuyormusun annem kendine ii bak tatlım yarın mutlaka gel şu tutiye sağlam tepük atalım tatlı rüyalar
uyudum geldim bileeeeeeeeeeee temem en hızlısındn atıck bi depük tutiye
iyi gceler canlarımmm
küs saana küs küs.

günaydınnnnnnnnnnn
gece 2 ye kadr aşkımla knuştum snra sabah annm kaldırdı saat 10 da kahvaltı yptım yine uyudm
bi şaştı bünyem akşam gbi hissediyorm şuan
yarn yine sınavm wr ama umrumdamı dünya hayr yarın sbah çöpe mi girdi çalışırm
bugn dşarı çıkabilirm burda olamasamda tutimin depük gecesine gelcmm
perişkoda böyle ypıyodr şmdi akşama yarıda keser gelir
özoşşşşşşşş 3 oldu sizinde şafagınz ay ne gzel ya aşkımla buluşurkn valla aklıma geliyosnz

kızzzzzzzzz sınavına çalışaskerin geldi havaya girdinevet ya 3 çok var mı daha 335dc cim bana da atacan mı depük

kızzzzzzzzz sınavına çalışaskerin geldi havaya girdinevet ya 3 çok var mı daha 335dc cim bana da atacan mı depük
valla girdim nyseki vizelerim yüksekti kalmam bu dersten
3 gn ne ya git hazırlanmaya başla bitick
ya şaka bi yana hiç anlamıcaksn birdn o günün sbahında buluyo insan kendini ama işte ordan snrası geçmiyo
istedigin depük olsn atarm tabi
bnmki geleli 6 gün olmuş ya ne çabk geçiyo zaman
sizinde öyle olcakkkkkkkkk

ayyyyyyyy inşallah hemencecik gecerhazırlıklara başladım annem bugün cam falan sildim hatta ama şu an yağmur yağıyorneyse ben kendimi hazırlayayım iyişimi temiliği boşver:89:

ayyyyyyyy inşallah hemencecik gecerhazırlıklara başladım annem bugün cam falan sildim hatta ama şu an yağmur yağıyorneyse ben kendimi hazırlayayım iyişimi temiliği boşver:89:
aman boşwr temizligi kndini temizle
agdaya git kaş bıyık al yeni ciciler al ilk güne
içimdeki sapık yine uyandı
neyse bnde gidiym bıcı bıcı yapıym :87::87:

Selam canlaaarrrrrrr, şuan aşkım karşımda oturuyor bilgisayarı açtım, neye bakıyorsun öyle pür dikkat diyor kızlara bakıyorum dedim hahahaha bugün depüklencek bebişlerim var dedimm.. Ayy Tutimmm o kadar heyecanlıyım ki senin adınaaaaaaa anlatamammm!!!Valla kendi kendime yarın Tutim buluşcak diyip duruyorum akşama yemeğe misafirimiz var ama gelicem ben

Sizleri özledim!!!

çok heyecanlıyım................
335dc,özom,perimmmm

335dc allah seni hahaha annen bana kızmıştırmı dedi enişte hahahaha

özommmmmmmmm git temizliğinin başına benim kaş,ağda yarına kaldıı sabahtan kuaföre gidicem cillop gibi olcam ayna gibi parlamam lazım

perimmmmmmmmmmmmm git enişteyle ilgilen yavrum ya hiç unutmuyorda bizi ooooooooo akşam misafir var demek canım benim kolay gelsinnnnn

hayalim 3 kelime oda şöyle ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ....

slmm kızlarrrr nasılızz bakalımm bu gece depükk gecesiiiiiiiiiiii

az kaldı azzzzzz tuti gidiyoo sıra özomdaa sonra ben ben bennnnn

hafta bugün bu satte kocam uçakta olcak varmı ötesiiii

slmm kızlarrrr nasılızz bakalımm bu gece depükk gecesiiiiiiiiiiii

az kaldı azzzzzz tuti gidiyoo sıra özomdaa sonra ben ben bennnnn

hafta bugün bu satte kocam uçakta olcak varmı ötesiiii

hoşgeldin fıstık naber:79:ben temizlikle uğraşıyorum bugün cam sildim yağmur yağdı olsun aşkım ne anlar camdan demi yarın öbür günde kendimi temizleyeyim ağda kaş bıyık demidepük gecesi geldi ya inanabiliyor musun 6 gün sonra geldi hem de 3 gün sonra benim 6 gün sonrada senin bak geçiyormuş

özom,muzurum,selenim selam tekrardan...
canım tatlı istedi uyduruk tatlı yaptım birde marketten bişey aldım kızlar manikür seti bulusun evde diye ama anlayamadım durun resmini bulursam eklicem ne işe yarıyor bilmediğim bişeyi aldım ama

uyduruk tatlı mı nasıl bişey yaptın kız soracağın şeyi ben kesin bilemem annem kelime hazinem zayıftır

iyiyim cnmm seni sormalıı ii yapmışsın zman geçmiş en azından ben de mutfağı temizledim sabah sonra kociş geldi nette konuştuk bütün gün

evet tatlımm taa sonunda tutiyi depükliyruzz ve sana sıra geliyoo çok mutluyumm yaaaa sonrda bennn aşkımın kollarına ayy bu hafta geçermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…