- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #18.001
ulu ortada yenmiyiki yaye anam ye bu günlerde askerini bulsa yiyecek o kadar çok kişi varki fırsat eldeyken ye:89:
normalde içeri girene kadr bekler bi beklemedi köpek çıktı335dc canım iyi gecelerrr aşkına söyl ebir daha bırakmasın sene öyle bak köpek varmış
gece uzun geçer sizinniyi geceler 335'im :80:, bende fırıncımı alıp kaçıcam :82:
ekliyim de içim açılsın :76:
uyudum geldim bileeeeeeeeeeeeaaa 335cim uıyuyormusun annem kendine ii bak tatlım yarın mutlaka gel şu tutiye sağlam tepük atalım tatlı rüyalar
küs saana küs küs.iyi gceler canlarımmm
günaydınnnnnnnnnnn
gece 2 ye kadr aşkımla knuştum snra sabah annm kaldırdı saat 10 da kahvaltı yptım yine uyudm
bi şaştı bünyem akşam gbi hissediyorm şuan
yarn yine sınavm wr ama umrumdamı dünya hayryarın sbah çöpe mi girdi çalışırm
bugn dşarı çıkabilirm burda olamasamda tutimin depük gecesine gelcmm
perişkoda böyle ypıyodr şmdiakşama yarıda keser gelir
özoşşşşşşşş 3 oldu sizinde şafagınz ay ne gzel ya aşkımla buluşurkn valla aklıma geliyosnz
valla girdim nyseki vizelerim yüksekti kalmam bu derstenkızzzzzzzzz sınavına çalışaskerin geldi havaya girdin evet ya 3 çok var mı daha 335dc cim bana da atacan mı depük
valla girdim nyseki vizelerim yüksekti kalmam bu dersten
3 gn ne ya git hazırlanmaya başla bitick
ya şaka bi yana hiç anlamıcaksn birdn o günün sbahında buluyo insan kendini ama işte ordan snrası geçmiyo
istedigin depük olsn atarm tabi
bnmki geleli 6 gün olmuş ya ne çabk geçiyo zaman
sizinde öyle olcakkkkkkkkk
aman boşwr temizligi kndini temizleayyyyyyyy inşallah hemencecik gecerhazırlıklara başladım annem bugün cam falan sildim hatta ama şu an yağmur yağıyor neyse ben kendimi hazırlayayım iyişimi temiliği boşver:89:
aman boşwr temizligi kndini temizle
agdaya gitkaş bıyık al yeni ciciler al ilk güne
içimdeki sapık yine uyandı
neyse bnde gidiym bıcı bıcı yapıym :87::87:
slmm kızlarrrr nasılızz bakalımm bu gece depükk gecesiiiiiiiiiiii
az kaldı azzzzzz tuti gidiyoo sıra özomdaa sonra ben ben bennnnn
hafta bugün bu satte kocam uçakta olcak varmı ötesiiii
özom,muzurum,selenimselam tekrardan...
canım tatlı istedi uyduruk tatlı yaptım birde marketten bişey aldım kızlar manikür seti bulusun evde diye ama anlayamadım durun resmini bulursam eklicem ne işe yarıyor bilmediğim bişeyi aldım ama
evet cnm öyle uyduruk bişey yaptım puding yaptım içine ufalanmış bebe bisküvisi koydum karıştırdım
tamam cnm kolay gelsin...bende şu manikürü kurcalayayım
hoşgeldin fıstık naber:79:ben temizlikle uğraşıyorum bugün cam sildim yağmur yağdıolsun aşkım ne anlar camdan demi yarın öbür günde kendimi temizleyeyim ağda kaş bıyık demi depük gecesi geldi ya inanabiliyor musun 6 gün sonra geldi hem de 3 gün sonra benim 6 gün sonrada senin bak geçiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?