- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #18.241
nen dede deil nene
allaahhhhhhhhhh söyleyin depük sırası kimde sırada kim varrrrrrrrrrrrrrdepülecek anammmmmmm ben yavvvvvvvvvvvvvvvv ben depülecem yarından sonra içelim kıslarrrrrrrrrrrrrr
içelim özom sen içmiycen de kim içecek,getirin bi büyük ortaya musur canım yanaş hadi kap kadehi esred şampanyalar nerde bu gece depük gecen..patlat şampanyayı
içelim canımiçelim güzelleşelim depük geceme ne kaldı şurda askerim beni güzel bulsun hayat benim geceme de geleceksin demüüüüüüüüüüü
inşallah gelcem canım...tutiyi depükleyemedim içimde kaldı bari yakaladığımı depükleyip sevaba nail olalım.sevenleri kavuşturmak sevaptır
senden sonra da musuru yollayacağız kocişinin kollarına
yarından sonra sadece yarından sonrabiri beni dürtsün depük ge ceme bir gün kalmış :98:
hadii kızlarr içelimm bi tarafım efkar bi tarafım sevinçç saçıyo bu gece içerim ben bu geceahh ahh bitiyoo bee çok şükür bitiyooo depük gecesi son 2 birrrrr ÖZOMMM ikiiiiiii BENNNNNNN
kızlarrr hemen geçsin şu hafta yaa hepsi geçerde son cumartesi gününü nasıl geçircemm off offffff :44::44::44::44:
:92: :88::82: özomun psikolojisi
Tutim yaa hiç heyecanlanmıyo musun yarın sevdiğin damı görücen..bi de babanla birlikte görcen:18: ben yerimde duramazdım heralde..
al sanaaabayılıyorum seni kızdırmaya bilerek diyom
deeede deeeede
en son bu psikolojide kalırsnevet tutim çok karışık psikolojim ya bir böyle:78: bir böylebir böyle bir böyle bir böyle bir böyle bir böyle:18:bir böyle
hah şöyle musur bak kıvama geldin:89: son cumartesi gecesi biz depüklüyo olucazsen süslenip püsleniyo olucan son kahramanımızsın sen .seninle 335 yarenleri bir tarihi sonlandırmış oluyor :92::92::92:
evet tutim çok karışık psikolojim ya bir böyle:78: bir böylebir böyle bir böyle bir böyle bir böyle bir böyle:18:bir böyle
Tutim yaa hiç heyecanlanmıyo musun yarın sevdiğin damı görücen..bi de babanla birlikte görcen:18: ben yerimde duramazdım heralde..
evet tutişkoooo inşallah güzel bir gün olur burada paylaşırsın yaçok merak ediyorum bende
evet tutişkoooo inşallah güzel bir gün olur burada paylaşırsın yaçok merak ediyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?