335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ududub burda da hava cok kötü söyledigin sarkıyı ben de dinliyorum simdi.cok efkarlandım napalım bekle bekle hiç pes eder miyiz ???

aynen canım yaa burdada felaket içim felaket hava felaket ne bu yaaaa
NE DEMİŞ MUSTAFA CECELİ;
Bir nasihat gibi bu sancılı hasret miyadını doldurup biter bir gün karanlık aydınlığa kavuşur elbet SİZ O GÜN BAYRAMI KUTLAMAYI GÖRÜN:teytey:

tutiii canım yaa bugün hem hava hemde kocişin sesini çok duyamamktan ötürü çok canım sıkkın pasoo mustafa ceceli bekle dinle dinle ağla moddayım

canım geçen akşam bende senin gibiydim habire zerrin özerin şarkısını baştan sona baştan sona dinledim annem sen bu kafayla beklersen psikologdan çıkamazsın haberin olsun dedi...düşündümde annem haklı böyle vakit geçmez havalar ılık olsa çıkıp gezeceğim ama havalarda bozdu yağmur o biçim yağyor böyle oluncada kasvet çöküyor bence çok fazla bunalım şarkı dinlememek lazım...

tuti kayınvalidenle allah muhabbetini arttırsın:1:

hehehe :1:saol cnmmmm

valla ben hava kötü demicem yarın törenden sonra atlıcam arabaya bascam kayseriye alışverişe:teytey:
ama mustafa ceceli de pek güzel demiş yaa biz severdik gülleri dikenleriyle bu bekleyiş de en acılı diken olsun daha kötüsünü görmeyelim inşallah

LOYY LOYY LOYYY kocişşş aradıı çok şükür yarabbim ama orada hava felaketmiş yağmur damlaları mermi gibi düşüyormuş resmen ALLAHIMA EMANET OLSUN BÜTÜN ASKERLERİMİZ..

valla ben hava kötü demicem yarın törenden sonra atlıcam arabaya bascam kayseriye alışverişe:teytey:
ama mustafa ceceli de pek güzel demiş yaa biz severdik gülleri dikenleriyle bu bekleyiş de en acılı diken olsun daha kötüsünü görmeyelim inşallah

en güzelini yaparsın bende hafta sonunu bekliyorum alışveriş için bayram için bişeyler alayım diyorum kendime çok saldım kendimi birde anneme ameliyat olacağı için hastanede giymesi için pijama takımı alıcam...

LOYY LOYY LOYYY kocişşş aradıı çok şükür yarabbim ama orada hava felaketmiş yağmur damlaları mermi gibi düşüyormuş resmen ALLAHIMA EMANET OLSUN BÜTÜN ASKERLERİMİZ..

hadi gözün aydın cnmmmm...amin canım amin...

Öperek uyandırdım bu sabah ayrılığı,
Fırından yeni çıkan bekleyişler satın aldım,
Kırmızı mavi ekoseli yalnızlığımı serdim masaya..
Manzaraysa ayrılığa sıfır! İşte her şey hazır..
Acılarımla iki lafın belini kırdık,
Yokluğunda bir kuş sütü eksik..
Yalnızlığım ve ben; seni çok bekledik...
CEMAL SÜREYYA

teşekkür ederim tatlım saol güzel duaların için...
nerden buluyorsun bu şiirleri yaa hep kaydediyorum :1:

eeee aşk kadını olunca diye başlayıp bir ukalalık yapayımm dedim:1:
Canım biraz kendimden biraz ordan burdan okadar çok varki belleğimde aklıma geldikçe atıyorum topiğe bir yardımım oluyosa ne mutlu banaopuyorumnanaktan

kavga ettik o kadar sabir bosa gitti istemedim istemedim oldu bitiyo dedim sabrim bitti iste gururum aramamada izin vermiyo cildircam nefesim daraliyo

kavga ettik o kadar sabir bosa gitti istemedim istemedim oldu bitiyo dedim sabrim bitti iste gururum aramamada izin vermiyo cildircam nefesim daraliyo

huzusuz dur bir canım yaa hayırdır neden kavga ettiniz uzaklık özlem hasret bazen bu tarz şeylere sebep olabiliyor ama sakin ol biliosun sabır gerktiren bir durumdayız sabır fedakarlık..

canim konuyu bilmiyorum ama bence bu zaman gurur yapmak icin hic uygun degil..
bak kendi kendini yiyorsun, ara derim konusun eminimki oda suan en az senin kadar bunaliyordur, helede öyle bir ortamda..

kizlarr oturdum tam 5sayfa mektup yazdim askima..hem agladim hem yazdim icimden gecen onca düsünceyi duyguyu yazdim hepsini simdi kendimi öyle rahat hissediyorumki=)
yarin sabah göndericem..umarim kendimi rahatlatim derken askimi derde koymam yazdiklarimla=D

Back
X