335cc meme implantı oldum🍒

Sila sayka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2020
6
3
36
25
Merhaba arkadaşlar. Boy 1.58 kilo 48. Benim mememde asimetri vardı ve dokumda vardı dümdüz meme değildi. Ama sağ meme sol memeye göre büyüktü o yüzden büyük olan memeye 300cc küçük olana 335cc high profil implant takıldı. Bugün 10. günüm hala ödemler var biraz ama 360cc taktırsam olurmuş gibi geliyor. Kendi mememde olduğu için ve high profil implant takılacağı için fazla büyük olur diye tedirgin oldum
335cc taktırıp memnun olanlar var mı yani ödemler gidince fazla küçük kalmaz değil mi şuanki görüntü ideal ne fazl büyük nede küçük. Ama ödemlerden sonra 1ay sonunda ne olur bilemem
Bu arada ağrılarım fazla olmadı ilk 3gün biraz ağrı gerilme hissi oluyor ağrı kesici alınca fazla sıkıntı olmuyor ama normal yani vücut alışmaya çalışıyor :)

Son düzenleme:
Benim çok az meme dokum vardı. Boyum 173 kilom 65. Doğal istediğim için 335-360 cc high profil yuvarlak taktırdım. Gayet normal ve doğal duruyor. 2. Ayım olmasına rağmen silikon olduğu anlaşılmıyor. Vücut proporsiyonuma tam uydu. İyi ki daha büyüğünü taktırıp vücuduma yük almamışum diyorum. Zaten yaptırırken tek amacım vücudumda normal durmasıydı. Büyük meme sevmiyorum. Siz seviyorsanız 400 falan taktırabilirmişsiniz bence. Ama ne gerek var ki zaten zayıfsınız ben sizin yerinizde olsam 280 den fazla taktırmazdım heralde

Ne çok büyük nede çok küçük olsun dedim minyonum kötü durmuyor şu hali dolgun feminen gözüküyor ama ödemler inince küçülür diye bi tedirgin oldum. Ama high profile olduğu için fazla küçülmez diye düşünüyorum bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…