Doğuma Hazırlık 34+5 hamilelik ve sanci

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Shalini

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
3.646
4.274
333
kizlar merhaba 2 gundur karnim sertlesiyor ve bebek toplaniyor sol tarafta ozellikle. sol kasikta da ufak tefek sancilar var. 2 gun once nts ye baglandigimda cok az sancim cikti. hastanede yattigim icin her gun nst ye baglaniyorum gerci ama. sizlere sorum benim gibi bu haftalarda kasilmalar yasayip 37. haftayi goren oldu mu?

kizlar merhaba 2 gundur karnim sertlesiyor ve bebek toplaniyor sol tarafta ozellikle. sol kasikta da ufak tefek sancilar var. 2 gun once nts ye baglandigimda cok az sancim cikti. hastanede yattigim icin her gun nst ye baglaniyorum gerci ama. sizlere sorum benim gibi bu haftalarda kasilmalar yasayip 37. haftayi goren oldu mu?

Hastahanede neden yatıyorsunuz bilmiyorum ama hala o kasılmaları yaşayarak 37+3deyim. Benim de gözle görülür şekilde sağ tarafa toplanıyor. İlk nstde sancı çıkmıştı sonrakilerde sancı da çıkmadı

Benimde ilk hamileliğimde öyle olmuştu ve 37+2 de doğurmuştum inşaAllah sende 37'yi görürsün zaten hastanedeymişsin için rahat olsun stres yapma

Benim 34+0da muayeneye gitmişken NST'de çok yüksek sancım çıktı hiçbir şey de hissetmiyordum. Doğum başlamış diye hastaneye yatırdılar ilaçlarla düştü kasılmalar ama ben hiçbir zaman sancı hissetmedim. Şu an 35+1iz, 8 gündür istirahat ediyorum bebek çok aşağıda duruyor bu şekilde 37de almayı planlıyor doktorum. Çok ayakta kalma bol bol dinlen ikimiz de görürüz umarım 37yi🙏

Back
X