34 beden

1.70 boyundayim 55 kiloyla 34 beden giyiyorum.

Vucut kitle indeksinizi hesapladiniz mi hic,sizin boyunuzda biri icin 48 kilo hic saglikli bi goruntu yaratmaz.

Kilo vermekten ziyade spor yapmanizi tavsiye ediyorum,ayni kiloyla daha iyi durmak icin spor şart.

Boyum 1.74 kilom 58. Şu an gayet iyi bir fiziğim var ne çok zayıfım ne de fazlam var. Hatta 2 3 kilo alsam da güzel olabilir. Boyun 1.67 ve 48 kilo olmak istiyorsun. Muhtemelen çok sıska gözükürsün. Çünkü ben sınava hazırlandığım donem 53 kiloya düşmüştüm herkes hasta mısın falan diyordu. Senin boyun için 52 53 kilo çok güzel olur. Yani bi 5 6 kilo versen yeterli bence. Ayrıca spor yapmadan ve beslenmene çok dikkat edip yeterli beslenmeden 10 kilo verirsen muhtemelen vücudun yer yer sarkar ve yüzün çöker. O yüzden dikkat et

44 kiloyum. 32-34 giyiyorum. 52 kiloya kadar cikmistim yine 34 giyiyordum. Ben kadina zayifligin yakistigini dusunenlerdenim. Zayifligi zerafetle bagdastiriyorum cunku ve zerafet de elbette estetik gorunur.

50 52 yeter sana bence. 7 haftada da çok rahatverilir o kadar kilo. Yoğun kardiyo pilates diyet yapman lazım

163 boy 48 kiloyum ama 59 kilodayken de memem yoktu kalçam vardı, bu kiloya imdim yine orantım aynı, meme yok kalça var. Üst bacaklarım hala kalın.
Kilo vermeden önce bacaklarımın çubuk gibi kalacağını düşünürdüm ama orantın nasılsa zayıflayınca da aynı orantı oluyor. Şuan mesela bacakların vücuduna göre inceyse evet zayıflayınca kürdan gibi kalabilir ya da göğüslerin küçülse zayıflayınca yok olabilir veya karın bölgende çok yağ varsa zayıfladığında incecik bir belin olmaz. Aynı orantıda azalırsın. O yüzden yorumların çoğu bilinçsiz. :D
Kilolu değilsin normalsin ama Anormal bir rakama inmek istemiyorsun. Ama mesela senin boyunda 48 kilo biriyle sen zayıfladığında aynı görüntüye gelmezsin, hepimizin vücut özellikleri farklı. Hayal kırıklığı da yalayabilirsin yani. Benim 11-12 kilo daha fazlaykenki halimi yani S-M bedenki halimde kimse bana fazlan var demiyordu ama şuan ailem arkadaşlarım eski resimlerimle şimdiki halimi kıyaslayınca eski halimi kilolu buluyorlar. Ben de öyle.
Kısaca olmak istediğin rakam anormal bir rakam olmadığı için kaç kilo olmak istiyorsan o kiloda ol. Nasıl 40 küsür beden insanlar halinden memnunsa 34 beden bir insan da halinden memnun olabilir.
Bol sebze ve et süt ürünlerini tüketerek karbonhidrat ve yağı ciddi oranda azaltarak ve yoğun sporla vermen gerek. Hızlı vermek istediğin için spor yapmadan verirsen vücudunda deformasyonlar olabilir.

Boyuna göre kilon gayet iyi. Ama çok istiyorsan zayıflamayı 55'den aşağı düşme bence. Yanakların çökebilir ve sonra onu tekrar kilo alsan bile toparlama imkanın olmayabilir.
Zayıf ya da kilolu (aşırı olmamak kaydıyla) olmak bir güzellik kıstası değil bence.. Öyle olsa gayette kilolu ve iri olan bir kadın olarak Monica Belluci dünyanın en seksi ve güzel kadınlarından biri olarak gösterilmezdi.

Tavsıye etmıyrum gecen yıla kadar 165 boyle 43 kıloydım evlendıgımde gelınlıgım bıle benden agırdı sıan 50 yım resmen guzellestım 38 beden olmusum olsun byle daha guzel hıssedıyrım ayva gbegımden baska fazlalıgım yok ama 43 kıloykemde o gobek vardı bence bsuna kendıne ezıyet etme

Back
X