- Konu Sahibi Aysegul006
Nisan 1 de dogum yaptım 34 haftalık dogdu bebegim bebegimin benim gibi dogum yapan arkadaşalar varsa bilgi paylaşımı yapabiliriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi çok şükürBebeğiniz iyi mi
Gelişimi digBenim küçük kızım da geçen sene 34 haftalık doğdu. 9 gün küvöz de kaldı.Şimdi 1 yaşında.
peki yaşıtlarını ne kadar sürede yakaladıBenim küçük kızım da geçen sene 34 haftalık doğdu. 9 gün küvöz de kaldı.Şimdi 1 yaşında.
Ynlış yazdım ilk olanı kusura bakmayınGelişimi dig
peki yaşıtlarını ne kadar sürede yakaladı![]()
Şu an gayet iyi durumda asla kendinizi strese sokmayın. Baba diyor . Tutunup kalkıyor. Emekliyor. Şarkılarda dans ediyor. Yemeğini yerken kaşığı kendi tutmak istiyor. Diğerleri gibi yani şu anda.Gelişimi dig
peki yaşıtlarını ne kadar sürede yakaladı![]()
Çok şükür benim de erken doğum riskim var 34 görmeyi çok istiyorum küvöz de çok kalacak mı doktorunuz birsey söyledi öiİyi çok şükür
Şu an gayet iyi durumda asla kendinizi strese sokmayın. Baba diyor . Tutunup kalkıyor. Emekliyor. Şarkılarda dans ediyor. Yemeğini yerken kaşığı kendi tutmak istiyor. Diğerleri gibi yani şu anda.lütfen hem kendinizi hem bebeğinizi strese sokmayın .ona biraz zaman verin
Benim bildiğim 34 hafta çok geç bşr prematürelik gelişim sorunu vs 27 28 haftalar da sorun oluyor 7 aylık doğan bebekler bile çok güzel gelişiyorŞu an gayet iyi durumda asla kendinizi strese sokmayın. Baba diyor . Tutunup kalkıyor. Emekliyor. Şarkılarda dans ediyor. Yemeğini yerken kaşığı kendi tutmak istiyor. Diğerleri gibi yani şu anda.lütfen hem kendinizi hem bebeğinizi strese sokmayın .ona biraz zaman verin
Benim bebegim küvözde az kaldı şimdi4 aylık ama ufK tefek bi bebek ben nisan 1 de dogum yaptım Allah yavrularımıza saglık versinÇok şükür benim de erken doğum riskim var 34 görmeyi çok istiyorum küvöz de çok kalacak mı doktorunuz birsey söyledi öi
34 haftalık mı doğdu zamanla kilo alır bence amin bende 33+3 oldum bakalım nasip nereye kadarBenim bebegim küvözde az kaldı şimdi4 aylık ama ufK tefek bi bebek ben nisan 1 de dogum yaptım Allah yavrularımıza saglık versin