• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

34 HAFTA GEBELİKTE HİÇ SANCI YOK

hedis4242

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2024
35
6
1
34
MERHABALAR 34 HAFTALIK HAMİLEYIM ANCAK HIC SANCIM YOK OKUDKLARIMIN AKSINE GENELDE BAŞLAMIS YALANCI KASILMALAR DA OLSA .BNDE SU AN O DA YOK EVET OLURSA ONDAN DA ŞİKAYET EDECEGIM BELKI AMA BOYLESI DE NORMAL MI BİLEMEDİM:KK48::anneadayı:

Bebegınızın hareketleri iyiyse kontrollerınızı 15 güne çekin takipte kalın :)
Ben doğuma bile ağrısız gittim tek haberdarım gelen suydu .

MERHABALAR 34 HAFTALIK HAMİLEYIM ANCAK HIC SANCIM YOK OKUDKLARIMIN AKSINE GENELDE BAŞLAMIS YALANCI KASILMALAR DA OLSA .BNDE SU AN O DA YOK EVET OLURSA ONDAN DA ŞİKAYET EDECEGIM BELKI AMA BOYLESI DE NORMAL MI BİLEMEDİM:KK48::anneadayı:
Bende doğuma kadar hiç sancı olmadı, nst bile cok normaldi, 38. Haftada sezaryen doğum yaptım, herkeste sancı olmuyor.

hareketlerı ıyı sukur ama herkes sancı agrı var deyınce bı kendımden şüphelendım .15 güne bir çektı zaten doktorum kontrolu tesekuler biraz rahatladım :D :KK48:

hareketlerı ıyı sukur ama herkes sancı agrı var deyınce bı kendımden şüphelendım .15 güne bir çektı zaten doktorum kontrolu tesekuler biraz rahatladım :D :KK48:
Her beden aynı değildir ama :) hareketleri güzelse kontroller de sıkıntısızsa endişe etmeyin

Back
X