34. hafta oğlumu kaybettiim .. :(

Allah sabırlar versin güzelim........ ne diyeyim nedesem teselli etmez seni.... bende 34 .haftamdayım.... Allah kimsenin başına vermesin...

sen ne cabuk 34. haftaya gırdın ya senın yorumlarını ılk hamıleyım dedıgın yorumlarını falan takıp etmıstım resımden hatırladım cınsıyetı ne

Sağol Kayra'cım uzun ömürler bebeğine :)
Dalin26 daha 6 günlük bir olay olduğu için üzüntüm taze olsa da zamanla hafifleyecek biliyorum çok sağol .

rabbim sabir versin ben yolun basindaym ve bunlari okuyunca daha cok etkileniyorum.benimde sezeryan oluyor ve bu son sansim olcak.rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
rabbim karnini tekrar dolsurdun canim.

sen ne cabuk 34. haftaya gırdın ya senın yorumlarını ılk hamıleyım dedıgın yorumlarını falan takıp etmıstım resımden hatırladım cınsıyetı ne

günler çabuk geçiyor güzelim......... madem takip ettinde ne diye sohbet etmedinki.... sana özeldende mesaj attım ikizler topiğine gelmişsin orayada yazdım hemşerim gelde sohbete katıl diye arada gelde sohbet edelim...

Sağol Kayra'cım uzun ömürler bebeğine :)
Dalin26 daha 6 günlük bir olay olduğu için üzüntüm taze olsa da zamanla hafifleyecek biliyorum çok sağol .

canım benim evet üzüntün taze ve zor bir imtihan... sabırla aşacaksın unutmayacaksın belki ama.... dediğin gibi zamanla hafifleyecek... rabbim tez zamanda sana hayırlı evlat nasip etsin....

canım başınız sağolsun...
söyleyecek fazla söz yok..
umarım en kısa zamanda tekrar anneliği yaşarsın, kucağına alırsın sağlıkla inşallah...

zuhal_84 başka çocuğum yok yani henüz anne olmayı başarmadım ama melek annesi oldum ben

Canım başın sağolsun benimde 1 ay oldu hatta geçti oğlumu kaybedeli 35.haftamdaydım.Üzelmen çok normal çünkü ağlamaktan başka rahatlatacak birşey gelmiyo ağlamakta bu ateşi soğutmaya yetmiyo.Ama biliyoruz ki şimdi bu bir korsa zamanla küllenecek ufak bir esintiyle tekrar alevlenecek ama ilk gün gibi yanmayacak canın sabret arkadaşım bu bizim sınavımız yavrn seni ve babasını cennete almadan girmeyecek.Orada buluşacak yaşayamadığınız günleri orada yaşayacaksınız.Beni teselli eden de sadece bu canım.Rabbim bu acımızı unutturacak acı yaşatmasın.Benim oğlumunda kalbi durdu 4 ocakta kaybettim.Acını yaşa ama kardeşini gönderecek annesine üzülmeyesin diye.Ben genelde açığım Paylaşmak istediklerini dinlerim canım.Atlatacağız inşallah

:Saruboceq:
Çok teşekkür ederim canım a.s Bebişlerimizin arasında 1 ay var bende Ege'mi 4 şubatta kaybettim .:a015: Allah sabır versin sana da diğer çocuklarını kaybeden annelere de :Saruboceq:
Zaman herşeyi ilacıdır.Geçmese de hafifleyecek .boshayallersmile

Çok çok üzüldüm.İnan gözlerim doldu.Rabbim kimseyi böyle bir acıyla sınamasın.Başın sağolsun :çok üzgünüm:

İçim parçalandı çok zor bir acı.Rabbim sabrını versin inş.

başın saolsun cnm acın çok taze rabbim büyük sabır versin. bende 25 kasımda kaybettim 20 haftalıktı çok zor iyiki bu site var birbirimizin acısını anlıyoruz çünkü bizi yine biz anlarız rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin

merhaba duygularını çok iyi anlıyorum bende bebeğimi36.haftada yeni kaybettim tarifi çok zor. acı büyük ama alışmak zorundayız takdir ilah yüce rabbim herkese sabrını versin ama sakın isyan etme verende Allah alanda

Hepiniz sağoluna.s.
Amin inşallah. opuyorumnanaktan
Resital'cım seninde başın sağolusun,Allah sabır versin :Saruboceq:
İnşallah,en kısa sürede bebeğini kucağına alırsın canım ..

Forumda buna benzer bir kaç durumu okudum, gözyaşları içindeyim. Öncelikle bu acıyı yaşayan arkadaşlarım hepimizin başı sağolsun. Herşeyde bir hayır var. Bu bir teselli değil. Allah sizlere bu acıyı vermişse mutlaka mutlu günleri de verecektir. ınşallah hayırlısıyla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza. ışte o zaman ne acı kalacak ne başka şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…