Allah sabırlar versin güzelim........ ne diyeyim nedesem teselli etmez seni.... bende 34 .haftamdayım.... Allah kimsenin başına vermesin...
sen ne cabuk 34. haftaya gırdın ya senın yorumlarını ılk hamıleyım dedıgın yorumlarını falan takıp etmıstım resımden hatırladım cınsıyetı ne
Sağol Kayra'cım uzun ömürler bebeğine :)
Dalin26 daha 6 günlük bir olay olduğu için üzüntüm taze olsa da zamanla hafifleyecek biliyorum çok sağol .
zuhal_84 başka çocuğum yok yani henüz anne olmayı başarmadım ama melek annesi oldum ben
Canım başın sağolsun benimde 1 ay oldu hatta geçti oğlumu kaybedeli 35.haftamdaydım.Üzelmen çok normal çünkü ağlamaktan başka rahatlatacak birşey gelmiyo ağlamakta bu ateşi soğutmaya yetmiyo.Ama biliyoruz ki şimdi bu bir korsa zamanla küllenecek ufak bir esintiyle tekrar alevlenecek ama ilk gün gibi yanmayacak canın sabret arkadaşım bu bizim sınavımız yavrn seni ve babasını cennete almadan girmeyecek.Orada buluşacak yaşayamadığınız günleri orada yaşayacaksınız.Beni teselli eden de sadece bu canım.Rabbim bu acımızı unutturacak acı yaşatmasın.Benim oğlumunda kalbi durdu 4 ocakta kaybettim.Acını yaşa ama kardeşini gönderecek annesine üzülmeyesin diye.Ben genelde açığım Paylaşmak istediklerini dinlerim canım.Atlatacağız inşallah
3 Şubat çarşamba günü sabah kalktığımda herşey çok normaldi.Bebeğim çok hareketliydi yine .boshayallersmile Akşam saatlerinde bebeğimin hareketlerini hissedemedim.:1no2: Sabah kalktığımda yine hareket yoktu.Fakat hiçbir sancı felanda yoktu.Endişelenmeye başladık ve eşimle doktora gittik.Doktor bebeğimin kordon dolanması yüzünden öldüğünü söyledi ve beni sezeryana aldı 4 Şubatta..Gerçekten çok üzgünüm doğmasına çok az kala onu kaybetmiştim.:çok üzgünüm: Allah kimsenin başına vermesin :Saruboceq:
Arkadaşlar öncelikle hepinize çok teşekkürler bu güzel yorumlarınız için .a.s.
Her annenin yaşayacağı en büyük acıyı yaşadım.İlk hamileliğim ve ilk bebeğimdi.:ecrin_bebek: Herşeyi çok güzel planlamıştık.Hiçbir sağlık sorunumuz da yoktu bebeğimle.Herşeyi hazırdı:Odası,cicişleri,oyuncakları,ismi...Gerçekten onları gördükçe içim çok yanıyor.Düşünüyorum geçen hafta bugün bebeğimleydik,bebeğim bu zamanlar kıpırdıyordu hissediyordum onu diye düşünüyorum .:çok üzgünüm: ve Allah kimseye evlat acısı göstermesin diyorum .:Saruboceq:
İçim parçalandı çok zor bir acı.Rabbim sabrını versin inş.
Çok çok üzüldüm.İnan gözlerim doldu.Rabbim kimseyi böyle bir acıyla sınamasın.Başın sağolsun :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?