- 10 Şubat 2011
- 1.879
- 2.252
- 333
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Muhakkak işlemlerinizi yapin. 34.haftada 3 saat tuvalete girmeden durmak mümkün değil. Belki tek gözetmen vs verirler. Oturacaginiz yeri ayarlarlar. Çünkü amfiye de sırayada sığmazsınız. Hayırlısı olur inşallah sizin için, emeğinizin karşılığını alırsınız inşallah
Merhabalar .
Bilgisi ve fikri olan varsa yardımcı olabilir mi ?
Allah nasip ederse 05 Ekim itibariyle doğumum olacak gibi görünüyor .
Kpss ye de güzel hazırlandım. Geçen sene de 85 civarı almıştım zaten . sınava basvurdum . 6 -12 -13 eylülde sınavım olacak . Sınavlar ortalama 3 saat falan sürüyor . Tuvalet ihtiyacım olur diye düşünüyorum . Tuvalet için izin alabiliyormusuz bir de belime yastik vs bir sey de koyabiliyormusum sinav boyunca ama bunun için tam olarak nereye başvurmalıyım bilmiyorum .
Mevzuatı okudum . Çok net bir açıklama yoktu
85 civarı puan alıp atanamamanıza çok üzüldümo kadar koymuştur ki bende kpss ye hazırlanmayı düşünüyordum ama umutsuzluk içerisinde sürünüp gidiyorum önceden işlemlerinizi kesinlikle halledin 3 saat hamile bir kadın için fazla tuvalete gitme ihtiyacı illa hissedersiniz stresli olursunuz çünkü kaç yaşındaydınız acaba sorabilir miyim ?
Ya kpss hakkında hiçbir fikrim yok açıkcası sadece üniversite sınavlarına girdim ilk yılımdan tercih yapsamda olurmuş ama daha da yükseltirim diye 4 kere girdim sınava ama yüksek bi bölüm tutturamadım yıprandığımla kaldım :) o kadar yoruldum ki sınavlardanBen a grubundan hazirlandim mülakattan elendim malesef . O yüzden çift yıllar çok daha avantajlı merkezi alımlar acısından . 27 yaşındayım:)
Sağlıkla kucağınıza alın inşl, 31 haftalıkken sınava girdim karnı daha buyuk olanları görünce rahatladım, özel bi şey ben istemedim ama inş vardır ve bu sizi rahatlatır, aldığım önlemler en rahat kıyafeti giydim, sıramı genıişlettim, kağıtlar başlamadan hemn önce wc ye gttm, bebek hareket ettiğini hatrlyrm elimi karnıma koyup bol dua ettm cok şukr sınavımm da cok iyi geçmişti cok iyi puan almştm,Merhabalar .
Kpss ye de güzel hazırlandım. Geçen sene de 85 civarı almıştım zaten . sınava basvurdum . 6 -12 -13 eylülde sınavım olacak . Sınavlar ortalama 3 saat falan sürüyor . Tuvalet ihtiyacım olur diye düşünüyorum . Tuvalet için izin alabiliyormusuz bir de belime yastik vs bir sey de koyabiliyormusum sinav boyunca ama bunun için tam olarak nereye başvurmalıyım bilmiyorum .
Merhabalar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?