canım çok başın sağolsun Allah sabır versin .seni senin gibi olandan başka kimse anlamaz bunu kabullenmek gerek insanlar sanki araba kazası yapmış gibi davranıyorlar bize olsun yenisin alırsın .oldu gidip yenisini alalım .canım sezeryan doğumla doğum yapmış olanlar(malesef bebeğimi kaybettim) topiğine gel orda daha kalabalığız gel orda istediğini anlat dertleşiriz terapi gibi birbirimizin derdine ortak olup hafifletmeye çalışıyoruzburaya konu yazmak gercekten cok zor 4 ay bitti ama benim acım hala cok taze psikolojim bozuldu konusacak kimsem yok.cok zor bi durum Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı ayakta durmaya calışmak cok zor bazı insanlara cok basit geliyor aman bi tane daha yaparsın dıyorlar ne kadar düşüncesiz bir milletimiz var
Başın sağolsun canım Rabbim sabır versin ilk bebeğinmiydi çok zor bende kaybettim 32 haftalıktı benimkide hala kendime gelmiş değilim aklının bi köşesinde duruyor mümkün değil bi an bile unutman. ama yeni bebek düşünmeye başlayınca biraz daha iyi oluyorsun duygularını çok iyi anlıyorum. Rabbim yeni bebeklerle müjdelesin inşallah....
Başın sağolsun canım Rabbim sabır versin ilk bebeğinmiydi çok zor bende kaybettim 32 haftalıktı benimkide hala kendime gelmiş değilim aklının bi köşesinde duruyor mümkün değil bi an bile unutman. ama yeni bebek düşünmeye başlayınca biraz daha iyi oluyorsun duygularını çok iyi anlıyorum. Rabbim yeni bebeklerle müjdelesin inşallah....
canım başın sağolsun acını çok iyi anlıyorum bende bebeklerimi kaybettim.. sebebini öğrenebildiniz mi, genelde bu tür sorunların sebebi kan pıhtılaşması olabiliyor, bende de var kan pıhtılaşması hergün iğne oluyorum doktorun bi açıklama yaptı mı? allahım inşallah en kısa zamanda kucağını doldursun
sende bi sağlık problemi çıkmaması sevindirici, sakın kendini suçlama böyle olması gerekiyormuş demekki toparlanmaya çalış başka uğraşlar bul kendine başka şeylere yoğunlaş iyiki çalışıyomuşsun bak evde olsaydın kafan hiç dağılmazdı..
Amin canım benim insallah sen sonra hamile kaldınmı senin nasıl oldu
Allahım sabır nasip etsin çokzor gerçekten
bende dün hastaneye gittim kontrol için ilk başta bebişin kalp atışlarını alamadılar
bi an içimden bişeyler koptu
canım bana 6 ay oldu ben sezeryan oldum 4 aydır deniyoruz olmuyor bu ay bekliyoruz artık kısmet bakalım canım. bende çok kötüydüm <ki hala kötüyüm orası ayrı da> ama korunmayı bıraktığımızda biraz kendime gelmiştim yeni bebek düşüncesi çok umutlandırdı beni o yüzden sadce 2 ay korunduk yüreğimin acısı bedenimin acısını bastırmıştı bedenime ne olacağı umurumda değildi hatta eşim çok karşı çıktı kesinlikle hayır dedi zor ikna ettim. sende yeni bir bebeği düşündüğün zaman daha iyi olucaksın canım.
o ne demek canım hiç duymadım, içini ferah tut bişey çıkmayacaktır eminim.. bidahaki sefere sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım
buraya konu yazmak gercekten cok zor 4 ay bitti ama benim acım hala cok taze psikolojim bozuldu konusacak kimsem yok.cok zor bi durum rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı ayakta durmaya calışmak cok zor bazı insanlara cok basit geliyor aman bi tane daha yaparsın dıyorlar ne kadar düşüncesiz bir milletimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?