34 haftalık bebeğimin kalbi durdu ..

Ben de tıpkı senin gibi bebeğimi 34 haftalıkken ve 4 ay önce kaybettim.Aynı zamanlarda aynı acıyı farklı yerlerde yaşamışız demekki.Hakkımızda hayırlısı buymuş demekten başka söylenecek çok da birşey yok maalesef.Sona bu kadar yaklaşmışken bütün dünya başıma yıkıldı,yeni yeni toparlanıyorum.Kızımı anmadığım bir günüm bile yok.Şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum,kısmetse önümüzdeki ay korunmayı bırakmayı düşünüyorum.Bu düşünce içimdeki ateşi biraz olsun serinletiyor.

sağolasın insallah Rabbim bebek isteyen herkesin kucagını doldursun cok zor gunler gecirdim kimsenin aklına gelmez bebegın kalbının duracagı bizim hıc aklımıza bıle gelmemişti daha once yasamadık boyle bısey tecrube oldu insanların basına hersey gelebılıyor hayırlısı boyleymıs demekki ne diyelim Rabbimiz ne demişse o olur o verdi o aldı dua edıyorum yapacak baska hıcbırseyım yok .

benim meleğimde kızdı buraya yazmak beni rahatlattımı yoksa yaralarımı ıyıcemi deşti bilmiyorum bekliyorum insallah Rabbim bize meleklerimizi gönderir içimizdeki ateş söner cok zormuş boyle bi acı Allahım butun yasayanlara sabır versin düşmanıma bile vermesin bu acıyı

ne güzel bak korunmayıda bıakmışsınız artık kendini kucağına alıcağın yeni bebeğin için hazırla onun için ailen için iy ol iyi düşün canım. evt zaten korunmayı bırakır bırakmaz oluyormu ki olsun diyene kadar da zaman geçer vucudun daha iyi toparlanmış olur o arada ama sende iyi olursun. saol canım hepimizin gönlüne göre versin inşallah canım. evt ilk zamanlar çok arıyordum ilk bebeği ölüpte sağlıklı doğum yapan araştır araştır o kadar çok örnek buldum ki öyle nette olsun, aile çevremde ,komşularda çok duydum hepsinin ikinci sorunsuz olmuş maşallah Rabbim bizimde yüzümüzü gldürsün inşallah canım...

sagolasın mesajın beni cok rahatlattı insallah Rabbim senin benim gibilerin dualarını kabul eder . ben dogum yapmaya gittiğimde orda vardı ilk bebeği ölü doğum olan bi bayan ikinciye 40ında yani 40. cıktıktan sonra hamile kalmıs ve sorunsuz gecirmişdi 3. yü doğuracaktı insallah bizede rabbim nasip eder .

Son düzenleme:

Gün geliyor burada yazmak beni rahatlatıyor gün geliyor okumak bile istemiyorum.Bu gel-gitleri yaşıyoruz hepimiz.İçinden nasıl geliyorsa öyle davran...

Gün geliyor burada yazmak beni rahatlatıyor gün geliyor okumak bile istemiyorum.Bu gel-gitleri yaşıyoruz hepimiz.İçinden nasıl geliyorsa öyle davran...

benim psıkolojım cok bozuldu 4 aydır hep kötü seyler dusunuyorum yıne aynı seyler olucakmı dıyorum her an ölücekmişim yada bi yakınım basına kötü bişey gelecekmiş gibi her an kötü bişey olacakmıs gıbı sacma sapan duygular beynımde dönüyor ne zaman kurtulurum bu durumdan bılmıyorum pskologa gitsemmi diye dusunuyorum

Bence git,faydası oluyor.Ben psikoloğun yanından çıktığımda kendimi rahatlamış hissediyordum.Hangi ildesin?

5 temmuzda kürtaj oldum.doktora korunmama gerek var mı dedim gerek yok dedi.siz nasıl bir yol izlediniz?
korunmak zorunda mıyız bir zararını gören var mı?

5 temmuzda kürtaj oldum.doktora korunmama gerek var mı dedim gerek yok dedi.siz nasıl bir yol izlediniz?
korunmak zorunda mıyız bir zararını gören var mı?

bence bekle canım 2-3 ay oyle dıyorlar hep bilmiyorum ben normal dogum yaptım plasenta cıkmadı dogum sonrası bumm kurtaj oldum bana 6 ay sure verdiler korunmam ıcın ama 3.5 ay sonra gıttıgım doktor beklemene gerek yok dedı o kadar hayırlısı olsun sen yınede 2 ay falan bekle sonra tekrar gorunursun bı doktora gecmiş olsun .

tşk ederim.aslında kafam karışık onun için fikirlerinizi merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…