arkadaşım allah cennette kavuştursun inş. Meleğine üzülme demenin bir anlamı yok bizler için üzülmemek için bence anne olmamak lazım diyorum o mümkün değil genede kendini çok yıpratma herşey allahtan geliyor verende rabbim alanda demekki bizler için bunlar hayırlıymış böle olması gerekiyormuş allah başka acı ağrı göstermesin cümlemize inş. Bende 2,5 aylık bebeğimi kaybettim acım çok yeni benimde ama yapabileceğim hiçbişey yok sadece dua etmekten başka hiçbişey yapamıyoruz allah sabrımızı arttırsın cümlemizin inş. Hiççç isyan etme inş. Mükafatını görceğiz allahımın izniyle bol bol dua et namaz kıl gerçekten çok rahatlatıyor hepimiz aynı şeyleri yaşadık yaşıyoruz seni sadece aynı durumu yaşayan kader arkadaşların anlar gerisi boş anlar anlarmış gb gözükürler sadece burda bol bol muhabbet ediyoruz bizler birbirimize destek olmaya çalışıyoruz sende katıl bizlere.... Allaha emanet ol kendini üzme rabbim inş. Bu hayırlı günlerin hatrına dualarımızı kabul eder hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli tekrar bebekler nasip eder yaradanım....
Ben de tıpkı senin gibi bebeğimi 34 haftalıkken ve 4 ay önce kaybettim.Aynı zamanlarda aynı acıyı farklı yerlerde yaşamışız demekki.Hakkımızda hayırlısı buymuş demekten başka söylenecek çok da birşey yok maalesef.Sona bu kadar yaklaşmışken bütün dünya başıma yıkıldı,yeni yeni toparlanıyorum.Kızımı anmadığım bir günüm bile yok.Şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum,kısmetse önümüzdeki ay korunmayı bırakmayı düşünüyorum.Bu düşünce içimdeki ateşi biraz olsun serinletiyor.
ben aslında hıc beklemıcektım benım eşimde benı zor durdurdu 4 ay bekleyelim hic olmassa dedı 4 ay bitti ama ne zaman rabbim nasip ederse o zaman gelir o bebek insallah simdi korunmuyoruz bekliyoruz bakalım hayırlısıyla hersey yoluna gırer ınsallah senınde Rabbim gönlüne göre versin bizim gibi cok insan var rabbim onlara baska melekler nasip etmiş bizede nasip eder inşallah beklicez sabredicez .
ne güzel bak korunmayıda bıakmışsınız artık kendini kucağına alıcağın yeni bebeğin için hazırla onun için ailen için iy ol iyi düşün canım. evt zaten korunmayı bırakır bırakmaz oluyormu ki olsun diyene kadar da zaman geçer vucudun daha iyi toparlanmış olur o arada ama sende iyi olursun. saol canım hepimizin gönlüne göre versin inşallah canım. evt ilk zamanlar çok arıyordum ilk bebeği ölüpte sağlıklı doğum yapan araştır araştır o kadar çok örnek buldum ki öyle nette olsun, aile çevremde ,komşularda çok duydum hepsinin ikinci sorunsuz olmuş maşallah Rabbim bizimde yüzümüzü gldürsün inşallah canım...
benim meleğimde kızdı buraya yazmak beni rahatlattımı yoksa yaralarımı ıyıcemi deşti bilmiyorum bekliyorum insallah Rabbim bize meleklerimizi gönderir içimizdeki ateş söner cok zormuş boyle bi acı Allahım butun yasayanlara sabır versin düşmanıma bile vermesin bu acıyı
Gün geliyor burada yazmak beni rahatlatıyor gün geliyor okumak bile istemiyorum.Bu gel-gitleri yaşıyoruz hepimiz.İçinden nasıl geliyorsa öyle davran...
benim psıkolojım cok bozuldu 4 aydır hep kötü seyler dusunuyorum yıne aynı seyler olucakmı dıyorum her an ölücekmişim yada bi yakınım basına kötü bişey gelecekmiş gibi her an kötü bişey olacakmıs gıbı sacma sapan duygular beynımde dönüyor ne zaman kurtulurum bu durumdan bılmıyorum pskologa gitsemmi diye dusunuyorum
Bence git,faydası oluyor.Ben psikoloğun yanından çıktığımda kendimi rahatlamış hissediyordum.Hangi ildesin?
istanbuldayım ben doktor yonlendirelim dedi istemedim ama pişmanım tekrar gidince yonlendirmesini isticem
En azından bir defa git memnun kalmazsan bir daha gitmezsin.
denicem canım bakalım haftaya kolposkopi yapılacak hayırlısıyla sunuda bı atlatıyım
İnşallah sonucun temiz çıkacak ve sen tekrar hamile kalacaksın.İyi düşünelim iyi olsun.
sagolasın canım ya insallah Rabbim sanada güzel bi melek gönderir ikimiz birikte tekrar hamile kalırız belki.
allah sabir versin canim basin sagolsun ....
5 temmuzda kürtaj oldum.doktora korunmama gerek var mı dedim gerek yok dedi.siz nasıl bir yol izlediniz?
korunmak zorunda mıyız bir zararını gören var mı?
bence bekle canım 2-3 ay oyle dıyorlar hep bilmiyorum ben normal dogum yaptım plasenta cıkmadı dogum sonrası bumm kurtaj oldum bana 6 ay sure verdiler korunmam ıcın ama 3.5 ay sonra gıttıgım doktor beklemene gerek yok dedı o kadar hayırlısı olsun sen yınede 2 ay falan bekle sonra tekrar gorunursun bı doktora gecmiş olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?