34 haftalık hamıleyım bebegımde......

canım ben daha 3 ay önce kaybettim bebeğimi. en az ekime kadar bekleyeceğim... doktorumda öyle söyledi. hayırlısıyla hemen hamile kalmak istiyorum... hemde çok istiyorummmm...

merhaba glnk hem hayırlı ramazanlar hemde bebegin hayırlı olsun.RABBİM saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş.seni en iyi anlayanlardan biriyim bunca şey yaşadıktan sonra olacaktır elbet dogana kadar sürmez inş.bende bebegimi kaybettim karnımda öldü melegim 1 ay önce.anlattıgın gibi rahat geçti dogum ozaman 19 haftalıktı çok sarsıldım pskolojim berbattı üzüntümü anlatamam hastanede kaldıgım her gece agladım.benimde şimdi cesaretim kırıldı korkuyorum 2.bi gebelige herşeyin hayırlısı

Çok sagol canım sana da hayırlı ramazanlar.Yaşadıklarımız gerçekten çok acı ama yine de şükrediyorum.Allahım kucağımıza aldıktan sonra acısını göstermesin.Benim cesaretim kırılması bi yana tam tersi hırs yaptım hiç pes etmeyi düşünmedim.Etrafımdaki herkes acaba vaz geçer mi diye bakıyodu bana hiç vazgeçmedim.Alnımızda yazılan neyse o olacak.Bence senin de cesartein kırılmasın.Yaşın kaç bilmiyorum ama ben 32'ye yaklaştım biraz da ondan acelem belki daha genç olsam ertelerdim ama saat işliyo.Sen de psikolojik olarak bir an önce toparlanıp yeni bebeğine hazırlık yapmalısın.İnşallah sen de sağlıkla hamile kalırsın canım.İsteyen herkese Allah sağlıklı bebişler nasip etsin.Dua ederken hep isteyenlere de versin diye dua ediyorum.İnşallah bu sefer dualarım tutar. :Saruboceq:

aynen canım, bendede fazlaca hırs yaptı bu iş.... 2 aya kadar folik asite başlayacağım. hamile olduğum günleri özledim ben... bu arada bende 30umdayım. ondn mı acaba telaşım bilmem...

aynen canım, bendede fazlaca hırs yaptı bu iş.... 2 aya kadar folik asite başlayacağım. hamile olduğum günleri özledim ben... bu arada bende 30umdayım. ondn mı acaba telaşım bilmem...

Yaş çok önemli bence.Ama 40'lı yaşlarında doğuranlar da var.Hayırlısı neyse o olsun hakkımızda.

senin gibi azimli kişileri gördükçe caseretlenirim inş tebrik ederim seni azimin için.zaman herşeyin ilacı hep böyle sürmeyecek unutulmasada böyle de hep hatırlanmayacak.benim yeni oldu sayılır daha atlatamadım.25 yaşındayım 6 yaşında bi kızım var çocuk sevgisini ilk onda aldık biz dünyanın en güzel duygusu evlat. en az 8 ay ara vermeyi düşünüyoruz kızım çok istiyor kardeşinin olmasını bide erkek olmasını ölende erkekti.o inanmıyo öldügüne o sordukça üzülüyorum.bizim için yaşadıklarımızdan sonra artık hiç cimsiyet farketmiyo saglıklı olsun yeter

Daha gençmişsin önünde daha çok zaman var.Allah bağışlasın ne güzel bi kızın varmış benim ilk olacaktı.Kızın senin tesellin bende o da yok.Arayı açtıkça belki çocuk fikri daha soğuk gelmeye başlar o da belli olmaz yani.Üstünden ne kadar zaman geçerse geçsin yaşananlar unutulmuyo ama tabii ki acı hafifliyo.Yeni bebeğimiz tesellimiz olur inşallah.

tşk ederim ALLAH sizede nasip etsin.evet belki yaşımın genç olunşundan belkide bi kızım oluşundan erken istemiyorum ama dedigin gibi ara açmakta beni soguta bilir kızımdan sonra bile rahatlıga alışınca hamilelik fikri zor geliyodu benim hamileliklerim çok kötü geçiyo 2 hamileligimdede2 ayda 11 kilo verdim zaten bu hamilelik hem bedenimi hemde beynimi çok yordu kalsın bi ara belli olmaz belki fikrim degişir.sizin için tam bi teselli kaynagı sevgi pıtırcıgı olacak inş yaşadıklarını unutturacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…