34 yaşında işe uzun ara vermiş birinin tekrar iş hayatına atılması :(

Yaş konusunu dert etmeyin demeye geldim, mesleğiniz ne bilmiyorum ama tecrübe her zaman tercih edilir. 2019 da eski işyerimden ayrıldım, 1,5 yıl sonra tekrar çalışmaya karar verdim yaşım 42 idi, bir ayda işe girdim, çocuğum yok o yüzden bilemiyorum çocuklu durumları ama adapte olmakta da sorun yaşamadım, yaşımı da sorun etmedi kimse, altı firma ile görüştüm. Hatta şu an ki patronum sizinle yaşıt, iyiyiz şükür.

Onlardan da korkuyorum ilk calismaya basladigim zamanlar kullanildim zaten is ogreneyim diye simdi de uzun ara verdim diye kullanilirim korkusu basladi mesela nelere dikkat etmem lazim.
mesela görüşme sonlanırken, görüştüğüm birkaç yer daha var, bana ne zaman geri dönüş yapabilirsiniz diyebilirsiniz. eğer size ne zaman başlayabilirsiniz diye sorarlarsa da hemen yarın demeyin mesela, birkaç gün sonrasını verin zaman olarak. cok istekli görünmemek icin. maaş beklentisi sorduklarında da, şirketinizin bu pozisyonla ilgili belirlediği bir ücret aralıgı vardır, ben buna uyum saglamaya calısırım deyin, onlar teklifle gelmeden siz bir rakam telaffuz etmeyin, maalesef bazı firmalar adayın beklentisi düşük olursa onun beklentisine göre başlatıyorlar aslında önerecekleri rakam daha yuksek olmasına ragmen. kendinizden emin durun, emin olun tecrübeli biri olarak cok rahat iş bulursunuz, gönlünüze göre olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…