343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar ağlamayın ne olur bizim moralimiz onların moralini yükseltir düşünün bak bizim hayatlarımız yine aynı devam ediyor onları düşünün tamamen farklı bir ortamdalar belkide ömürlerinde yapmadıkları işleri yapacaklar

ben telefonu her an yanımda gezdiriyorum lavaboya bile götürüyorum :):)

aynı şeyleri yaşıyoruz ya , telefon bi organım gibi oldu .

benimkininde 12 ocak , acaba kargo ile yollasam kabul ederler mi, 341. dönem yarenleri yardımınz rica

yeni gördüm tatlım yazıdığını
canım kargo işi riskli bazen çoook geç gidebiliyor bazen vermeyebiliyorlarmış biraz da askerinin olduğu yere bağlı tabi...

canım sen merak etme yiyordur tabiiki...yemekleri beğenmezse kantinden yer ama aç kalmaz tatlım...
mektupları yanında götürürsen okumazlar çaktırmadan verirsin canım ama bazen mektup çalanlar çıkabiliyormuş askerde o da aklınız da olsun...sadece postayla giden mektupları okuyup sonra veriyorlar askerlere...

kızllaaaaarr askerim aradı kuzum aradı. Eğitimleri başlamış zaman bi şekilde geçiyor ama sizleri düşünüyorum diyor canım benim yaa Alllahıma hep dua ediyorum bütün askerlerimizi korusun diye.

gitti gideli 4 kere aradı annemde diyor ki ne kadar çok aradı askerler ne kadar rahat o kendi zamanlarındaki gibi düşünüyor hala
banada az geliyor :)

evet onlar mektupla hallediyorlarmış, teyzem de bana mutlaka mektuplaş ilerde okuyup hatırlarsınız birlikte gülersiniz diyo :)

evet onlar mektupla hallediyorlarmış, teyzem de bana mutlaka mektuplaş ilerde okuyup hatırlarsınız birlikte gülersiniz diyo :)

ben gitmeden bi kutu hazırladım mektup yazdım şiir yazdım ona seslendiğim kelimeleri yazdım

bide bi parça saçımdan kestim koydum kutuya

hep saçlarımı koklardı (saçlarım kıvır kıvır ) yüzüne sürerdi bende öyle bişey düşündüm bi parça kestim koydum ama götüremedi biri çalar diye

damardan giriyorsun vallahi, ben gidene kadar hiç düşünmemeye çalıştım. çünkü öteki türlü psikoloji hepten gidecekti

burası iyiki var kızlar birbirimize ne güzel destek oluyoruz. Inş günlerimiz hep böyle güzel haberlerle geçer

kızllaaaaarr askerim aradı kuzum aradı. Eğitimleri başlamış zaman bi şekilde geçiyor ama sizleri düşünüyorum diyor canım benim yaa Alllahıma hep dua ediyorum bütün askerlerimizi korusun diye.

Yupiiii askerim aradı..... Bizimkininde eğitimleri başlamış, kıyafetlerinide almış oyyy üstü büyük geliyormuş altı küçük .... :)
akşam yine ararım dedi bir sürü kontürlü kart almış.....

bizde konuşuyoruzz hata dün akşam o ankesörlü telefondan aradı sonra kapattı ben aradım konuştuk bol boll :)) çok mutlu oluyo insan yaa böyle bi garip oluyo...

canımm ankesörlüden ben aradımm dün akşam o çaldırdı ben aradım konuştuk baya bii eğitimleri başlamış ama çok zor diyo ağlamaklı oldu konuşurken ( kıyafetim büyük dedi ama usta birlikte daha iyi olur dedi offfffffffff hasretlik ne zormuş

selammmm kızlar
iş yerinde pc BOZUKTU ANCAK GİREBİLDİM
HERKES KONUŞMIŞ ASKERİYLE BENİMKİ EN SON 09:05 TE ARADI ONDAN SONRADA HİÇ ARAMADI
ÇOK MERAK EDİYORUM NASIL ÖZLEDİM ANLATAMAM Bİ ARASA Bİ DUYSAM SESİNİ
NE KADAR ZORMUŞ ALLAHIM
DÜN GECE SON GİYDİĞİ TİŞÖRTÜNÜ GİYİP YATTIM KOKUSU KALMIŞ ÖYLE İÇİME ÇEKTİMKİ SABAHA KADAR ONUN GÖĞSÜNDE YATIYORUM SANDIM
SİZLER İYİKİ VARSINIZ YA BURDA ANLATABİLİYORUM DERTLERİMİ

okuyorlar canım mektupları

bizimde öyle olacakmış önce yenim töreni olacak acemilik bitmeyecekmiş

inş gidebilirsin

canım senin de ankaradaydı dimi?

bu sabah benimki de aradığında öyle dedi.
yemin töreni daha tam net değil dedi. belki yılbaşına da denk getirebilrler çünkü bazı özel günlere göre ayarlamalar yapıyolar dedi. ama şuanda 13 ocak gibi görünüyo. ama değişebilir 2-3 hafta sonra da olabilir dedi.
aynı yerde kalacağından ankara dışına çıkamayacakmış bu arada. orda evci çıkabiliyo.

merhaba, bende Antalya'da oturuyorum. Eşin nerde yapıyor askerliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…