kızlar şimdi aradı askım off ne kadar zormuş rol yapmak enerji dolu konuşmaya çalışmak gözlerim doldu sesim titremesin diye kendimi kasmak çoook zor kapatınca bir ağlama krizi daha yeni kendime geldim sabahtan beri telefonumu şarja bile takmıyorum masamdan kalkarımda unuturum diye hep cebimde taşıyorum((
kızlar ağlamayın ne olur bizim moralimiz onların moralini yükseltir düşünün bak bizim hayatlarımız yine aynı devam ediyor onları düşünün tamamen farklı bir ortamdalar belkide ömürlerinde yapmadıkları işleri yapacaklar
ben telefonu her an yanımda gezdiriyorum lavaboya bile götürüyorum :):)
benimkininde 12 ocak , acaba kargo ile yollasam kabul ederler mi, 341. dönem yarenleri yardımınz rica
günaydın kızlar...
gene bi haber yok bende... bişeyler yediğini bilsem, bende yiyicem ama boğazımdan geçmiyo. bugün iyice halsiz kaldım...
ben her gün için 1 mektup yazıyorum. telefonla konuşsak bile normalde anlatabildiğimiz hiçbirşeyi anlatamıyorum.
haftasonu izmire onu görmeye gidicem. mektupları götürürsem açıp okurlar mı? eve dönünce mi versem?
aynı şeyleri yaşıyoruz ya , telefon bi organım gibi oldu .
kızllaaaaarr askerim aradı kuzum aradı. Eğitimleri başlamış zaman bi şekilde geçiyor ama sizleri düşünüyorum diyor canım benim yaa Alllahıma hep dua ediyorum bütün askerlerimizi korusun diye.
gitti gideli 4 kere aradı annemde diyor ki ne kadar çok aradı askerler ne kadar rahat o kendi zamanlarındaki gibi düşünüyor hala
banada az geliyor :)
kızllaaaaarr askerim aradı kuzum aradı. Eğitimleri başlamış zaman bi şekilde geçiyor ama sizleri düşünüyorum diyor canım benim yaa Alllahıma hep dua ediyorum bütün askerlerimizi korusun diye.
evet onlar mektupla hallediyorlarmış, teyzem de bana mutlaka mektuplaş ilerde okuyup hatırlarsınız birlikte gülersiniz diyo :)
ben gitmeden bi kutu hazırladım mektup yazdım şiir yazdım ona seslendiğim kelimeleri yazdım
bide bi parça saçımdan kestim koydum kutuya
hep saçlarımı koklardı (saçlarım kıvır kıvır ) yüzüne sürerdi bende öyle bişey düşündüm bi parça kestim koydum ama götüremedi biri çalar diye
burası iyiki var kızlar birbirimize ne güzel destek oluyoruz. Inş günlerimiz hep böyle güzel haberlerle geçer
biz bu sabahta konuştuk ama heyecanlanıyorum o arayınca ne konuşacağımı şaşırıyorum acemi aşıklar gibi
bir de ankesörlü telefondan arıyor kapatıp ben arıyorum ama aranmıyor o kötü oldu kontörü bitecek diye uzatamıyorum konuşmayı
Yupiiii askerim aradı..... Bizimkininde eğitimleri başlamış, kıyafetlerinide almış oyyy üstü büyük geliyormuş altı küçük .... :)
akşam yine ararım dedi bir sürü kontürlü kart almış.....
günaydın kızlar...
gene bi haber yok bende... bişeyler yediğini bilsem, bende yiyicem ama boğazımdan geçmiyo. bugün iyice halsiz kaldım...
ben her gün için 1 mektup yazıyorum. telefonla konuşsak bile normalde anlatabildiğimiz hiçbirşeyi anlatamıyorum.
haftasonu izmire onu görmeye gidicem. mektupları götürürsem açıp okurlar mı? eve dönünce mi versem?
bizimde öyle olacakmış önce yenim töreni olacak acemilik bitmeyecekmiş
inş gidebilirsin
slm kızlar morelım cok bozuk esim aradı saat 8 gıbı tel de agladı galıba sesı tıtredı ne oldu dedım bışey dıyemedı yutkundu. rahat degıl mısın dedım rahatım ama arasıra vuruyo kafama hasret dedı cok kotu oldum ona teselli vermeye calıstım ama o cok kotuydu kapatmam lazım dedı kapattı ama agladıgı ıcın kapattı. bılmıyorum nasıl olacak ona dayanamıyorum cok uzuluyorum onun bu hallerıne...
yemın torenı 13 ocakmış bız hep 6 ocak dıye hesap ediyorduk safak 23 du bı anda 30 a cıktı, ona da morelı bozulmuş heralde ve yol ıznı de 1 gun vermışler cuma torenden sonra cıkacak cumartesı teslım olacak zaten teslım olacagı yere ucak yok afyona yanı arabayla gıdecek ve sabah erkenden cıkması gerekecek yola yanı anlayacagınız gorusme suremız saatlerle kısıtlı kalacak.. bılmıyorum belkı ben giderim antalya ya ordan beraber afyona gecerız orda otelde kalırız onu teslım edıp donerız hem daha cok vakıt gecırmıs oluruz hem eve gelse gelen gıdenden gorusememış oluruz...
umut fakırın ekmegıdır sozu ne kadar doğru daha gıdelı bı gun olmuş 30 gun sonrasını dusunup hayal kurup mutlu oluyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?