Ben geç kaldım bugün arkadaşlar :) Doktordan geldim işyerine burdaki işleri hallettim şimdi bakabildim. Annem için ettiğiniz dualara çook teşekkür ederim.. Tubişin dediği gibi doktor bişey gözükmüyo gibi ama eski mr larınıda getir evden yarın sabah bi gelin hocalara danışalım dediler doktorlar ilk en kötüsünü söylerler o yüzden bişi görünmüyo gibi demesi aslında çok iyi bişey umarım yarın hocalarda aynısını söylerde rahatlarız canlar..
Benide askerim tam doktorun yanında aradı 2 kere açamadımAzönce kuzenim aradı bak seninle konuşmak isteyen biri var dedi bi sesini duydum ki aşkımmışş :)) kırklareliye götürmüşler bugün eğitim için 15gün orda kalıcaklarmış kuzenimde orda şöför olduğu için cep telefonu var sen çok özleyince msj at bana benim telden konuşursunuz dedi çok mutlu oldum :)) Buarada barıştığımızıda kuzenim öğrenmiş oldu ama neyse askerde bişey diyemedi tabii.. Kuzende haziran da döneceği için o zamana kadar benim durum belli olmuş olur :)
Tubişimm dün bende eve gidince bi garip oldum içimizden geldiği gibi konuşunca evde sus pus kaldım :)
geçmiş olsun canım. annenin durumunu yeni okudum. nolur herşeyi en ince ayrıntısına kadar gösterin. zeynep doktora annesinin sonuçlarını götürdü deyince içim cız etti. ben de öyle götürdüğüm kan testinde anneniz kanser dedi doktor. biz de çok zor günler geçirdik,6ay kemoterapi gördü. anneannem de aynı zamanda kemoterapi görüyodu. anneannemi kaybettik malesef. annem çok şükür iyi. her 3ayda bir doktora gidiyo hala.