343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Fatmam ben bugün hic neseli olamıyorum yaa dalıp dalıp gidiyorum suan askerim arasa noluyo bu nasıl bi sevgi taşmasıdır der herhalde icim icime sığmıyo kalbim sıkısıyo sanki bi garip

yaa valla ben bugünlerde çok mutluyum sanki askerde değilde 1 haftalığına niksara gitmiş gibi

bende fenayım kuzular yaa geceleri ağlayarak uyuyorum kıskanmak değil ama çiftleri görünce daha çok güçsüzleşiyorum
çok yalnız kaldım off off gün içinde siz olmasanız kafayı yerim ben

bende fenayım kuzular yaa geceleri ağlayarak uyuyorum kıskanmak değil ama çiftleri görünce daha çok güçsüzleşiyorum
çok yalnız kaldım off off gün içinde siz olmasanız kafayı yerim ben

ya kızım biz yine buluşalım böyle oluyor yaaa dertleşiriz

kızlar neşeniz yerinize gelsin sanırım ben balayı otelimi buldum

fatma benim ev sana iyi geldi bak benden gittiğinden beri moralin süper
arada gelin siz moral depolayıp gidin
ayyy işi ticaretemi döksem aceba:52::52:

yaa valla ben bugünlerde çok mutluyum sanki askerde değilde 1 haftalığına niksara gitmiş gibi

Ben gecen hafta senin gibiydim canım hatta pazar ağlatmadım sizi ama bugün kendimi bile susturamıyorum :(

ya kızım biz yine buluşalım böyle oluyor yaaa dertleşiriz

kızlar neşeniz yerinize gelsin sanırım ben balayı otelimi buldum

Walla bulusalm tatlım haftasonunu birlikte yiyoruz iyi geliyo :) hangi otel canım?

Ben gecen hafta senin gibiydim canım hatta pazar ağlatmadım sizi ama bugün kendimi bile susturamıyorum :(

işte ben geçen hafta senin gibiydim biliosun zırlıyodum

Walla bulusalm tatlım haftasonunu birlikte yiyoruz iyi geliyo :) hangi otel canım?

bu arada ben bu haftasonu annemlerdeyim izmitte maalesf

Hotel Emre & Emre Beach, Marmaris

ohh hadi hayırlısı fiyatını sorabilir miyim acaba:))

sor canım orada iki otel var biri deniz kenarı biri yol kenarı ikiside aynı sahili ve havuzu kullanıyor

bizim gideceğimiz tarihte deniz kenarı 135 kişi başı, yol kenarı 100 balayı indirimi yapacaklar %10 biz temmuzda gidicez en pahalı dönemde

sor canım orada iki otel var biri deniz kenarı biri yol kenarı ikiside aynı sahili ve havuzu kullanıyor

bizim gideceğimiz tarihte deniz kenarı 135 kişi başı, yol kenarı 100 balayı indirimi yapacaklar %10 biz temmuzda gidicez en pahalı dönemde

Çok beğendimm ben oteli tatlım inşallah güzel mutlu huzurlu bir tatil olur sizin için.. Fotoğraflara bakınca içim açıldı yaa :))

Back
X