Canım check_in yaptıracaksa ki bence internetten sen yap ama yapamam dersen ne olur ne olmaz 1 saat önce havaalanında olsun.
Yurtiçi uçuşlarda 1 saat önce, yurt dışı uçuşlarda 2 saat önce havaalanında olmak gerekir. Dediğim gibi yanında kimliği uçması için yeterli. Bilet bastırmayacak.
katılıyor tatlım katılıyo da katılmaz olsun en ön sıraya koyuyolarmış sıfır hata bekledikleri için çok kasılıyormuş e bide ses sıkıntımız var provalarda daha bi gidiyor sesi yazık çok kısılmış sesi zor çıkıyor. Senin ki orda kısa dönem acemilik mi canım?
kızlar şimdi hangizin sevdiği mebs'de revirde
kızlar şimdi hangizin sevdiği mebs'de revirde
benimki canım genelde orda görev veriyorlar
benimki canım genelde orda görev veriyorlar
benim eşimde revirci o yüzden sordum görevi ne
canım ilaç falan yazıyorum diyo askeriyeye gelen ilaçları falan sanırım tamda bilmiyorum aslında tanıyolardır belki birbirlerini..benim eşimde revirci o yüzden sordum görevi ne
canım ilaç falan yazıyorum diyo askeriyeye gelen ilaçları falan sanırım tamda bilmiyorum aslında tanıyolardır belki birbirlerini..
evet canım benim eşimde ilaç yazıyor galiba tanıyorlardır dediğin gibi
kızlar bu ktm olayı nedir ya benim askerim belki ktm ile gidebilirmiş ya( anlattı bişiler ama çok canım sıkıldı off.
evet canım benim eşimde ilaç yazıyor galiba tanıyorlardır dediğin gibi
canım baya ortak yanımız çıktı ya adı ne eşinin sorim bi yarın benimkine.
canım sıkma canını benim eşimde on gün bekledi ktm'de birliklerine daha güvenli ulaşmaları için olsa gerek ama daha iyi olur ordan gitmesi nerde usta birliği
kötükizlaaaarrrr nasilsiniizz
kizlaaaarrrr nasilsiniizz
evet canım bende öyle düşünüyorum o yüzden o gün içimden ne geçerse onu giycem
çokkkk özledimmmmm ben onu yaa son 13 gün
yuhiii bizim son 6vakitt geçsinnn hemennnnnnnnnnnnnn
kizlaaaarrrr nasilsiniizz
kafa dağıtmak için bol bol yürüyüş yaptım bugün
iyi gelmiştir eminim. bende pazartesi başlıyım diye düşünüyorum ipodumu da takıyım sahilde yürüyeyim bikaç saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?