347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ne güzell canımm ya beni de sabah arayıp uyandırdı çok sevindimm hiç beklemiyodum Sinir etmeyee uğraşıyolar işte bana da gelmiş yakınlarda da denizz varr diyo gülüyo ben de dedim keşke havlularını alsaydın falan burdan alırımm sorun değil diyoo sinir yaa sanki tatile gittii orayaa

Bende o saatlerde yatıyorum canım,tatildeyiz diye paso yatış yine de uykumu alamıyorum
Haha durun vurmayınnn
Burada 7de işe gidenler var kız şşşş sessiz
Arar canım bizimkinin olduğu yer çok kalabalık değil o yüzden çok zorlanmıyor seninki de arar eminim şimdi hafta sonu ya yapacak bi şeyleri yok herkes telefona saldırmıştır şimdi

Haha valla diyorum ya tutmayın beniii
Ben askereeeee gideeeceeeeemmm

Hayır canım sen sadece rezervasyon bilgisi oluşturarak bilet alımını tamamlayacaksın. Check-ini uçuşa 1 gün kala rezervasyon numarasıyla yaparsın. Mail ve cep numarana kendininkini gir. Bilgiler sana gelsin.

rezervasyon bilgisi oluştururken kredi kartı bilgilerini de giricem ama check-in yapılmadan ödeme yapılmayacak dimi ?

rezervasyon bilgisi oluştururken kredi kartı bilgilerini de giricem ama check-in yapılmadan ödeme yapılmayacak dimi ?

Ödemeni alacak canım. Sen sonra check-in için hangi firmadan aldıysan onun sayfasına uçuştan 1 gün önce tekrar girip check-in bölümünü tıklayacaksın ve check-in yapacaksın ama tarih kesinleşmeden promosyon bilet alma. Çünkü promosyon bilette hiç bir şekilde iptal-iade-değişiklik yapamazsın. Economi sınıf iade edilebilen bilet al. Zaten promosyonlar çabuk doluyor.

ben baktım promosyon bilet vardı
tarih kesin 7 eylül
7 eylülde adana dan izmire direkt uçak buldum akşam saatlerinde onu almayı düşünüyorum ama tabi haftaya alıcam bu bileti

canım peki kimlikleri olmadan uçağa nasıl bincekler mümkün mü bu bende aldım biletini ama kimlikleri usta birliğine gönderilekse nasıl bincekler uçağa panik oldum şimdi (

ben baktım promosyon bilet vardı
tarih kesin 7 eylül
7 eylülde adana dan izmire direkt uçak buldum akşam saatlerinde onu almayı düşünüyorum ama tabi haftaya alıcam bu bileti

Canım şuan vardır ama dediğim gibi promosyon alırsan sonradan bir şey çıkarsa iptal-iade-değişiklik yapamazsın. Biletin yanar.

Veee uçakta yer doldukça fiyat artar. Promosyon bilet sınıfı dolarsa bir üst sınıfı açarlar sende şimdiki bulduğun fiyattan yer alamazsın. Uçak biletlerinde fiyat her an değişebilir. Buna göre hareket edin.

tatlım işte gideceği yer bir belli olsun anında netten alıcam bileti...
şu an sadece onun için bekliyorum

canım peki kimlikleri olmadan uçağa nasıl bincekler mümkün mü bu bende aldım biletini ama kimlikleri usta birliğine gönderilekse nasıl bincekler uçağa panik oldum şimdi (

Kimlikleri yanlarında olacak çünkü canım. Çıkışta kimlikler veriliyor gönderilmiyor diye biliyorum ben. Öyle olmuyorsa bile kimlik yerine geçen bir belge mutlaka ki veriyorlardır askerden. O belgeyle de uçabilirler. Zaten bileti eğer ki internetten almıyorda bir acenta aracılığıyla alıyorsanız ufakta olsa asker indiriminden faydalanabilirsiniz. Uçacak kişinin asker olduğunu belirtmeyi unutmayın.

Son düzenleme:

canım arkadaş öle diyince panik oldum bi an ben acentedan kestirdim biletini onun asker oldugunu belirttim ama kimlik olayı önemli sonuçta inşallah bi sorun yaşamazlar.
allahım birgün görcez diye biletti oydu buydu seferber olduk burda ben bi kaç gün önceden hallattim allahtan bu işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…