benimki denizci , merci de bir de bianco var
azıcık bişey kaldı 2 hafta nedir ki, 13 gün sonra kollarındayım aşkımınnn
canım çok güzelmiş güle güle iyi günlerde giy inşallah
kırmızı sade bir babet hoş olur die düşündüm ben ama
ben bayadır girmiyorum kızlar arada okuyodum çok az ama yazamadım, neler konuşulmuş yaa
herkes kıyafet derdinde sanırım, bende çok düşündüm,
kot altına babet ve bebe yaka bi bluz giyicem, saçlarım fönlü olucak tabisi bir de french, makyaj (eyelinersız çıkmam abi) tamamdır. elbise bana açıkmış gibi geliyo ailesiyle birlikte gidicem daha kapalı giyinmeye özen gösteriyorum, bide benimki erkekler var der elbise olmazz, ama giyenler olursa eminim ki yakışır
bahriyeli yariniz varr ne güzellll,
bizde cenderme bekliyoruz
aminnn inşallah canımaa tamam tamam, sınava göre oluyordu, olsunn, rahat bi görev çıkarsa, hep telefonla görüşürsünüz, nette cabasııı, rahat olur inşallahhh
2 gün kalmışşş sabret bakalım bende merak ettiim şehrine yakın çıkarrr umarımmmmmm
ben bayadır girmiyorum kızlar arada okuyodum çok az ama yazamadım, neler konuşulmuş yaa
herkes kıyafet derdinde sanırım, bende çok düşündüm,
kot altına babet ve bebe yaka bi bluz giyicem, saçlarım fönlü olucak tabisi bir de french, makyaj (eyelinersız çıkmam abi) tamamdır. elbise bana açıkmış gibi geliyo ailesiyle birlikte gidicem daha kapalı giyinmeye özen gösteriyorum, bide benimki erkekler var der elbise olmazz, ama giyenler olursa eminim ki yakışır
bahriyeli yariniz varr ne güzellll,
bizde cenderme bekliyoruz
aminnn inşallah canım
nişanlım veteriner hekimi gittiğim yerde rahat olucam diyor ama ben gene de meraklanıyorum işte
ben zaten hiç karacı olarak düşünmüyordum onu
his işte... hep denizci hissettim
açıklandığı anda şok yaşadık ikimizde %5 mi ne şans oluyormuş denizci olmak için
ama iki grubunda türküsü var en azından
Gemilerde talim varrr ,Bahriyeli yarim varrr
O da gitti sefereee , Ne talihsiz basim varrr hani benim recebimmmm
ya güzel bi noktaya parmak basın bende 7 saatlik yolu onlarla gidicem ve önce toplasan 1 saat vakit geçirmedikk,
elbiseyi çok istiyorum da, açık mı olur acaba diye düşünmekten de kendimi alamıyrum,
sevgilim giy dedi ama belli olmaz tabi ailesi ne düşünür bilemedimmm,
sizin şarkınız güzelllllllllllll, bizimkisini pek onaylamıyorum bennn
cenderme cenderme diye o neyse artıkkk
sizin şarkınız güzelllllllllllll, bizimkisini pek onaylamıyorum bennn
cenderme cenderme diye o neyse artıkkk
kız ben sana demedim mi karşı ki dağlar cenderme
kızlar muhtemelen sevdiğiniz sizi o kadar özlemiş olcakki o gün ne giydiğinizi hatırlamıcak bile
o yüzden ailelerin yanında falan nasıl rahat ediyosanız öyle giyinin bence çünkü bütün gün hep beraber olcaksınız
kızlar selamlar 1 güncük giremedim neler konuşulmuş ben yemin törenine aşkımın ailesiyle gidicem kot converse ve aşkımın aldığı dantellli bluzumü giycem daha dcoğrusu tunik dar kotla harika oluyor sırtımada easpek çantam olcak gayet spor profesyonel makinemde çantam koycam şık olamıcam ama saçımı boyattım tırnaklar manikürlü ve saçlar fönlü olucak yani spor şık olucam
elbise benim açımdan imkansız yolda üşürüm rahat edemem uyucam bide ben o yüzden bilemem bide erkek arkdşmda o kadar erkeğin içinde istemiyor onun gönlü olsun
canım thy de bilet alıyoruz internetten ama koltuklar son 36 saat açılıyormuş son 36 saate netten alabilirmiyiz bu chec in olayı bumudur yani diyelim internette aldık bileti sonra 36 saat kala koltuklar açıldı seçtim netten sıra beklemeden binmebilirim uçağa demi chec in bu demekmi ben anakraya dieğr gitmelerimde uçakla gidicem ama hiç anlamıyorum bana analtabilirmisin yanlışmı anlıyorum acaba
bide promposyonlu bileti kesin gidiceğim tarihte alsam yer kalmamama ihtimali varmı ben uçağa hiç binemedim artvine bile 24 saat yol çektim off korkuyorum ve bişeyde bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?