347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım çok güzelmiş güle güle iyi günlerde giy inşallah
kırmızı sade bir babet hoş olur die düşündüm ben ama

teşekkür ederim canım bende kırmızı hareket katar diye düşündüm yarın bi bakıcam babetlere

yaaaa aslında bu konuda bende çok teretdütte kalmıştım şimdi sende diyince iyice içime şey düştü ailesiyle tanışıcam ogün çokmu açık olur bu elbise
Gerçi ailesi mutasıp bi aile değil anneside açık ama bilemedim sevgilimde elbise giy dedi ama

bahriyeli yariniz varr ne güzellll,
bizde cenderme bekliyoruz

ben zaten hiç karacı olarak düşünmüyordum onu
his işte... hep denizci hissettim
açıklandığı anda şok yaşadık ikimizde %5 mi ne şans oluyormuş denizci olmak için

ama iki grubunda türküsü var en azından

aminnn inşallah canım
nişanlım veteriner hekimi gittiğim yerde rahat olucam diyor ama ben gene de meraklanıyorum işte

ya güzel bi noktaya parmak basın bende 7 saatlik yolu onlarla gidicem ve önce toplasan 1 saat vakit geçirmedikk,
elbiseyi çok istiyorum da, açık mı olur acaba diye düşünmekten de kendimi alamıyrum,
sevgilim giy dedi ama belli olmaz tabi ailesi ne düşünür bilemedimmm,

yaaaa aslında bu konuda bende çok teretdütte kalmıştım şimdi sende diyince iyice içime şey düştü ailesiyle tanışıcam ogün çokmu açık olur bu elbise
Gerçi ailesi mutasıp bi aile değil anneside açık ama bilemedim sevgilimde elbise giy dedi ama
[/QUOTE]

cnm sen bilirsin tabiki elbise çok hoş, günlük hayatta ben de giyerim rahatça, benim sevggilimin ailesi de rahattır mutasıp değil hiç ama, evlerine gittiğimde falan hep daha kapalı giyinmişimdir.. ne bilim bana öyle olur gibi geliyo, son karar senin sevgilin öyle istediyse giy tabi

aminnn inşallah canım
nişanlım veteriner hekimi gittiğim yerde rahat olucam diyor ama ben gene de meraklanıyorum işte

içini ferah tut canım veterinerler rahat oluyor bende öyle duymuştumm, seninki de çok rahat olur inşallahhh

vay beee ne güzelll, %5in içindesiniz sizdee şanslısınız demekkk :)

kızlar muhtemelen sevdiğiniz sizi o kadar özlemiş olcakki o gün ne giydiğinizi hatırlamıcak bile
o yüzden ailelerin yanında falan nasıl rahat ediyosanız öyle giyinin bence çünkü bütün gün hep beraber olcaksınız

aynen en mantıklısı senin dediğn gib bencede nasıl rahat hissedersem öle olcak, benim tırnaklarımdaki frenche bakcağını pek sanmıyorum annesininde kensininde

Canım sen biletini tarih kesinse hemen al. Çünkü uçakta yer doldukça fiyat artar. Tarihi kesinleştirdiğinde promosyon sınıfı dolmuş olabilirde boşta olabilir. Uçak biletlerini her zaman bir kaç ay önceden almak kardır ama tarih kesinse değilse iade edilebilir sınıftan al. Yoksa sonra bir şey olursa promosyon biletleri ne iptal edebilir ne başka bir tarihe aldırıp değişiklik yapabilir ne de para iadesi alabilirsin. Check-ini her hava yolu farklı zamanda açabilir ama genel olarak uçuştan 24 saat önce açılır. Sen biletini al uçuştan 1 gün önce gir yerini seç ve okeyle. Havaalanına gittiğinde orda sıraya girmene gerek yok.

Bu arada korkulcak bir şey yok karayollarından daha tehlikesiz olduğu kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…