347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

benim psikopat sevgilim hatırlar valla herşeye okadar dikkat ederki normaldede kıyafetlerimi o seçer alışverişe falanda hep birlikte çıkarız. Saçıma başıma ayakkabıma herzaman dikkat eder çok fazla oyüzden ogünde çok dikkat ediceğine eminim ve güzel olmalıyım

sizinkinde bi asalettt var, hiç söylemem daha iyi benceee
şaka bi yana prof makinamı çantamı atcamm, şipşakçılık yapcamm cendermelerin hepsinin fotosunu çekcemmm, fotooooo fotoooo fotoooo diyee

sen kibar kibar foto foto diye seslen hepsi üşüşür başına
sonrası sevgilin için

o gün çuval giyip gitsem umrunda olmaz benimkinin seni görsem yeter diyo
tabiki bende şık giyinicem ama kayınvalidemin kayınpederimin yanında rahatlığım da önemli

Gemilerde talim varrr ,Bahriyeli yarim varrr
O da gitti sefereee , Ne talihsiz basim varrr hani benim recebimmmm

Ben de bahriyeli olmasina cok sevindim aciklandiginda. Bu sarkiyi da dinleyip duruyorum. Ay yemin torenine gidemeyecegim icin 1 ay gormemis olucam askerimi ustalikta nezaman izin verirler acaba carsiya ne zaman gorecegimi bilmemek cok sinir bozucu (

Bubble buarada elbisen cok tatli babetle gayet guzel olacagini dusunuyorum ben de

sedulu ifadelerle bu kadar güzel anlatılmazdııııı, bu aarada yemin etmeyen askere ceza verilmezmişşş, olcaksa da yemin töreninden önce oluversinnn
çünü agresiftir biraz kendisiiiiiiiiiiiii

sedulu ifadelerle bu kadar güzel anlatılmazdııııı, bu aarada yemin etmeyen askere ceza verilmezmişşş, olcaksa da yemin töreninden önce oluversinnn
çünü agresiftir biraz kendisiiiiiiiiiiiii

her erkek kadar mı agresif yoksa daha fazlası mı

Teşekkür ederim canımm babet alacağım sanırım.

Bilmiyorum kızlar belki daha kapalı giyinmeliyim ama sonuçta bu insanlarla ben bi ömür bi arada olucam ve artık ailem kadar sık görüşücem evlenince. Ve kıyafet konusunda kendimi sürekli kısıtlayamam biraz rahatıma düşkünüm. Oyüzden şimdiden alışsın gözleri

sizinkinde bi asalettt var, hiç söylemem daha iyi benceee
şaka bi yana prof makinamı çantamı atcamm, şipşakçılık yapcamm cendermelerin hepsinin fotosunu çekcemmm, fotooooo fotoooo fotoooo diyee

Canim hepimizin ortak bir sarkisi var onu soyle ozaman
Gel teskere gel teskere bitsin bu gurbet Evde anan baban bacin yuzune hasret

bencede o gün çok dikkatli olacaklar. çünkü ne zamandır görmüyorlar
benim ne giydiğime hiç karışmaya nişanlım bile gelirken şıkır şıkır ol güzel giyin dediyse hiçbir ayrıntıyı kaçırmıycaklardır eminim

Canim hepimizin ortak bir sarkisi var onu soyle ozaman
Gel teskere gel teskere bitsin bu gurbet Evde anan baban bacin yuzune hasret

evet o şarkıııyı açıyorum hemen o zamannnn, dinleyelimmmmmmmm yıppyıppp

her erkek kadar mı agresif yoksa daha fazlası mı
aslında lightlıkla biraz sert arasında kalmışş, kıyafetime bilmemneme karışmaz ama askerlikte nolur bilemem, o kadar erkek olan bi ortama girmedikkk 3 yıl içinde sağı solu belli olmazzz

o zaman kesin

heralde ceza falan almazlarsa ilk hafta çıkmaya başlarlar çarşıya
ben mesleğinden dolayı denizci olacağına emindim gemi mühendisleri falan denizci oluyomuş hep ama yinede çok sevindim görünce

canım her zaman nasılsan öyle giyin çok kasma kendini.
nereye kadar dikkat ediceksin ki. senin gönlün neyi istiyorsa onu giy, şimdiden alıştır

canım her zaman nasılsan öyle giyin çok kasma kendini.
nereye kadar dikkat ediceksin ki. senin gönlün neyi istiyorsa onu giy, şimdiden alıştır

canım benim çok sağol içimi rahatlattın. bende öyle düşünüyorum gözleri alışsın çünkü ben herzaman böyle giyiniyorum ogün kapalı giyinsem bi başka gün gördüklerinde şaşırıcaklar. Nereye kadar yani.

Kıyafet konusunu üstüne basa basa bugün bir kaç kere sordum ben kesinlikle etek, elbise istemiyor bizim ki kaldı ki ben İzmir'de totomda şortla dolaşan bir insanım ailemde onun ailesi de çok modern. Facebooka burdan ekleyen arkadaşlar olmuştu, görmüşlerdir onlarda ama o kadar askerin içine bence giymek hoş olmaz diye düşünüyorum. Bence kotla da gayet şık olunabilir eğer kombin yapmayı biliyorsanız kaldı ki bence rahat şeyler giyilmeli diye düşünüyorum. Kişisel fikrim spor ayakkabı, babet gibi. Topukluyu düşünmeyin bile.

Sonuçta gideceğiniz yerde uzun dönem askerlik yapanlarda var o gün sevdiğiniz rahatsızlık duyup, huzurunuz kaçabilir. Çünkü ne tepki verecekleri asker psikolojisiyle hiç belli olmuyor. Hiç birinizin gönlü kırılmasın. Onlar döndüklerinde istediğinizi giyin bence.

Son düzenleme:

evet canım aynen bende öyle yapıyorum
ben izmirliyim nişanlım afyonlu biraz kapalı bi ailesi var ve ben kendimi hiç kısıtlamadım sen daha önce böyle giyinmiyordun demesinler die
zaten çok açık giyinen biri değilim ama böyle görüp beğendilerse sonradan birşey demesinler

benim için harika olan bi şarkı dinliyordum paylaşayım dedim. ogün çok severim

[video=youtube;P8NzMQktzYA]http://www.youtube.com/watch?v=P8NzMQktzYA[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…