kızlar muhtemelen sevdiğiniz sizi o kadar özlemiş olcakki o gün ne giydiğinizi hatırlamıcak bile
o yüzden ailelerin yanında falan nasıl rahat ediyosanız öyle giyinin bence çünkü bütün gün hep beraber olcaksınız
sizinkinde bi asalettt var, hiç söylemem daha iyi benceee
şaka bi yana prof makinamı çantamı atcamm, şipşakçılık yapcamm cendermelerin hepsinin fotosunu çekcemmm, fotooooo fotoooo fotoooo diyee
benim psikopat sevgilim hatırlar valla herşeye okadar dikkat ederki normaldede kıyafetlerimi o seçer alışverişe falanda hep birlikte çıkarız. Saçıma başıma ayakkabıma herzaman dikkat eder çok fazlaoyüzden ogünde çok dikkat ediceğine eminim ve güzel olmalıyım
Gemilerde talim varrr ,Bahriyeli yarim varrr
O da gitti sefereee , Ne talihsiz basim varrr hani benim recebimmmm
sedulu ifadelerle bu kadar güzel anlatılmazdııııı, bu aarada yemin etmeyen askere ceza verilmezmişşş, olcaksa da yemin töreninden önce oluversinnn
çünü agresiftir biraz kendisiiiiiiiiiiiii
Ben de bahriyeli olmasina cok sevindim aciklandiginda. Bu sarkiyi da dinleyip duruyorum. Ay yemin torenine gidemeyecegim icin 1 ay gormemis olucam askerimi ustalikta nezaman izin verirler acaba carsiyane zaman gorecegimi bilmemek cok sinir bozucu (
Bubble buarada elbisen cok tatli babetle gayet guzel olacagini dusunuyorum ben de
sizinkinde bi asalettt var, hiç söylemem daha iyi benceee
şaka bi yana prof makinamı çantamı atcamm, şipşakçılık yapcamm cendermelerin hepsinin fotosunu çekcemmm, fotooooo fotoooo fotoooo diyee
vala ben o gün cidden dikkat ediceklerini düşünüyorum, frencime kadar dikkat eder benimki
Canim hepimizin ortak bir sarkisi var onu soyle ozaman
Gel teskere gel teskere bitsin bu gurbet Evde anan baban bacin yuzune hasret
aslında lightlıkla biraz sert arasında kalmışş, kıyafetime bilmemneme karışmaz ama askerlikte nolur bilemem, o kadar erkek olan bi ortama girmedikkk 3 yıl içinde sağı solu belli olmazzzher erkek kadar mı agresif yoksa daha fazlası mı
evet o şarkıııyı açıyorum hemen o zamannnn, dinleyelimmmmmmmm yıppyıppp
aslında lightlıkla biraz sert arasında kalmışş, kıyafetime bilmemneme karışmaz ama askerlikte nolur bilemem, o kadar erkek olan bi ortama girmedikkk 3 yıl içinde sağı solu belli olmazzz
Ben de bahriyeli olmasina cok sevindim aciklandiginda. Bu sarkiyi da dinleyip duruyorum. Ay yemin torenine gidemeyecegim icin 1 ay gormemis olucam askerimi ustalikta nezaman izin verirler acaba carsiyane zaman gorecegimi bilmemek cok sinir bozucu (
Bubble buarada elbisen cok tatli babetle gayet guzel olacagini dusunuyorum ben de
Teşekkür ederim canımm babet alacağım sanırım.
Bilmiyorum kızlar belki daha kapalı giyinmeliyim ama sonuçta bu insanlarla ben bi ömür bi arada olucam ve artık ailem kadar sık görüşücem evlenince. Ve kıyafet konusunda kendimi sürekli kısıtlayamam biraz rahatıma düşkünüm. Oyüzden şimdiden alışsın gözleri
canım her zaman nasılsan öyle giyin çok kasma kendini.
nereye kadar dikkat ediceksin ki. senin gönlün neyi istiyorsa onu giy, şimdiden alıştır
canım benim çok sağol içimi rahatlattın. bende öyle düşünüyorum gözleri alışsın çünkü ben herzaman böyle giyiniyorum ogün kapalı giyinsem bi başka gün gördüklerinde şaşırıcaklar. Nereye kadar yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?