- 21 Aralık 2010
- 532
- 30
- 118
- 38
ya dogru diyorsun 2 ailenin konuşması gerekiyor bizde konuşulmadı sanırım konuşulmayacakta gökhanın ailesi gökhana demiş bizden bşy bekleme die o da zaten beklemiyorum sizden bana hayır gelicegnide düşünmüyorum demişti....
babamlar hala bekliyor gelinsede konuşulsa diye ben anneme çıtlatttım bşy almıolar die annemin tansiyonu oynadı kaç günlerdir o da heralde babama çıtlatmış babamda napsın garibim damada yüklenmek istemio kaldı öyle ama annem dedi annesini yalnız yakalayım 2 çift lafım var die ki annem de güzel konuşur saygı çerçevesinde giydirir bi güzel anlarsa anlar anlamazsa paşa gönlü bilir...
tabi ecenin ailesiyle konuşulması gerekir ,olumlu da düşünmek istiyorum acaba diyorum banka kredi vermioda eceye mi söylemiolar başka bi yerden borç bulmaya çalışıoda olabilirler şimdi bilemedim ki yahu neler oldgnu ecede keyfsiz foruma bile girmio baksanıza
Ya tabiki erkek tarafının açması lazım konuyu sonuçta bu iki insan nişanlı evlilik yolunda bir adım atmış. Ve yapılması gereken şeyler var. İşte bak iki aile arasında konuşmadığı için sen arada kalıyorsun yazık değil mi sana. Ama Gökhan iyi sizinkilerin güvenini kazanmış senin ailen arkanızda sonuçta. Emin ol Gökhan senin aileni kendi ailesi gibi görüyordur. Hiç bir insan kendi çocuğuna diyebilir mi bizden birşey beklemeyin diye?
Ama bana da farklı bir durum var gibi geliyor. Yoksa Egemenin ailesi Eceyi el üstünde tutmuş insanlar şimdiye kadar birden bire böyle kendilerini geri çekmelerinin bir sebebi vardır mutlaka. Ama keşke nedenlerini açık açık söyleseler da Ece de kendini harap etmese. Hak verilecek bir durumsa verilir ama böyle antipatik oluyor.