• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ecec'cim bence herşey yoluna girecektir. bunca zaman sabrettin ve biraz daha sabretmelisin. Sevmek sabır işidir. bitti demekle bitmiyor. yılların alışkanlığı var insanda..Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.. ama bitmez bu ilişkinin sonu nikah masadı :=)

tripliim ben inanıyorum bize güzel haberlerle geri dönüceksin. kızlarında dedği gibi bazı şeyler kolayca bitemez. nişanlın şuan işsiz olduğu için ailesine birşey diyemiyor bana göre. ama ailesinin bu tutumunda da kesin bir iş var. umarım en kısa zamanda herşey açıklığa kavuşur. hakkınızda hayırlısı olsun canım benim

tripliim ben inanıyorum bize güzel haberlerle geri dönüceksin. kızlarında dedği gibi bazı şeyler kolayca bitemez. nişanlın şuan işsiz olduğu için ailesine birşey diyemiyor bana göre. ama ailesinin bu tutumunda da kesin bir iş var. umarım en kısa zamanda herşey açıklığa kavuşur. hakkınızda hayırlısı olsun canım benim

bence ailesinin durumunda da iş yok. sonuçta oğulları işsiz ve işsiz olan cocuklarını nasıl evlendirsinler. Herkes cocuğu iyi bir işe girsin öyle evlensiz ister. Ece'cim senin annende nişanlın işe girmeden evlenmenizi isteyeceğini düşünmüyorum.. Sabretmelisin

evlenmek gerçekten çok zor yaa. büyük bir birikim olması gerekiyor. borçsuz evlenen zaten yok istisnalar dışında.
Allah hepimize yardım etsin valla işimiz çok zor çok :31:

evlenmek gerçekten çok zor yaa. büyük bir birikim olması gerekiyor. borçsuz evlenen zaten yok istisnalar dışında.
Allah hepimize yardım etsin valla işimiz çok zor çok :31:

Evet yaa hemde nasıl bugün sadece ayakkabı ve çamaşrıma 260 tl verdik pazarlık yapılmış halleriyle ne yapacağız bilmem... benim de bu ay içinde bi yere girmem lazım yoksa geçinemeyeceğiz biz :14::14::14::14::14:

Evet yaa hemde nasıl bugün sadece ayakkabı ve çamaşrıma 260 tl verdik pazarlık yapılmış halleriyle ne yapacağız bilmem... benim de bu ay içinde bi yere girmem lazım yoksa geçinemeyeceğiz biz :14::14::14::14::14:

herşey ateş pahası. bende çalışmıyorum annem elinden geldiğince yapıyor işte. nişanlımda herşeyi kendi yapmak istiyo neye ne kadar yetişecek kıyamam onada. alışverişte fazla açılmak istemiyorum. en uygun en gerekli şeyleri yapmaya çalışıcaz artık...

Sizi merakta bırakmak istemiyorum. Çıkışıma gelmiş bizimkisi. Beni yemeğe götürdü ordan kahve içmeye. Konuştuk. Cts günü bize geliyorlarmış, düğün gününü kararlaştırmaya ve nasıl bir şey yapacağımıza. Haziran olamıyormuş maddi sıkıntıdan dolayı, temmuz ya da ağustos olacakmış. Cts kararlaştıracakmışız. Bir sonraki haftaya da yer tutmaya gideceğiz hep birlikte dedi. Cts gelsinler konuşalım, ailesinin tutumuna göre karar vereceğim.

bugün saçma salak bişey yaptım,

sevgililer gününde hediye olayına önem vermesemde, geçen yıllarda birbirimize hediye aldığımız için bu yıl almazsam çalışmadığı için değer vermediğimi düşünecek diye hediye aldım. Yemekteyken verdim o senin paranla sana hediye mi alacağım diye almamış kendini çok kötü hissetti. O hediyeyi verene kadar herşey çok güzeldi dedi. İşsiz erkeğe davranış klavuzu diye bişey çıkartsınlar ilk ben alıcam:37:

Sizi merakta bırakmak istemiyorum. Çıkışıma gelmiş bizimkisi. Beni yemeğe götürdü ordan kahve içmeye. Konuştuk. Cts günü bize geliyorlarmış, düğün gününü kararlaştırmaya ve nasıl bir şey yapacağımıza. Haziran olamıyormuş maddi sıkıntıdan dolayı, temmuz ya da ağustos olacakmış. Cts kararlaştıracakmışız. Bir sonraki haftaya da yer tutmaya gideceğiz hep birlikte dedi. Cts gelsinler konuşalım, ailesinin tutumuna göre karar vereceğim.

Canım kendilerine gelmişler bak.. seni ayaklarına çağırmak yerine kalkıp sonunda geliyorlar.. sen sakin ol herşey olacağına varır

oturup konuşmakla iyi yapmıssın canım. ailelerlede konuşun. sizin için hayırlısı ne zamansa o zamanda olucak zaten. sen yeterki üzme kendini. birbirinizi yıpratmayın.

canım çok üzüldüm bütün olanlar için inşallah cumartesi günü herşey tatlıya bağlanır da yine güller açar yüzünde. hem temmuz yada ağustos olursa sana da daha çok süre kalmış olur rahat rahat hazırlık yapmak için herşeye iyi tarafından bakmak lazım hiç üzme kendini :29:

biz de yemekten geldik az önce bu sene hep ihtiyacımız olan şeyleri almışız birbirimize. ben ona ne zamandır çok istediği 1TB harici hard disk aldım, o da benim görüp de çok beğendiğim spor çantasını almış bana :48:

canım çok üzüldüm bütün olanlar için inşallah cumartesi günü herşey tatlıya bağlanır da yine güller açar yüzünde. hem temmuz yada ağustos olursa sana da daha çok süre kalmış olur rahat rahat hazırlık yapmak için herşeye iyi tarafından bakmak lazım hiç üzme kendini :29:

.. Biz daha şimdi yeni yeni düzen kuruyoruz bi kaç ay sonra düğün ne yapacağız bilmem.. bugün canımın ne kadar canı sıkıldıysa bana erteleme lafı bile kullandı düşün.. yeni giriyor işe maaş çok iyi olmayacak benim de işim yok ancak geçineceğiz bi de masraflar Allah yardımcımız olsun

.. Biz daha şimdi yeni yeni düzen kuruyoruz bi kaç ay sonra düğün ne yapacağız bilmem.. bugün canımın ne kadar canı sıkıldıysa bana erteleme lafı bile kullandı düşün.. yeni giriyor işe maaş çok iyi olmayacak benim de işim yok ancak geçineceğiz bi de masraflar Allah yardımcımız olsun

canım elbet borçlar harçlar olcak hiç gözünüz korkmasın şimdiden Allah evlenene bi şekilde yardım ediyo

Back
X