• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kuşlarım nişanlım doğtaş ta koltuk takımı begendi gayet güzelmiş sizinlede paylaşım cok önceden ben bunu istiodum ama o isstemiodu şimdi ise o istio mutlu oldum :):9: bende ona uygun bir masa begendim doğtaştan o da baya inmiş alıcaz muhtemelen begendiğim koltuk takımınn sadece rengini değiştirticem....

Eklentiler

• $carmen masa doğtaş.webp
    $carmen masa doğtaş.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 26
kuşlarım nişanlım doğtaş ta koltuk takımı begendi gayet güzelmiş sizinlede paylaşım cok önceden ben bunu istiodum ama o isstemiodu şimdi ise o istio mutlu oldum :):9: bende ona uygun bir masa begendim doğtaştan o da baya inmiş alıcaz muhtemelen begendiğim koltuk takımınn sadece rengini değiştirticem....
bende arte yi begendim dogtas dan... telden girdiğim.için göremiyorum resmi tatlım adı ne?????

selamlar cici hatunlarr

mercim aldıklarını yazmakla ne iyi etmişsin. bende neler aldığımızı hiç hatırlamıyorum. birazı bizim evde yeni alınanlar anneannemde bölük pörçük her dolaptan bazadan çeyiz fışkırıyo. ev yerleştirince ortaya çıkacak ne eksikse artık bu kargaşada belli olmaz heralde

nenam güzelmiş koltuklar ikinizde aynı fikirdeymişsiniz alın ödemesi başlar şimdiden

bende arte yi begendim dogtas dan... telden girdiğim.için göremiyorum resmi tatlım adı ne?????

canım belleza koltuk takımının adı,masa takımı ise carmen still oolarak aynı cok uyar salonda birbirine ama koltugu alırsam o renk almıcam kendim belirlicem rengini bi ihtimal suan bulunan renkten dahada acık ton olucak pudra düşünüyorum...

Gizzz nerdesin can & canan çay kaşıkları için sana ihtiyacım var. İndirimde olan bir yer var mı şuanda? Anneme de alacağız bir takım ben önceden sitesinden almıştım hiç bir yerde bulamayınca yine öyle mi yapsam?

canım belleza koltuk takımının adı,masa takımı ise carmen still oolarak aynı cok uyar salonda birbirine ama koltugu alırsam o renk almıcam kendim belirlicem rengini bi ihtimal suan bulunan renkten dahada acık ton olucak pudra düşünüyorum...
Çok tatlıymis canım.:-):-):-):-)
bizde.şimdi yola ciktik

Gizem kancaev'in dondurma kaşıklarından da kendime istiyorum. İndirimli bulamazsam alcam geçicem sitesinden.

Son düzenleme:
selam fıstıklarım :16::16::16:

nassınız ? benden iyilik,sağlık . kocişim yemekten sonra kanepede sızdı , bende bunu fırsat bilip pcyi açtım :34::34::34: sizlerin düğün heyecanını görünce bende heyecanlanıyom valla, napsak bi nikah falanmı tazelesek acabaa :27::27::27:

Back
X