onun yerine şöyle düşünüyorum evimi döşerken hepsini tek tek açıcam nasılsa sonra da resimlerini çekicem hemde mobilyaları da çekerim süper müthiş çeyiz topiği olur![]()
Evettttt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onun yerine şöyle düşünüyorum evimi döşerken hepsini tek tek açıcam nasılsa sonra da resimlerini çekicem hemde mobilyaları da çekerim süper müthiş çeyiz topiği olur![]()
iyi dersler kuzum.ben kaçıyorum kızlar akşama görüşürüz öpüyorum hepiniziiiii![]()
bende arte yi begendim dogtas dan... telden girdiğim.için göremiyorum resmi tatlım adı ne?????kuşlarım nişanlım doğtaş ta koltuk takımı begendi gayet güzelmiş sizinlede paylaşım cok önceden ben bunu istiodum ama o isstemiodu şimdi ise o istio mutlu oldum :)bende ona uygun bir masa begendim doğtaştan o da baya inmiş alıcaz muhtemelen begendiğim koltuk takımınn sadece rengini değiştirticem....
bende arte yi begendim dogtas dan... telden girdiğim.için göremiyorum resmi tatlım adı ne?????
Çok tatlıymis canım.canım belleza koltuk takımının adı,masa takımı ise carmen still oolarak aynı cok uyar salonda birbirine ama koltugu alırsam o renk almıcam kendim belirlicem rengini bi ihtimal suan bulunan renkten dahada acık ton olucak pudra düşünüyorum...
ececim bakıp msj atıcam hemen bakıyorum sitelere canım
Gizem kancaev'in dondurma kaşıklarından da kendime istiyorum. İndirimli bulamazsam alcam geçicem sitesinden.
ece kuzum buldum burdan bakarmısın başka yerlerde bu kadar göremedim ama bakalım yine
Bonubon | Nehir Can ve Canan Çay Kaşığı Seti
bide bişi var kancaevi bekleyiver markafonye çok sık geliyor kendi sitesinde ne kadar acele etme canım var dahaaaa
Ay çok tatlılar bende istiyorummmmŞundan alacağım ama evmanya da sepete at butonu çıkmıyor.
![]()