Moralimiz bozuk baya.Sesimiz kötü,yorgun,sinirli...Ot yoldurmuş komutan,taş toplatmış sıcakta...Kızmış küfür bile çıkmış ağzından yürüyüş esnasında...Herkesin sinirleri bozuk dedi...Bende ogle yemegınden once konustuk bekliyorum pazar bugun tatildir arar diye...Meğersem toz kir içindeyim,ayaklarım ağrıyo dedi...Sabır Allahım.Dayanma gücü ver.
Moralimiz bozuk baya.Sesimiz kötü,yorgun,sinirli...Ot yoldurmuş komutan,taş toplatmış sıcakta...Kızmış küfür bile çıkmış ağzından yürüyüş esnasında...Herkesin sinirleri bozuk dedi...Bende ogle yemegınden once konustuk bekliyorum pazar bugun tatildir arar diye...Meğersem toz kir içindeyim,ayaklarım ağrıyo dedi...Sabır Allahım.Dayanma gücü ver.
komutan kıl olunca hepsine çektiriyomuş zaten cnm, azönce de dedim resmen keyfiyet şu askerlik canları nasıl isterse onu yaptırıyorlar, benimkine de ot yoldurmuşlar tum gun sıcağın altında..
mecbur yapılcak bunlar çok zor ama bi şekilde geeçicek geçmek zorunda..
canım senin askerin nerdeydi??
kızlar benm sevgilicik yine aradı szn seninde eşin aradı herhalde fırsat kolluyorlqar aramaya bu arada ankara mebs iyi gidiyor şimdilik akşam arayamam genel temizlik olcak dedi
kızlar ya benim aşkım hiç bahsetmiyor napıyorsun diyorum napayım diyor anlatmıyor bana izmarittti at yolldurmaktı onalrdan bahsetmedi
mebsteki kızçeler size soruyorum askerleriniz neler yapıyor benmki koğuşa felan nöbet tutuyormuş ama temizlik açısından hiçbişi anlatmadı hep sen konuş anlat bana ne var ne yok diyor
ayy ne güzel benimki aramadı bugün yaa bende arayamıyorum bişe mi oldu acabanapmışlar canım bugün bahsetti mi hiiç nasılmış günleri:) senden alim bari haberleri.
Chelzy benim ki aramadı daha aramazda belki bugün ya da yarım saate aradı aradı sonra ümidi keserim. Ot yoldurmuşlar demek ha olsun canım üzülme savaşan askerleri düşün. Bakın Şırnak şu ara çok hareketli. Allahım hepsini korusun varsın yolsun ot, taş, toplasın, yansın onlar tehlikeli işler değil.
kızlar benm sevgilicik yine aradı szn seninde eşin aradı herhalde fırsat kolluyorlqar aramaya bu arada ankara mebs iyi gidiyor şimdilik akşam arayamam genel temizlik olcak dedi
kızlar ya benim aşkım hiç bahsetmiyor napıyorsun diyorum napayım diyor anlatmıyor bana izmarittti at yolldurmaktı onalrdan bahsetmedi
mebsteki kızçeler size soruyorum askerleriniz neler yapıyor benmki koğuşa felan nöbet tutuyormuş ama temizlik açısından hiçbişi anlatmadı hep sen konuş anlat bana ne var ne yok diyor
canım kötü bir durum yokmuş merak etme iyiler çok şükür eşim masa tenisi oynuyoruz dedi bugün boş duruyorlar galiba o yüzden herkes telefon başındadır ondan belki fırsatı olmamıştır akşam arar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?