• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar başa liste yapmak iyi fikir bende çoğaldıkça düşünmüştüm ama sayfalar çok olduğu için okumak zor isterseniz başa bildiklerimi yazayım yavaştan ya da mesajımı görenler tekrar yazsın şu şekilde.

Örnek:

Kısa Dönem Kastamonu - Bingöl gibi.

Kısa Dönem MANİSA -KIRKAĞAÇ

Canım faceten de ekleyebilirsin ama cebimi de verebilirim tabi ki. Benimde gözümde güneş gözlüklerim olur muhtemelen hangisini takacağıma karar versem bir de onu da söylerim renk açısından daha kolay olur. Pembeli giyinicem pembe takabilirim ama kahve gibi duruyor aklında olsun.

Bu arada bizimki de koyuuuu bjk'lı ve biraz önce kendisi aramış bulunmakta yihuuuu.:32:

:) aa , benim eşim de çok dert yanıyordu, koca koğuşta herkes fb li, tek bjkli benim diye, söyliyim, yakınında bilmediğin bi yerde senden var bi tane diye :):)
ben face kullanmıorum canımm, :(
buluruz ya, en kötü tel den foruma bağlanır yerimizi belli edicek msjlar atarız, zaten büyük ihtimal tören öncesi görüştük görüştük, çocukları bıraktıklarında gözümüz etraftaki binlerce kişiyi bile görmicek gibi :) şu an aşkım depreşik durumda, ama beni aramıyor hiçç üzülüyorum :( gerçi aramasın iyi olsun da aramasın... bişi oldum dedi, ne hatırlamıyorum ama posta mosta gibi bişi, sürekli birinin yanındayım form filan dolduruyorum dedi, arayamıyorum aşkım üzgünüm dedi. uff umarım ustalıkta böyle olmaz. hadi şimdi sizden haber alıyorum arada güzel oluyo ama van da tekiz :(

herkes yemin töreni telaşına başlamış ne güzel yaa :21:
ben de dersten ara verince anca gelebiliyorum okuyorum burayı valla,
herkesin askeri aynı yere gitti hee bi benim yok şu topikte en başından beri
:52:

ya sorma,, saatler bile geçmiyo bgn,,
yorgun ve uykusuz olduğumdan mıdır nedir, saaatlerdir buradayım daha 1 buçuk saat geçmiş :( daha 7 ye çok var
askerden alışkanlık oldu sanırım , sürekli herşeyi şafaksayar gibi sayıyorum :D akşam çıkış saatlerini bile şu kadar kaldı vs diye
akşam çıkışa şu kadar kaldı, yemin törenine şu kadar kaldı, dağıtım iznine çıkmasına şu kadar kaldı, ameliyat olmama bu kadar kaldı, kurban bayramına gidip onu görmeme bu kadar kaldı :D herşeye geri sayım yapıyorum :))))

Aaa ne ameliyatı?

Bu arada kızlar tünaydınlar olsun efenimmmmm :)
Hadedreamın kaynanaya da kızdım hıhhh:19:

kızlar benim sevgilicik 3 gündür ailesine ulaşamamış 2 gündürde ateşi vardı bende dedimki aşkım anneni arıyorsan analr nasıl konşcaksn çaktırmam ben demişti meğersem arammış milyon kez ara demiştim inanmıyorum

sabah ablası aradı gizem çok hastaymış dedi bende hayır abla dün akşam yatmadan konuştuk ateşi düşmüştü seside iyidi varya hepimizden sağlıklı annesi perişan olmuş 3 gündür telefona bakmış kadın

ve ablası dediki kadiri arıyor arkadaşlarını arıyor bizi aramayamı vakti yok ne deseniz haklısınız ablacım ama üzülmeyin diye aramamıştır yıpranmayın die hem ünideyken 2 3 gün aramadığı oluyordu onun gibi düşünmüştür kesin dedim offf yaaa

çok üzüldüm çok kızdım sonra hissetmiş gibi beni aradı bağırdım dedim aileni ara oda bağırdı beni arıyorsun o senin annen ablan neden aramadın dedim kızdımda kızdım ellerim titredi sinirden sonra aradı özür diledi ama inanamadım ablasını aradım şimdi konuşmuşlar mutluydu ama annesini arayamadım yazık günah beni günde 4 defa arıyor gerekirse aramasın 2 kez arasın ne bileyim yazık günah sinirden ağladım annesi perişan olmuş bide bencil biri değilim hakkımda yanlş düşünmesinler beni sürekli arıyor onları aramıyor yazık onlarada benimki arkadaşını kuzeninide arıyor madem vakti var anasınamı bulamıyor ahhh benim kardeşim çocuğum yapsam çok çeker benden

kızlar ksuruma bakmayın cidden çok gergindimde içimi döktüm sonrada aradı aşkım rahataldık ama yinede biryere yazmak istedim

Mutlu konuşuyordu canım keyfi yerindeydi sadece çok yorulmuşlar ve çok yanmışlar. Bir de su problemi varmış. Su sıkıntısı çekiyorlarmış. Sular bitiyormuş, çeşmeden içmek zorunda kalıyorlarmış çeşme suyu da kötüymüş. Gelirken yanında 4-5 pet şişe su getirir misin dedi? Birazdan yemek yiceklerdi, şuan yiyor olabilirler. Törene hazırlandıkları için bol bol yürüyüş yapıyorlarmış. Sabahtanda yürüyüş yapmışlar, yemekten sonra yine yürüyüş yapacaklarmış.

Evet su cok buyuk sikinti.bizimki hemoroid ve cok su icmesi lazim.onu bile yapamiyor..
Biraz gec kalmislar yemek icin.bizimkinin eli yavas ondan olabilir:)) daha bulasik yikicak kuzucuk.

Kızlar başa liste yapıyorum ve yapmaya devam ediyorum arada yazamadığım arkadaşlar varsa bana özel mesaj yoluyla ya da forum aracılığıyla cevap atsınlar listeye ekleyim kızlar sizide. Bir de mutlaka uzun mu kısa mı yazın. Bazıları aynı yerde kalacağından ya da daha açıklanmadığından listede usta birlikleri yazmıyor.

Son düzenleme:
Kızlar başa liste yapıyorum ve yapmaya devam ediyorum arada yazamadığım arkadaşlar varsa bana özel mesaj yoluyla ya da forum aracılığıyla cevap atsınlar listeye ekleyim kızlar sizide. Bir de mutlaka uzun mu kısa mı yazın. Bazıları aynı yerde kalacağından ya da daha açıklanmadığından listede usta birlikleri yazmıyor.

canım çok iyi düşünmüşssün benim acemi ustada ankara mamak

Canım çok iyi düşünmüşsün teşekkürler listeye eklediğin için:54:

Kızlar ben düşünmüştüm ama sayfalar çok olduğu için zor gelmişti çalışıyorum çünkü. Başka bir arkadaşımız söyleyince bugün elimden geldiğince yazmaya çalışacağım.

süper olmuş :) oh be, sürekli senin nerdeydi diye sormak zorunda kalmıcam artık :)
yaşasın, ellerine sağlık

valla çok iyi olmuş bu sürekli sorup sorup durmayız artık :)

kısa dönem iskenderun - (gideceği yer perşembe belli olcakmış ozaman söylerim)

iskenderun dan son haberleri bildiriyorum kızlar :1:

bugün itibariyle bi kişi firar etmiş , 9. bölükte de kavga mı ne çıkmış
çavuşlardan biri vurmuş uzun dönem bi askere.
asker karşılık vermemiş yeni alay komutanı geldiğinde ona şikayet etmiş çavuşu
bugün mahkemeye çıkarcaklarmış. askerliğini bile yakabilirler diyo benimki.
gelen mektupları 10 gündür vermemişler, gidip ptt den alamıyolarmış arkadaşlarım hala bekliyo dedi.
o yüzden sen hiç yollama nasılsa az kaldı dedi. bide benimki yemin törenine katılamıyomuş
galiba içerde yemin edip çıkıcakmış.

ana haber bülteni gibi oldu galiba :1:

kısa dönem antalya canımm:))

iskenderun dan son haberleri bildiriyorum kızlar :1:

bugün itibariyle bi kişi firar etmiş , 9. bölükte de kavga mı ne çıkmış
çavuşlardan biri vurmuş uzun dönem bi askere.
asker karşılık vermemiş yeni alay komutanı geldiğinde ona şikayet etmiş çavuşu
bugün mahkemeye çıkarcaklarmış. askerliğini bile yakabilirler diyo benimki.
gelen mektupları 10 gündür vermemişler, gidip ptt den alamıyolarmış arkadaşlarım hala bekliyo dedi.
o yüzden sen hiç yollama nasılsa az kaldı dedi. bide benimki yemin törenine katılamıyomuş
galiba içerde yemin edip çıkıcakmış.

ana haber bülteni gibi oldu galiba :1:

ammman nn ne kadar cok olaylar olmus oylee!!

Back
X