• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

inş canım ya benimki pek ordan bahsetmiyo hiç bende hep merak ediyorum ne sorsam iyi falan diye geçiştiriyor çünkü

nişanlımda normalde geçiştirir hep ama bugün bunalmış galiba biraz
bütün gün yüzbaşının kapısının önünde oturmuş boş boş
konuşcak birilerini arıyodu belli ki :1:

Listeye eklediklerimin tekrar yazmasına gerek yok bir yanlışlık varsa düzeltme yapmak için yazabilirsiniz.
Listede olmayanlarda acemi şurası, usta burası diye yazarlarsa memnun olurum.

kıyamam dolmuşlaardır artık bu haftasonu hepiimiiz bol bol konuşabilcezzzzz:))) ona gün sayııyorum resmen

bizim yemin töreni sizinkinden bi hafta sonra maalesef canım olsun ama 1 ayın sonunda onu görcem ya ilk günkü kadar heyecanlıyım :1: 8 yıl öncesine döndüm resmen :16:

Listeye eklediklerimin tekrar yazmasına gerek yok bir yanlışlık varsa düzeltme yapmak için yazabilirsiniz.
Listede olmayanlarda acemi şurası, usta burası diye yazarlarsa memnun olurum.

Triplii benimki de Kısa dönem- İskenderun -usta birliği bu hafta belli olucak.

Merci neler olmuş bizim oralarda :s demek kaçmış biri yazık ya.Benimki de aradı bugün mermisiz atış yapıcaz yarın mermiyle gerçek atış talimi var dedi. Ben yoldaydım gürültü vardı çok uzun konuşamadık askeriye dedikodularını iletemedi. Dinleniyor diye de korkuyorum biryandan bütün olup biteni anlatıyor benimki de.

Triplii benimki de Kısa dönem- İskenderun -usta birliği bu hafta belli olucak.

Merci neler olmuş bizim oralarda :s demek kaçmış biri yazık ya.Benimki de aradı bugün mermisiz atış yapıcaz yarın mermiyle gerçek atış talimi var dedi. Ben yoldaydım gürültü vardı çok uzun konuşamadık askeriye dedikodularını iletemedi. Dinleniyor diye de korkuyorum biryandan bütün olup biteni anlatıyor benimki de.

benimki hiçbi talime katılmıyo o yüzden yemin törenine de çıkarmıcaklarmış onu bu hafta da katılmazsa :1:
bu gidişle silah tutmadan geri gelcek askerlikten :1:
bende korkuyorum ama o anlatıyo ben bişey sormuyorum ki hem askeri sır falan da vermiyolar yani bişey olmaz heralde :31:

Aradi yine kuzum simdi.Sancisi yine tutmus:( revirde 3gundur getirmemis ilaclarini..bombos telefonlar ama duramiyorum ayakta dedi.of ya.nerden cikti yine bu hastalik:( yarina gecsin yoksa nasil yuruyus yapar kac gun :(

Aradi yine kuzum simdi.Sancisi yine tutmus:( revirde 3gundur getirmemis ilaclarini..bombos telefonlar ama duramiyorum ayakta dedi.of ya.nerden cikti yine bu hastalik:( yarina gecsin yoksa nasil yuruyus yapar kac gun :(

tüh ya ilaçların gelmemeside kötü olmuş geçmiş olsun canım Allahm tez zamanda iyileştirsn inş

Chelzy geçmiş olsun canım benim iyileşir merak etme.

Son düzenleme:
Back
X