heyyy millett günaydınlarrrrr napaysunuz da?
ben cok uykusuzum dün aksam liseden arkadaslarla bulustuk iftar yemeğindeydik 17-18 civarı kişiydik bol kahkahalıydı ve keyflıydı ama yorgunum birazcık

(
2 gün giremedim şirket pcmin windowsu çöktü işlerim her şeyim aksadı neyseki halledildi bugun burdayım...
puknas gelmişşşş hoş gelmiş,
stanki de arada bir girio sağolsun

he bide
chelzyde nihayet göründü kk piyasasın da
incicicegi ev boşalmış hadi boyayında misss koksun ev ohh ferahlık boya kokusunuda pek bi severim...
mercicimde düğün yerleri araştırıo ben aslında çok mekan bılıorum canım ama baya bi tuzlular yani... bütçeni bilmediğim için önersem mi önermesemmi die düşünüorum...
lovelyliş bende de kira artmıcak 2 yıl boyunca fix ödicem kuşum tanıdık ya o bakımdan torpilliim her türlü
yazmadgm kalmadı inşallah..
he bu arada lovely bende çamaşırlıgımla ütü masamı henüz almadım bu hafta sonu alırım belki ayy of eksik hiç bitmio ne sinir bşy ... bide perden çok şık pencerenın ebatı genısse hos durur bnm pencereler dar oldgu için kruvaze ddüşünmüyürum düz dökümlü yaptırcam hem modası hıc bı zamn gecmıo stor a gelınce tercıh meselesi ama bnm tarzım değil ben klasik güneşlk alıcam kullanımı daha pratik bnm düşüncem istedgm zaman atarm mak. yıkarım...