- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
- 398
Salon pencerem ile mutfak pencerem büyük canım. Mutfağımda sürgülü kapım var zaten balkona açılıyor. Salonumda yerden tavana kadar ve genişçe pencerem var. Bir de o pencerenin önüne berjerlerimi koyacağım allah nasip ederse o yüzden o tarz bir perde hoş olur diye düşündüm.
Ütü masasıyla çamaşır askılığını da görerek mi alsam bilemedim ama çok pahalı ütü masaları falan 200 küsur lira. Ben o kadar para vermek istemiyorum şöyle uygun fiyatlı çok yer kaplamayan hafif ama küflenmicek ütü masası ve çamaşır askılığı istiyorum.
canım benım pencerelerim yerden tavana kadar ama ebatı geniş değil o yuzzden güzel durmaz o perdeler bende ben dumduz dökümlü alıcamzaten hep öyle severdm öyle olck... ama penceren geniş ya güzel durur bencede berjerlerini önüne koy ben tek berjer yaptırıorum bide puff um olucak öle tercih ettim..
mutfak camın guzelmiş anlattggna göre balkonunda var ohh pazar kahvaltıları ve c.tesi akşam yemeklerinnin vazgeçilmez yeri olck bnce balkonun bnm balkonumda yok malesef
görerek alsan ne olcak lovelylm ya ütü masasıyla askılık işte bncede çok pahalı veremem okadar 150 miş 200 müş gidicem 30-40 liralık masadan alıcam valla annem yıllardır kullanıo hıc bsy olmuo