• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Resimlerde Karabağ İnşaat diye bizim inşaatın tabelası bile çıkmış.

Güleyim mi ağlayım mı ben gerçekten şomum.:1:

En buyuk sanssizligin bu olsun canim benim ya bak yeni mahallene bereket getirmissin :)
siire de bayildim baska soze gerek yok zaten anlayan anlar

En buyuk sanssizligin bu olsun canim benim ya bak yeni mahallene bereket getirmissin :)
siire de bayildim baska soze gerek yok zaten anlayan anlar

Canım benim sende bambaşka bir yorum getirdin olup bitene ben bu tarafından hiç bakmamıştım. Şuan kendimi daha iyi hissettim.

Şiir nedense çok hoşuma gitti benimde, normalde çok şiir sevmem bir kaç tane beğendiğim şiir vardır biri de bu oldu artık. Kısa ve öz belki davetiyeme bile yazdırabilirim.

Selam kizlarrr ...
ozledim sizi ama pek sık giremiyorum bu aralar sehir disindayim. Incicicegimin daveti gelmis faceden ayy nasi duygulandim yaa.. saka maka tam bi seneyi devirdik gecen sene bu zamanlar aglamaktan gozlerimiz kızarmış halde geziyoduk ortalikta. Bundan sonraki tum goz yaslarimiz sevinc icin olur insallahhh...
chelzym yeni ewin hayirli ugurlu olsun sans getirsin manisa sana
lovelym o ne guzel saattir oyle ya bulur bulmaz alcam bende aynisindan
incicicegim sende son hazirliklarin tadini cikar hayatta bikez yasanicak seyler bunlar dunyanin en guzel yorgunluklari....

Mercii ne yaptın sporu bıraktın mı tatil felan derken:27:

Geçen sene asker yolu bekledik, bu sene kızlarımızı evlendiriyoruz. Seneye de artık bolca dedikodu yaparız, eşim şunu dedi, şunu yapmıyor, eşime küstüm. Eşimin şu akrabasına sinir oluyorum:1::27:

Hadi çabuk evlenin:33:

Geçen gün yeni işimde yanımda oturan kız KK'ya girmiş. Göz ucuyla baktım kullanıcı adını görmek için göremedim. Görseydim hakkında herşeyi öğrenmiş olucaktım:9::1:

Oyyy Stanki sen gelince ben bol bol gülüyorum. Gerçekten 2 gecedir dua ediyorum yarına sularım bağlansın diye.:9:

Haberlerde lovely nin evini gordumm meshur oldu ev valla ;) lovely su su su dedi Allah tonla su gonderdi :) saka bi yana evleri cok kotu olmus insanlarin yaa

Son düzenleme:
selam kızlar maşallah iyi kaynatmışsınız evlilik hazırlıkları,tatlı telaşlar,stresler,sıkıntılar,mutluluklar bir arada. Hepiniz çok mutlu olun inşallah. Beni soracak olursanız sevgilimle birlikte kpss ye hazırlanmaya karar verdik. Beraber bir dersaneye kaydolalım diyoruz en azından birlikte çalışabileceğimiz bir ortam olur ve birbirimize destek oluruz diye düşündük. Normalde ben hiç kpss düşünmüyordum ama sevgilim özelde baktı baktı olmadı, bir iş kurmakta malum öyle çok kolay olmuyor...En iyisi dedik bu sene kpss yi deneyelim olmadı mı ozaman başka çare bakarız.Şimdiki sıkıntımız hangi kursa gideceğimize karar veremiyoruz bir türlü,kimse hiç bir yerden memnun değil bakalım bir karar verecez ama mecbur.

vayy 3 gün 3 gece mi oluyor sizin düğün:1:
nişanlımın memleketinde öyleymiş adet canım bakalım nasıl olacak :1:

Geçen gün yeni işimde yanımda oturan kız KK'ya girmiş. Göz ucuyla baktım kullanıcı adını görmek için göremedim. Görseydim hakkında herşeyi öğrenmiş olucaktım:9::1:
hadi yaa tühh nasıl göremedin iyi takip et bakalım kimmiş neymiş :1:

selam kızlar maşallah iyi kaynatmışsınız evlilik hazırlıkları,tatlı telaşlar,stresler,sıkıntılar,mutluluklar bir arada. Hepiniz çok mutlu olun inşallah. Beni soracak olursanız sevgilimle birlikte kpss ye hazırlanmaya karar verdik. Beraber bir dersaneye kaydolalım diyoruz en azından birlikte çalışabileceğimiz bir ortam olur ve birbirimize destek oluruz diye düşündük. Normalde ben hiç kpss düşünmüyordum ama sevgilim özelde baktı baktı olmadı, bir iş kurmakta malum öyle çok kolay olmuyor...En iyisi dedik bu sene kpss yi deneyelim olmadı mı ozaman başka çare bakarız.Şimdiki sıkıntımız hangi kursa gideceğimize karar veremiyoruz bir türlü,kimse hiç bir yerden memnun değil bakalım bir karar verecez ama mecbur.

selam canım
en iyi kararı vermişsiniz valla bu zamanda memurluk en iyisi. hem dediğin gibi beraber daha da iyi olur. hayırlısı olsun şimdiden.
bende güzel bi dershaneye yazılmayı düşünüyorum ama bu telaşede hiç araştırmaya fırsatım olmadı bile

lovelym bende gördüm haber oldunuz gerçekten bende berekete yoruyorum canım o yüzden artık söyleme sakin ol bak benim görümce 2 hafta önce yaptı evini hayatım senin daha var ne olur sakin sakin

şiire bayıldım yine herzamanki gibi not alıyorum

selam canım
en iyi kararı vermişsiniz valla bu zamanda memurluk en iyisi. hem dediğin gibi beraber daha da iyi olur. hayırlısı olsun şimdiden.
bende güzel bi dershaneye yazılmayı düşünüyorum ama bu telaşede hiç araştırmaya fırsatım olmadı bile

sağol canım,inşallah en doğru karardır ve sonuda güzel olur canım aslında bir sene botunca çalışmak 5,6 sene öncesine dönmek zor olacak gibi bizi tek hırslandıracak şey birbirimiziz çünkü bunu ikimizin geleceği için yapacaz,yapmaya çalışacaz umarım Allah bize çalışma isteği gücü verir.Sen de düşünüyorsun demekki haklısın canım düğün telaşında bir de ona vakit ayırman zor olur tabi.

sağol canım,inşallah en doğru karardır ve sonuda güzel olur canım aslında bir sene botunca çalışmak 5,6 sene öncesine dönmek zor olacak gibi bizi tek hırslandıracak şey birbirimiziz çünkü bunu ikimizin geleceği için yapacaz,yapmaya çalışacaz umarım Allah bize çalışma isteği gücü verir.Sen de düşünüyorsun demekki haklısın canım düğün telaşında bir de ona vakit ayırman zor olur tabi.

aynen canım seneler sonra zor olur ama birbirinize güzel moral verirsiniz
bende düşünüyorum özellerden ses seda yok olsa da şartları çok zor. nişanlım memur çok rahat tatili falan şartları çok iyi. inşallah olur hepimizin hakkında hayırlısı olsun

aynen canım seneler sonra zor olur ama birbirinize güzel moral verirsiniz
bende düşünüyorum özellerden ses seda yok olsa da şartları çok zor. nişanlım memur çok rahat tatili falan şartları çok iyi. inşallah olur hepimizin hakkında hayırlısı olsun

amin canım hepimiz hakkında hayırlısı olsun dediğin gibi.umarım birbirimize moral verip teşvik edebiliriz.nişanlın nerde memur b den mi girdi?

Back
X