Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En buyuk sanssizligin bu olsun canim benim ya bak yeni mahallene bereket getirmissin :)
siire de bayildim baska soze gerek yok zaten anlayan anlar
kuzular biz etkinliğimizi oluşturduk biraz acele oldu ama
2 yerde düğün olduğu için açıklama kısmına şiir ya da söz yazmadık 2 düğün yerini de oraya yazdık dileyen isteyen herkesi bekleriz buyrun gelin![]()
Kızlar kapımın önünde boru patladı demiştim ya işte Hürriyet gazetesi vermiş haberi. Hatta daha bir çok gazete vermiş.
Ayrıntılar...
zmir Buca'da boru patlad, evleri su bast - Hrriyet GNDEM
Selam kizlarrr ...
ozledim sizi ama pek sık giremiyorum bu aralar sehir disindayim. Incicicegimin daveti gelmis faceden ayy nasi duygulandim yaa.. saka maka tam bi seneyi devirdik gecen sene bu zamanlar aglamaktan gozlerimiz kızarmış halde geziyoduk ortalikta. Bundan sonraki tum goz yaslarimiz sevinc icin olur insallahhh...
chelzym yeni ewin hayirli ugurlu olsun sans getirsin manisa sana
lovelym o ne guzel saattir oyle ya bulur bulmaz alcam bende aynisindan
incicicegim sende son hazirliklarin tadini cikar hayatta bikez yasanicak seyler bunlar dunyanin en guzel yorgunluklari....
Mercii ne yaptın sporu bıraktın mı tatil felan derken![]()
nişanlımın memleketinde öyleymiş adet canım bakalım nasıl olacakvayy 3 gün 3 gece mi oluyor sizin düğün![]()
hadi yaa tühh nasıl göremedin iyi takip et bakalım kimmiş neymişGeçen gün yeni işimde yanımda oturan kız KK'ya girmiş. Göz ucuyla baktım kullanıcı adını görmek için göremedim. Görseydim hakkında herşeyi öğrenmiş olucaktım![]()
selam kızlar maşallah iyi kaynatmışsınız evlilik hazırlıkları,tatlı telaşlar,stresler,sıkıntılar,mutluluklar bir arada. Hepiniz çok mutlu olun inşallah. Beni soracak olursanız sevgilimle birlikte kpss ye hazırlanmaya karar verdik. Beraber bir dersaneye kaydolalım diyoruz en azından birlikte çalışabileceğimiz bir ortam olur ve birbirimize destek oluruz diye düşündük. Normalde ben hiç kpss düşünmüyordum ama sevgilim özelde baktı baktı olmadı, bir iş kurmakta malum öyle çok kolay olmuyor...En iyisi dedik bu sene kpss yi deneyelim olmadı mı ozaman başka çare bakarız.Şimdiki sıkıntımız hangi kursa gideceğimize karar veremiyoruz bir türlü,kimse hiç bir yerden memnun değil bakalım bir karar verecez ama mecbur.
selam canım
en iyi kararı vermişsiniz valla bu zamanda memurluk en iyisi. hem dediğin gibi beraber daha da iyi olur. hayırlısı olsun şimdiden.
bende güzel bi dershaneye yazılmayı düşünüyorum ama bu telaşede hiç araştırmaya fırsatım olmadı bile
sağol canım,inşallah en doğru karardır ve sonuda güzel olur canım aslında bir sene botunca çalışmak 5,6 sene öncesine dönmek zor olacak gibi bizi tek hırslandıracak şey birbirimiziz çünkü bunu ikimizin geleceği için yapacaz,yapmaya çalışacaz umarım Allah bize çalışma isteği gücü verir.Sen de düşünüyorsun demekki haklısın canım düğün telaşında bir de ona vakit ayırman zor olur tabi.
aynen canım seneler sonra zor olur ama birbirinize güzel moral verirsiniz
bende düşünüyorum özellerden ses seda yok olsa da şartları çok zor. nişanlım memur çok rahat tatili falan şartları çok iyi. inşallah olur hepimizin hakkında hayırlısı olsun
amin canım hepimiz hakkında hayırlısı olsun dediğin gibi.umarım birbirimize moral verip teşvik edebiliriz.nişanlın nerde memur b den mi girdi?