• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlarrrrrrrrrr:46:aradım konustum benım yaşlarmda bir modacı canan hnm dıe bır bayan randevu sistemlerşnn kötü oldgnu o da söyledi cok özür diledi gelinliğim çok güzel ilerliyormu bayram öncesi yogunluktan dolayı arayamamıs haftaya gelınlık provam var ve 2 hafta sonrada teslim alıyorum gelınlıgım cok şık olmuş endişelenmemem gerektiğini söyledi ama görmedim ya içim hala kuşkulu:31:

Ohhh Nenacım sevindim valla. Bende mobilyacımı aradım şimdi. Yarın gelecek mobilyaları haftaya erteletmemi istedi annem haftaya gelmesini rica ettim. Bizde en azından bu hafta suyum bağlanırsa cuma ya da haftasonu temizlik yaptırtır, eşyalarımı göndeririz dedik. Artık haftaya da tüm mobilyalarım gelir. Haftaya cumartesi perdelerimde takılacak zaten.

Bu arada ben dün İzsu'yu aradığımı da söylemiş miydim size? Aradım biz 6'sında su başvurusu yaptık bayramdan önce, suyum ne zaman bağlanır dedim bu hafta içi mutlaka bağlanır dedi adam. Dünde aslında bağlamak için bizim oraya gelmişler ama bu su borusu patlaması yüzünden bağlamadan dönmüşler.

ohhh nenacım sevindim valla. Bende mobilyacımı aradım şimdi. Yarın gelecek mobilyaları haftaya erteletmemi istedi annem haftaya gelmesini rica ettim. Bizde en azından bu hafta suyum bağlanırsa cuma ya da haftasonu temizlik yaptırtır, eşyalarımı göndeririz dedik. Artık haftaya da tüm mobilyalarım gelir. Haftaya cumartesi perdelerimde takılacak zaten.

Bu arada ben dün izsu'yu aradığımı da söylemiş miydim size? Aradım biz 6'sında su başvurusu yaptık bayramdan önce, suyum ne zaman bağlanır dedim bu hafta içi mutlaka bağlanır dedi adam. Dünde aslında bağlamak için bizim oraya gelmişler ama bu su borusu patlaması yüzünden bağlamadan dönmüşler.

evet haftaya gelsın hem sen temızlıgını bıtırmıs olursun gercı bıtse nolcak yıne tozlanıcak ama kabası gıtsın sen evlenmeden 1 hafta önce yıne temzlersn ben eve daha gırmeden 1. Temızlettm bıde ben 2 defa daha temzlıcem gıbı gorunuo daha 1 ayım var ve cok cabuk tozlanıo bnmde evımın tamamı sanırım 15 gün içinde hazır olucak sadece kombim gelmedi henuz o da tahmınımce gelır die düşünüyorum 15 gün eumarım:31: Başka hiç bir eksiğim yok allahıma bin şükür....

Senınde tahmınımce 10 güne her şeyin biter lovelylimmmmmmmmmmmmmm

Ohhh Nenacım sevindim valla. Bende mobilyacımı aradım şimdi. Yarın gelecek mobilyaları haftaya erteletmemi istedi annem haftaya gelmesini rica ettim. Bizde en azından bu hafta suyum bağlanırsa cuma ya da haftasonu temizlik yaptırtır, eşyalarımı göndeririz dedik. Artık haftaya da tüm mobilyalarım gelir. Haftaya cumartesi perdelerimde takılacak zaten.

Bu arada ben dün İzsu'yu aradığımı da söylemiş miydim size? Aradım biz 6'sında su başvurusu yaptık bayramdan önce, suyum ne zaman bağlanır dedim bu hafta içi mutlaka bağlanır dedi adam. Dünde aslında bağlamak için bizim oraya gelmişler ama bu su borusu patlaması yüzünden bağlamadan dönmüşler.

su bağlanınca seni merak ediyorum görmek isterdim :1::1::1::1::1: aynen böyle temizliğe atılacaksınnnn :52::52::52::52::52::52::52: nerde tozlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr lovely geliyor kaçın :52::52::52::52::52::1::1::1::1::1:

Gunaydın kızlarr.

İnciciceği canım sakın mustafa ceceli çaldırmayın da ne caldıırırısnız caldırın.Her 100 düğündden 200ünde çalıyor.Yapmayın sizde :1:

Yabancı sarkı dusuncenız varsa ''Goran Karan- Stay with me'' tavsiye ederim.Çok etkileyici bir şarkı.İniş çıkışları çok guzel.Romantızmın dibi bu şarkı:) Abimler bu şarkıda dans etmişlerdi.Çok etkileyiciydi.

Lovelycım Pervane bana cok baygın bir şarkı geliyor ya.Çok düz bir şarkı.Tamam sözleri güzelde dans ederken insanları etkılemesi lazım herkesin tüyleri diken diken olmalı diye düşünüyorum.

Aklıma geldikçe şarkı yazarım size.

evet haftaya gelsın hem sen temızlıgını bıtırmıs olursun gercı bıtse nolcak yıne tozlanıcak ama kabası gıtsın sen evlenmeden 1 hafta önce yıne temzlersn ben eve daha gırmeden 1. Temızlettm bıde ben 2 defa daha temzlıcem gıbı gorunuo daha 1 ayım var ve cok cabuk tozlanıo bnmde evımın tamamı sanırım 15 gün içinde hazır olucak sadece kombim gelmedi henuz o da tahmınımce gelır die düşünüyorum 15 gün eumarım:31: Başka hiç bir eksiğim yok allahıma bin şükür....

Senınde tahmınımce 10 güne her şeyin biter lovelylimmmmmmmmmmmmmm

Canım haftaya haftasonuna biter herhalde bizim gelecek mobilyamız kalmadı çünkü haftaiçi gelecek yatakla yemek odası ve oturma odası köşe takımım. Haftaya cumartesi perdeler takılacak ve finish allah bir aksilik vermezse. Zaten sonraki değil bir sonraki haftada kına gecem var.:52:

su bağlanınca seni merak ediyorum görmek isterdim :1::1::1::1::1: aynen böyle temizliğe atılacaksınnnn :52::52::52::52::52::52::52: nerde tozlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr lovely geliyor kaçın :52::52::52::52::52::1::1::1::1::1:

Pernic allah iyiliğini. O su bir bağlansın yatır yaptırıcam animallah.:1: Bizimki de diyor bir giricem hiç çıkmıcam duştan. Bende çeşmeden bir bardak su içicem diyorum bu benim yapamayacağım bir şey olduğu için söylediğim çok büyük bir şey ondan bizimkinin gözler böyle.:53: Bir denicem bakalım.

Gunaydın kızlarr.

İnciciceği canım sakın mustafa ceceli çaldırmayın da ne caldıırırısnız caldırın.Her 100 düğündden 200ünde çalıyor.Yapmayın sizde :1:

Yabancı sarkı dusuncenız varsa ''Goran Karan- Stay with me'' tavsiye ederim.Çok etkileyici bir şarkı.İniş çıkışları çok guzel.Romantızmın dibi bu şarkı:) Abimler bu şarkıda dans etmişlerdi.Çok etkileyiciydi.

Lovelycım Pervane bana cok baygın bir şarkı geliyor ya.Çok düz bir şarkı.Tamam sözleri güzelde dans ederken insanları etkılemesi lazım herkesin tüyleri diken diken olmalı diye düşünüyorum.

Aklıma geldikçe şarkı yazarım size.

Canım pervane evet düz bir şarkı ama arkadaşlarım o şarkıyla içeri girdiler ve herkes çok duygulanmıştı önemli olan orada ki atmosfer ve topluluk sanırım. Türkçe şarkıların daha çok etkilediğini düşünüyorum ama eve gidince Mercinin de seninde söylediği şarkıları mutlaka dinleyeceğim çok merak ettim.

Son düzenleme:
bnm hayalimdeki şarkı hep brian adams-everything ı do dur ama malesef düğünüm olmayacagı için nikahtan sonra evde çalar dans ederim:9:

Nenacım ben sana söylemiştim zaten. Temizlik bir kereyle asla kalmaz biz galoş koyucaz ama toz diye bir şey var. Kapı pencere kapalı bile olsa oluyor önüne geçilmiyor.

Pernic'im evin temizliğinde mümkünse ki mümkün görünüyor evde olmayacağım. Kadın tuttuk o temizleyecek annem ile kayınvalidem başında durup yardımcı olacak sadece. Ben yerleştirme faslında inşalah orda olmak istiyorum. Kayınvalidem sen dert etme biz yerleştiririz sonra sen kendin düzenlersin diyor ama bu daha zor geliyor bana bir daha raflardan indir yerlerini değiştir ama yapcaz bir şeyler.

Lovelycım ben oyle aman aman Zuhal olcayı pek sevmiyorum.Belki ondandır fikrim.Baygın baygın soyluyor sarkıları sanki.Bide ben iniş çıkışı olan şarkıları seviyorum.O bir peak noktası olmalı şarkının illa Mercinin dediği şarkının bir girişi var etkilenmemek elde değil misal.Davetliler anlamında Türkçe şarkı anlamlı olabılır ama dans eden ben olacagım için benim kendimi iyi hissetmem lazım.Yabacı sarkıların tınıları dansa daha müsait geliyor bana gitar ezgileri falan.
Bide sözleri evlilik temalı şarkıları tercih etmem gibi.Hani evleniyorum evlilik şarkısı olsun gibi.Türkçe olacaksada eski ajda ya da niluferin bikaç şarkısı vardı olabılır dediğim.Hatırlayınca paylaşırım onlarıda aklıma gelsin hele bi.

selamlarrr

sabah beni gelinlikçim aradı gelinliğinizin üst bedeni hazır yarın falan ayakkabınızla gelin boy ölçüsüne bakalım etek suyunu işleyelim daha değiştireceğinz yer varsa bakalım dedi. bende cuma gelicem zaten dedim. bakalım nasıl oldu çok meraklardayım. en son astar halini görmüştüm

sabahta ilk önce karakola gidip düğün için izin aldık alınması gerekiyormuş ordan belediyeye gidip nikah ücretini yatırdık 218 lira + 100 lirada memur istedi mesai dışı die. böylece nikah için başka bir işimiz kalmadı çok şükür

nena yatağınız güzelmiş. bizde bellonadan aldık stressli bişedi ama tam hatrlamıorum iyi çıkar umarım
bu arada fotoları paylaştın mı ben göremedim bişe de

İnciçiçeğim bende bugün o işler için gidiyorum işte gelinlikçime. Bizim prova tarihleri belliydi hep günün gelmeden 1 gün önce hatırlatıyorsun sadece günün gelince gidiyorsun. Bende astar halini görmüştüm o da bir bez parçasıydı zaten hiç bir şey anlamamıştım. Bugün ayakkabım ve iç çamaşırımla gidicem ve gelinliğimi görücem çok heyecanlıyım.

Nenanın ev fotoğraflarını soruyorsun sanırım nerdeee hala yükleyecek hanımefendi. Eskiden eli oklavalı bir smiley vardı Nenacım onu sana gönderiyorum.

İnciçiçeğim fotoları senden de bekliyoruz tabi.:34:

Son düzenleme:
Ayy cok merak ediyorum ikinizin de gelinligini provada resim cekin mutlaka uslu bi kiz olarak bekliyorum burda :)

lovelymin gelinliğini biliyorm ama nenanınkii nena nasıl olcak gelinliğin ve hangi modaevi bakayım söle bana bu arada lovelym akşam git görerek al englısh home cidden nete ağırlık çöktü bir anda benim gibi saldırdı millet almak için :1::1::1::1:

vallla ben pervaneyi çok seviyorum hatta eksi versiyonuda çok güzel bizimde bir arkadaş dans etmişti onla

büyük ihtimal pervane olmazsa bu olcak dans şarkım from this moment shania twain

giriş ise belirsiz tam karar vermesemde bond-victory
bond-fuego

bide şu şarkıyıda çok seviyorum james blunt- you re beautiful

Back
X