• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Nenacım ben sana söylemiştim zaten. Temizlik bir kereyle asla kalmaz biz galoş koyucaz ama toz diye bir şey var. Kapı pencere kapalı bile olsa oluyor önüne geçilmiyor.

Pernic'im evin temizliğinde mümkünse ki mümkün görünüyor evde olmayacağım. Kadın tuttuk o temizleyecek annem ile kayınvalidem başında durup yardımcı olacak sadece. Ben yerleştirme faslında inşalah orda olmak istiyorum. Kayınvalidem sen dert etme biz yerleştiririz sonra sen kendin düzenlersin diyor ama bu daha zor geliyor bana bir daha raflardan indir yerlerini değiştir ama yapcaz bir şeyler.

sakın onu kabul etme sen kendin yerleştir sonra hoba ordan oraya olmaz

İnciçiçeğim bende bugün o işler için gidiyorum işte gelinlikçime. Bizim prova tarihleri belliydi hep günün gelmeden 1 gün önce hatırlatıyorsun sadece günün gelince gidiyorsun. Bende astar halini görmüştüm o da bir bez parçasıydı zaten hiç bir şey anlamamıştım. Bugün ayakkabım ve iç çamaşırımla gidicem ve gelinliğimi görücem çok heyecanlıyım.

Nenanın ev fotoğraflarını soruyorsun sanırım nerdeee hala yükleyecek hanımefendi. Eskiden eli oklavalı bir smiley vardı Nenacım onu sana gönderiyorum.

İnciçiçeğim fotoları senden de bekliyoruz tabi.:34:
aynen canım nenayı sordum
ben bi yerleşeyim söz sizin için çekip koyucam

Ayy cok merak ediyorum ikinizin de gelinligini provada resim cekin mutlaka uslu bi kiz olarak bekliyorum burda :)

ilk almak için gittiğimde foto çektirmemişlerdi şimdi çektirirlerse ve o an aklıma gelirse çekilmek tabi ki paylaşırım canım

bu arada dans müziği olarak bende burcu güneş-selami şahin ben bir tek kadın sevdim ve özdemir Erdoğan bana ellerini ver i düşünmüştüm bilmiyorum nasıl olur. bi arkadaşımda giriş için candan Erçetin Bahar'ı önerdi ama her an fikrim değişiyo en son ne olur bilemiyorum valla
s,z,n önerilerinizi de dinleyeceğim nişanlımla birlikte

aynen canım nenayı sordum
ben bi yerleşeyim söz sizin için çekip koyucam

ilk almak için gittiğimde foto çektirmemişlerdi şimdi çektirirlerse ve o an aklıma gelirse çekilmek tabi ki paylaşırım canım

bu arada dans müziği olarak bende burcu güneş-selami şahin ben bir tek kadın sevdim ve özdemir Erdoğan bana ellerini ver i düşünmüştüm bilmiyorum nasıl olur. bi arkadaşımda giriş için candan Erçetin Bahar'ı önerdi ama her an fikrim değişiyo en son ne olur bilemiyorum valla
s,z,n önerilerinizi de dinleyeceğim nişanlımla birlikte

giriş için kesinlikle baharı tercih edebilirsin sezen aksu kutlamada giriş müziği için iyi müzik kısmı uzun

zuhal olcaydan pervaneyi sevdiğim kadar özdemir erdoğandanda dinlemeyi seviyorum bence burcu güneşten daha güzel olur

pasta müziğide fikrim değişmez ise göksel senden başka çaldırcam

zaten takı törenm boyunca 80 ler pop çaldırmak isterim hep ben

Aaa unutmadan su oneride de bulunayim turkce favori sarkim burcu gunes - gul kokusu zaten klibinde de gelinlik giymis burcu gunes bayildim ben

kızlarrrr yahu ben okadar takım taklavatla geldım ama yınede paylaşamıyorum tlefonumun miyadı doldu nıkahtan sonra alırım dıodum ama bu gıdılşle bekleyemeyip aybası alacagım sanırım:31:

akşam resimleri tabletimle çekeyim ordan atmaya çalışayım ayy offf mahcubum da mahcubum sorry sorry yarın ölmez sag kalırsam evimi sizlere takdim edeceğim iinşallahhhh

yaaa giz gelinliğim inşallah cok güzel olcak içimde hep garip bir hissiyat olsada gelinlikçime güvenmek zorundayım güvenemiyorumda ama bakalım nasıl olcak sadece straplez dil bunu bil kalın askılı bir model

kızlarrrr yahu ben okadar takım taklavatla geldım ama yınede paylaşamıyorum tlefonumun miyadı doldu nıkahtan sonra alırım dıodum ama bu gıdılşle bekleyemeyip aybası alacagım sanırım:31:

akşam resimleri tabletimle çekeyim ordan atmaya çalışayım ayy offf mahcubum da mahcubum sorry sorry yarın ölmez sag kalırsam evimi sizlere takdim edeceğim iinşallahhhh

yaaa giz gelinliğim inşallah cok güzel olcak içimde hep garip bir hissiyat olsada gelinlikçime güvenmek zorundayım güvenemiyorumda ama bakalım nasıl olcak sadece straplez dil bunu bil kalın askılı bir model

neresi o gelinlikçi yahuuuuuu merak ettim kız

Bütün kızlar toplandık toplandık toplandık...:24:

16:45 ofisten çıkacağım bende 17:00'de gelinlik provam var. Dua edin gelinliğim muhteşem olmuş olsun benimde içimde çok güzel olduğuna dair bir hissiyat var bakalım göreceğiz.

Gidiyorum ve öpüyorum hepinizi. Heyecandan ölmez isem akşam resimlerimi atacağım. Uğuru kaçmaz demi?:1:

bilmemmicanım büyük ihtimal gitmişimdir merkezdeki çoğu yeri gezdik çünkü bindallıyı felan oradan bakmayı düşünüyorum ben

19 mayıs caddesinde pendik in en meşhur caddesi stones dıces yannda twigy var ve sinem ayakkabı var belki ordan hatrlarsn tam karşısında selen magazası var

19 mayıs caddesinde pendik in en meşhur caddesi stones dıces yannda twigy var ve sinem ayakkabı var belki ordan hatrlarsn tam karşısında selen magazası var

biliyom selene nişan alışverişm sırasında gitttimn :))))))))) kına içinde harika bindallıya gidicem kına abiyelerinide artık herkes gelinlikçilerden alıyormuşşş bakıcam bende

yaaaaaaaaaaa olamaz 3000 ne gelmişiz veeee ben 3000. sayfaya hıc bsy yazmadım güya her binde bende yazıcaktım pufff dün gece maşallah kadınlar kulübü komple burdaymış:31:sinir oldummmmmmmmmmmmmm

hehe neyse yahu lovely su su dedin hiç birimzde olmadgı kadar suyun oldu kızım gıt sımdı temızle evini:9:

şaka bi yana evi su basanların inşallah cok fazla maddi zararları yoktur allam inşallah kimsenin eşyası batmamıştır:14:

stanki yesss kuzum kınam pendikte gelicenmiiiiiiiiii:9:yoksammmm ay ne sevinirdim yahu

bu arada kızlar yarın yatak odam gelıo cok cok heyecanlıyım ve dun gıttık yataştan yatagımı aldık birazdan paylaşicim sizinle ve bugun evimide paylaşabilirim evden takım taklavat aldım bir şekilde atacam pcye inşallah

Bir süpriz yapabilirim:9:

Ben geldim kızlar gelinliğim muhteşem ötesinde bir şey olmuş bayıldık bayıldık bayıldık ama daha taşları falan dikilmemiş dümdüz sade bir gelinlik giydim anlayacağınız taşsız tuşsuz ama öyle bile çok beğendik.

Söz verdiğim gibi resimlerde birazdan geliyor.

Son düzenleme:
Şuan daha kaba taslağı çıkmış hali bu ama sizi merakta bırakmamak için ekledim.

$2. Prova (1).webp

$2. Prova.webp

canım benim çok harika görünüyorsun maşallah sana :nazar:
bitmemiş hali böyleyse bitmişi muhteşem olur heralde

Son düzenleme:
Back
X