kızlar iyi akşamlar naıslsınız dün hastalandım işe gidemedim sanırsam büyük salgın var
puknas canım allah kabul etsin
merci canım sana da geçmiş olsun yiğeninede iyidir inşallah
kızlar dedem bir haftadır hastahanede anjiyo oldu sonra stent taktılar ve iyi çok şükür eve geldi mükemmel iyi maşallah
aynı anda nişanlımın babaneside hastahaneye kaldırıldı hali keyfi yok herşeyi dertlenip üzülüyor nişanlım evlencek diye bile ağlamış o derece boşluktan dertleniyor düşünün hastahne çok uzaktı ona da gittim mecbur hala beni soruyormuş nerede diye ilgi bekliyor sadece halsiz turp gibi maşallahı var ama beynine giden damarı tıkalı herhalde ona bir çare bulurlarmı bilmiyorum
dedemle nişanlımın babanesi sizin düğünüzü göreceğim kısmetse diyor Allah ne verirse hayırlısını versin ben hep sağlıklı yaşamalarını isterim ama vade dolacaksa düğünümden sonra olsun diyip bencilce davranamam Allahım ne uygun görürse başımıza gelenleri olgunlukla karşılarız çok üzülürüm şu anda bile onlara üzülüyorum hastahaneler hep psikolojimi bozmuştur zordu ama her ikisidie hastahaneden çıktı aynı anda hastalandılar resmen dedem şükür eskisinden iyi ama babanneyi henüz görmedim beni bekliyormuş
babannesine ne almalıyım giderken bir hediye götürmek istiyorum
oy mercim maşallah sana çok sevindim yaaa ben hikaye istemiyorum nedense cins bir özelliğim var benim nişanlım da hikayeye hevesliymiş

bakarken hikayelere baktığına dikkat ettim benim hikaye istediğimi sanmış mutlu etmeye çalışmış ama biz düğünden sonra herhangibir zamanda yaptıracağız sadece foto çekimi olsun diyorum nilay yücenur mutlu masal ile anlaşacağız büyük ihtimal bizde