• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Oyy Oyy ama bak son sözü yine nişanlın söylemiş, peki mercim demiş:1::9:

Evet bizim evde hep son sözü beyim söyler :9::9::9:
Sırada orjinal nikah şekerleri ve ucuz ama kaliteli orkestra var :21:
He tabi bide şubat sonuna kadar evimizi bulabilirsek muhteşem olcak :16:

kızlar iyi akşamlar naıslsınız dün hastalandım işe gidemedim sanırsam büyük salgın var

puknas canım allah kabul etsin

merci canım sana da geçmiş olsun yiğeninede iyidir inşallah

kızlar dedem bir haftadır hastahanede anjiyo oldu sonra stent taktılar ve iyi çok şükür eve geldi mükemmel iyi maşallah

aynı anda nişanlımın babaneside hastahaneye kaldırıldı hali keyfi yok herşeyi dertlenip üzülüyor nişanlım evlencek diye bile ağlamış o derece boşluktan dertleniyor düşünün hastahne çok uzaktı ona da gittim mecbur hala beni soruyormuş nerede diye ilgi bekliyor sadece halsiz turp gibi maşallahı var ama beynine giden damarı tıkalı herhalde ona bir çare bulurlarmı bilmiyorum

dedemle nişanlımın babanesi sizin düğünüzü göreceğim kısmetse diyor Allah ne verirse hayırlısını versin ben hep sağlıklı yaşamalarını isterim ama vade dolacaksa düğünümden sonra olsun diyip bencilce davranamam Allahım ne uygun görürse başımıza gelenleri olgunlukla karşılarız çok üzülürüm şu anda bile onlara üzülüyorum hastahaneler hep psikolojimi bozmuştur zordu ama her ikisidie hastahaneden çıktı aynı anda hastalandılar resmen dedem şükür eskisinden iyi ama babanneyi henüz görmedim beni bekliyormuş
babannesine ne almalıyım giderken bir hediye götürmek istiyorum

oy mercim maşallah sana çok sevindim yaaa ben hikaye istemiyorum nedense cins bir özelliğim var benim nişanlım da hikayeye hevesliymiş:1::1::1:bakarken hikayelere baktığına dikkat ettim benim hikaye istediğimi sanmış mutlu etmeye çalışmış ama biz düğünden sonra herhangibir zamanda yaptıracağız sadece foto çekimi olsun diyorum nilay yücenur mutlu masal ile anlaşacağız büyük ihtimal bizde

kızlar iyi akşamlar naıslsınız dün hastalandım işe gidemedim sanırsam büyük salgın var

puknas canım allah kabul etsin

merci canım sana da geçmiş olsun yiğeninede iyidir inşallah

kızlar dedem bir haftadır hastahanede anjiyo oldu sonra stent taktılar ve iyi çok şükür eve geldi mükemmel iyi maşallah

aynı anda nişanlımın babaneside hastahaneye kaldırıldı hali keyfi yok herşeyi dertlenip üzülüyor nişanlım evlencek diye bile ağlamış o derece boşluktan dertleniyor düşünün hastahne çok uzaktı ona da gittim mecbur hala beni soruyormuş nerede diye ilgi bekliyor sadece halsiz turp gibi maşallahı var ama beynine giden damarı tıkalı herhalde ona bir çare bulurlarmı bilmiyorum

dedemle nişanlımın babanesi sizin düğünüzü göreceğim kısmetse diyor Allah ne verirse hayırlısını versin ben hep sağlıklı yaşamalarını isterim ama vade dolacaksa düğünümden sonra olsun diyip bencilce davranamam Allahım ne uygun görürse başımıza gelenleri olgunlukla karşılarız çok üzülürüm şu anda bile onlara üzülüyorum hastahaneler hep psikolojimi bozmuştur zordu ama her ikisidie hastahaneden çıktı aynı anda hastalandılar resmen dedem şükür eskisinden iyi ama babanneyi henüz görmedim beni bekliyormuş
babannesine ne almalıyım giderken bir hediye götürmek istiyorum

oy mercim maşallah sana çok sevindim yaaa ben hikaye istemiyorum nedense cins bir özelliğim var benim nişanlım da hikayeye hevesliymiş:1::1::1:bakarken hikayelere baktığına dikkat ettim benim hikaye istediğimi sanmış mutlu etmeye çalışmış ama biz düğünden sonra herhangibir zamanda yaptıracağız sadece foto çekimi olsun diyorum nilay yücenur mutlu masal ile anlaşacağız büyük ihtimal bizde

İkisine de çok büyük geçmiş olsun canım babaannesine bi eşarp, fular tarzı bişeyler alabilirsin. Bide güzel çiçek yaptırırsın mis gibi olur.
Ben o günkü heyecanı çekebilsinler diye dış çekimi de düğün günü yaptırmak istedim. zaten düğünümüz akşam 8 de başlayacağı için bol bol zamanımız olcak. Hikaye olmasını niye istemiyosun ya çok güzel olur evden çıkışını falan da çekicekler siz yine çekimi başka gün yaparsınız albüme koyarken resimleri birleştirirler benc nişanlın da istiyosa kaçırma bu fırsatı

KIZLARRR bide bişey sorcam kullananlar beyaz eşyalarından memnunlar mı? ben çok kararsızlığa düştüm hangi marka almam gerektiği konusunda. En son samsung alalım dedik onun da çamaşır makinaları çok ses yapıyomuş. gizzz sen ne aldın? ya da alcaksın?

Kızlar günaydın merci canım beyaz eşyaları sormuşsun biz bosch aldık çok araştırdık Samsung alacaktık ama buzluğu altta olan modellerin litre hacmi küçük idi o yüzden Samsung tercih etmedik ama alıp kullananlar mevcut benin çeyiz topikinde modeller var boschtan aldıklarının

ella burdayım :)
bugün anneannemin kırkıydı iki gündür onun hazırlıkları falandı filandı derken bugün hallettik çok şükür çok iyiydi her şey çok kalabalıktı ama her şeye güzel yetiştik.
hasta olan kızçeler geçmiş olsun kendinize dikkat edin
Allah kabul etsin canim benim rahat uyusun
Hastalarımıza topluca gecmiş olsun. Allah şifalar versin.

Cok saok sekecim ------------GİZ SANA,DEDE VE BANNEYE COK GECMİS OLSUN

Kızlar günaydın merci canım beyaz eşyaları sormuşsun biz bosch aldık çok araştırdık Samsung alacaktık ama buzluğu altta olan modellerin litre hacmi küçük idi o yüzden Samsung tercih etmedik ama alıp kullananlar mevcut benin çeyiz topikinde modeller var boschtan aldıklarının

gizzzz :54::54: özledim walla

selam kızlar:16:

Günaydın canlarım ama herkes hasta oldu mu şimdi?

Alıntıda yapmadım o kadar hasta var ki hangi birinize geçmiş olsun diyeceğim.

Öncelikle Aldem işler rahatlamış çok sevindim.

Ellacım ve İnciçiçeğim geçmiş olsun.

Puknascım allah kabul etsin.

Mercim ve Giz'im sizede geçmiş olsun. Topikçe nazara mı geldik ne gerçi benimki boş boğazlığımdan oldu. Bu ara iştahım çok açık.

Arda'nın annesi senin bulantılar geçti mi artık? Tekmeler hissediliyor mu? Bebek odası bakmaya başladın mı? Nasıl bir sıraya göre gidiyorsunuz en merak ettiğim bu?

Mercim gelinlik için geç kalma derim son zamanlarda stres olma bir de onun için, zaten stres olmak için tonla şey bulacaksın. Son 10 günü falan en azından dinlenerek geçir. Kendine vakit ayır.

Birde ben beyaz eşyalarımdan acayip ötesi memnunum. Evde bulaşık-çamaşır aynı anda çalışıyor (buzdolabını saymamama gerek bile yok zaten) evde ufacık bir ses yok. İyi ki Arçelik almışım. Bosch'tan Samsung'tan daha pahalıydı biz alırken ama aradaki farka değdi gerçekten. Bizim Bosch'ta çalışan bir tanıdığımız hiç önermemişti. Samsung'ta aynı fabrikadan çıkıyormuş zaten birine Bosch etiketi diğerine Samsung yapıştırıyorlarmış. Eskiden çok kaliteliymiş ama sonra çok bozmuşlar. Ki beni biliyorsunuz ben çok araştırırım bir şey alırken.

Arçelik'in servisinden de acayip memnunum. Ben evime yakın bir yerden servis almak istedim sonra evime daha yakın başka bir servis buldum öyle olunca diğer servisi arayarak iptal ettim. Onun için bile müşteri hizmetleri 4 kere aradı beni. Kendi isteğimle mi vazgeçtim. Neden vazgeçtim vs. diye... Sonra su sebili almıştım hatırlarsanız kapağını da üzerindeki etiketi çıkarmak isterken çizmiştim. Onun kapağını işte bu evime en yakın servise değiştirttim. Ertesi gün servisten memnun kaldım mı diye aradılar. Bence arçelik servis konusunda gerçekten mükemmel çalışıyor. Serviste 45 lira gibi bir şey tutmuştu nakitim çıkışmadı adam benden eksik para aldı. Elimdeki bütün parayı bile almadı bu yanınızda kalsın dedi. Ben çok çok çok memnunum. Bir daha beyaz eşya alacak olsam yine Arçelik alırım. Servisi arıyorum hemen randevu gününü veriyor. Söyledikleri gün geliyorlar, halledip gidiyorlar. En önemlisi de bu zaten.

Giz'inde dediğine katılıyorum. Samsung ve Bosch'un dondurucu kısmı çok küçük. Bir de Arçelik'e bak. Onlar 2 raf koymuşlar. Arçelik'te 3 raf var ve hacmi daha büyük.

Son düzenleme:

Mercim ve Giz'im sizede geçmiş olsun. Topikçe nazara mı geldik ne gerçi benimki boş boğazlığımdan oldu. Bu ara iştahım çok açık.

Arda'nın annesi senin bulantılar geçti mi artık? Tekmeler hissediliyor mu? Bebek odası bakmaya başladın mı? Nasıl bir sıraya göre gidiyorsunuz en merak ettiğim bu?

Mercim gelinlik için geç kalma derim son zamanlarda stres olma bir de onun için, zaten stres olmak için tonla şey bulacaksın. Son 10 günü falan en azından dinlenerek geçir. Kendine vakit ayır.

Birde ben beyaz eşyalarımdan acayip ötesi memnunum. Evde bulaşık-çamaşır aynı anda çalışıyor (buzdolabını saymamama gerek bile yok zaten) evde ufacık bir ses yok. İyi ki Arçelik almışım. Bosch'tan Samsung'tan daha pahalıydı biz alırken ama aradaki farka değdi gerçekten. Bizim Bosch'ta çalışan bir tanıdığımız hiç önermemişti. Samsung'ta aynı fabrikadan çıkıyormuş zaten birine Bosch etiketi diğerine Samsung yapıştırıyorlarmış. Eskiden çok kaliteliymiş ama sonra çok bozmuşlar. Ki beni biliyorsunuz ben çok araştırırım bir şey alırken.

Arçelik'in servisinden de acayip memnunum. Ben evime yakın bir yerden servis almak istedim sonra evime daha yakın başka bir servis buldum öyle olunca diğer servisi arayarak iptal ettim. Onun için bile müşteri hizmetleri 4 kere aradı beni. Kendi isteğimle mi vazgeçtim. Neden vazgeçtim vs. diye... Sonra su sebili almıştım hatırlarsanız kapağını da üzerindeki etiketi çıkarmak isterken çizmiştim. Onun kapağını işte bu evime en yakın servise değiştirttim. Ertesi gün servisten memnun kaldım mı diye aradılar. Bence arçelik servis konusunda gerçekten mükemmel çalışıyor. Serviste 45 lira gibi bir şey tutmuştu nakitim çıkışmadı adam benden eksik para aldı. Elimdeki bütün parayı bile almadı bu yanınızda kalsın dedi. Ben çok çok çok memnunum. Bir daha beyaz eşya alacak olsam yine Arçelik alırım. Servisi arıyorum hemen randevu gününü veriyor. Söyledikleri gün geliyorlar, halledip gidiyorlar. En önemlisi de bu zaten.

Giz'inde dediğine katılıyorum. Samsung ve Bosch'un dondurucu kısmı çok küçük. Bir de Arçelik'e bak. Onlar 2 raf koymuşlar. Arçelik'te 3 raf var ve hacmi daha büyük.

Cok saol cnm omrmde bukadr agir hadtalik gecrdgmi bilmem allah saglik versn cok cok onemli ben 10gundur belimmi bobreklermmi ne agrio cozemedm ama nasil agri gunlerdr iyuyamiyrm sabahn korunde kalkiyorum:-( bugun braz daha iyiyim

Ellacım dikkat et kendine canım dinlen bol bol hepimiz çok fenayız bu aralar benimde heryerim dayak yemişim gibi ağrıyo kolumu kıpırdatmaya halim yok :31:
arçelik mi alsak acaba beyaz eşyaları. kayın validem de hotpoint i tavsiye etti özellikle çamaşır makinesini yeni aldı ve çalışırken hiç ses çıkarmadığına şahit oldum. iyice kafam karıştı :44:Samsung un çamaşır makinelerinden çok şikayetçiymiş insanlar sıkarken eski makineler kadar çok ses çıkarıyomuş.
Aldecim bence bu kadar büyük bi kahve makinasına hiç ihtiyaç yok bunu cafeler falan kullanıyo gördüğüm kadarıyla belki teklilerinden alabilirsin. Ben kahve makinası almadım çünkü bende nişanlımda türk kahvasi sevmeyiz misafir geldiğinde de cezvede yapıveririm diye düşündüm olmazsa arkadaşlarımdan ev hediyesi isterim :9:

selamlar fıstıklar

bugün biraz daha iyiyim zorda olsa dershaneye gidebildim. şimdi biraz dinlenicem sonra derse 2 gündür düzgün çalışmadım.

gece ne yağmur vardı öyle. gök delinmiş gibi. nasıl şimşekler çaktı ev ışıdı valla. bide rüzgar ıslık çalıyodu korku fimi gibi kalkıp camlardan su girmiş mi diye bakmaya korktum valla.

gizim sana da büyüklerede geçmiş olsun canım

benim çamaşır makinam samsung diğer hepsi Arçelik hepsinden de memnunum. özellikle buzdolabı. çamaşır makinamın sesi de şimdiye kadar hiç rahatsız etmedi bi daha yıkadığımda dikkatle dinlicem çok mu çıkıyor

Aldem benim kahve makinama bak ve alırsan kesinlikle önceliğini ya Homend'e ya da Arzum-Mırra'ya ver ama önce Homend'e. Arzum Mırra kayınvalideme ve anneme aldım. Güzel yapıyor fakat çabuk yapıyor. Homend'de ise gerçekten pişirdiğini hissediyorsun. Mükemmel köpük ve ciddi pişiriyor yavaş yavaş çok lezzetli oluyor. Cezvenin yarısı yoğun köpük doluyor. Kahve kaşığı da var. Her fincan için onun kaşığından 1 ölçek attın mı tutturdum tutturamadım derdi de olmuyor. Bize her geldiklerinde senin kahve makinasıyla bir kahve yapta içelim diyorlar. Bir de bir şey daha Tuğba Kuruyemiş'in kahveleri bir harika. Bu arada plastiklerine bakma içi de dışıda çelik olsun. Daha yazacağım bir şey kaldı mı???:1::9:

Son düzenleme:
İkisine de çok büyük geçmiş olsun canım babaannesine bi eşarp, fular tarzı bişeyler alabilirsin. Bide güzel çiçek yaptırırsın mis gibi olur.
Ben o günkü heyecanı çekebilsinler diye dış çekimi de düğün günü yaptırmak istedim. zaten düğünümüz akşam 8 de başlayacağı için bol bol zamanımız olcak. Hikaye olmasını niye istemiyosun ya çok güzel olur evden çıkışını falan da çekicekler siz yine çekimi başka gün yaparsınız albüme koyarken resimleri birleştirirler benc nişanlın da istiyosa kaçırma bu fırsatı

KIZLARRR bide bişey sorcam kullananlar beyaz eşyalarından memnunlar mı? ben çok kararsızlığa düştüm hangi marka almam gerektiği konusunda. En son samsung alalım dedik onun da çamaşır makinaları çok ses yapıyomuş. gizzz sen ne aldın? ya da alcaksın?

Benim beyaz esyalarım BOSCH Tv'im Philips 3,5 yıldır çok şükür bir sorun yaşamadım. Ama beyaz eşya şans işi. Herkes alır birşey olmaz sen alırsın sürekli sorun çıkartır belli olmuyor.

selaam kızlaar herkese geçmiş olsun vala bende hasta olmak üzereyimmm :25:
kahve makinalarınızdan bahsetmenizi isticem kimler memnun? kullanılışlı aletler mi gereklli mi yani türk kahvesi makinası?
http://www.teknofish.com/product/arcelik-k-3190-p-telve-kahve-makinesi-plastik-cezve-p500.html arkadaşımda bundan varmış bana sana satayım diye ısrarlı da gerekli mi alayım mı fikir verir misiniz :)

Benim kahve makinem yok, kahveleri eşim yapıyor:9::1:

Canım bulantılar geçti, iştahım açıldı. Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Tekmelerini bu hafta hissetmeye başladım. Bir ara hissetmediğim için çok kafama takmıştım. İki gün önce çok ağrım oldu ertesi gün Arda yukarı çıkmaya başladı kendine yer açmış şu an göbek deliğimin üzerinde.

Bebek odası için çok büyük hayallerim var, duvarları, perdesi, mobilyaları için ama ev almadan yada başka eve kiraya çıkmadan çocuk odası yapmayı düşünmüyorum, düşünemiyorım. Şu an oturduğum ev bunun için uygun değil. 3+1 ama 1 odası üst katta. Geçen annem ve eşim konuşuyorlardı doğumdan 1 ay önce taşırız evi diye dedikleri zamanda çıkarsak kiraya çıkmış olacağız. Oysa ben bu evden hep kendi evime taşınmak istemiştim o yüzden çok kararsızım ya burda 1-2 sene daha oturucam sonra kendi evime çıkıcam. Yada mayıs gibi kiraya çıkıcam çocuk odasını yapabileceğim ama yine kiraya çıkmış olucam.

Evettt bağdat caddesindeki gelinlikçileri bugün itibariyle gezdim maalesef sadece pierre cardin fotoğrafa izin verdi o yüzden ordaki en beğendiğim hatta almayı düşündüğüm gelinliğin resmini çekebildik. Resmi albümüme yükledim kızlar bakıp bana yorumlarınızı söyleyin sizin yorumlarınız benim için çok önemli :29:

kızlar nasılsınız şu sıralar gündüz giremiyorum evlenince belki hiç giremiycem akşamları nasıl girerrim diye düşünüyorum anca maça giderse ki haftada 2 gün maçı var :)

lovelym doğru diyorsun benim annem arçelikten başka marka bilmezdi cidden bizde hep arçelik var nişanlımlarda bosch ben ise siemens bosch samsung diyordum

arçelik dediğin gibi pahalıda bizim baktığımız zamanda almış başını gitmişti fiyatlar biz bosch bayisi tanıdık diye 7500 tl lik eşyaları 5500 e aldık şans biraz

merci canım buzdolabı benim aldığım model çoğu kişide var ben şahsen altı buzluk olan modellerin hacimlerini çok araştırdım samsungdki çok minikti bizim aldığımız standart oldu yani buzluk öyle büyük değil normal bir buzdolabı düşün onun altı üstü yer değiştirmiş

mesela samsungun bu tarzı hacmi küçük diye daha uygundur siemens ve boschta bu model var bütün beyaz eşyacılar bu modeli öneriyor

biz alırken 2500 tl idi KGN57P72NE

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=502208&page=169

ella ve lovely sağolun canlarım amin.or ve de köpüklü

aldebaran çok kullanışlı bu makine ben seviyorum kullanmasını çabuk oluyor ve de köpüklü.

stanki seninki en iyisiymiş canım o zaman kahve makinesine gerek yok:9:

Evettt bağdat caddesindeki gelinlikçileri bugün itibariyle gezdim maalesef sadece pierre cardin fotoğrafa izin verdi o yüzden ordaki en beğendiğim hatta almayı düşündüğüm gelinliğin resmini çekebildik. Resmi albümüme yükledim kızlar bakıp bana yorumlarınızı söyleyin sizin yorumlarınız benim için çok önemli :29:

Arkadaş listende olmadığım için resmi göremedim:44:

Back
X