347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydın bayanlar.

Benim dün misafirlerim vardı kayınvalidemler ve abla diye sevdiğim bir kaç kişi daha. Bizdeydik. Onlar gittikten sonra Koçtaş'a gittik kocişkoyla. Balkonumuza masa sandalye aldık. Veee ben ne yaptım biliyormusunuz cam olan balkonumu bir güzel temizledim. Bir kovaya su ve deterjanlı bez diğer elime kuru bez bir güzel köpürte köpürte gecenin 23:30'unda bütün balkonu, doğalgaz kutumuzu, kombiyi, balkonumdaki sürgülü kapıyı sildim temizledim. Balkona 15 kova su döktüm anca aktı gitti pisliği ama değdi inanınki pırıl pırıl harika oldu. Sabah foto çekecektim ama işe geç kalıcam diye korktum çekemedim. Akşam eve gidince çekeceğim muhakkak. Minderlerimizi, masanın üzerine çiçeği vs. hepsini koçtaştan aldım. Güzel bir kombin yaptım. Baktıkça içim açıldı sabah. Yalnız caddedeki tozlara nasıl çözüm bulacağım bilmiyorum. Şimdi çok güzel ama 1 haftaya hepsi toz kir içinde kalır o balkonda. Her akşamüstü su mu döksem napsam bilemedim.

Gizim ben şarkıları dinleyemedim bu arada. Burdaki (iş) bilgisayar açmıyor hiç birini. Biz geçen sene Chelzy'nin önerdiği bir şarkıyla ilk dansımızı yapmıştık. Şarkıyı söyleyeni ve adını hatırlamıyorum ama Chelzy'nin abisi ya da kuzeni o şarkıda dans etmişti. Chelzy hatırlar. Çok romantik bir şarkı.

Stanki bebişin hareketlerini hissediyor olmak muhteşem bir duygu olsa gerek.

Gunaydin guzeller

Dun bende cok yoruldum baya. Annem gelmisti carsamba aksami. Dun tatil diye esimle hep beraber bana elbise almaya ciktik. Cankaya kemeralti girmedigim yer denemedigim elbise kalmamistir. Yalniz elbiseler acayip pahali yaa. 500 liradan asagi yok resmen. En son bi yerde buldum istedigim gibi sade siyah bir elbise yaka kismi tul ve islemesi var. Biraz kina elbisemi andiriyor ama olsun. Onu arkadasimin dugunu icin almistim ama eve gelince kararim degisti. Yeni aldigim elbiseyi esimin kardesinin dugununde giyicem. Kinamda giydigimi de haftaya arkadasimin dugununde giyicem. Bir daha alamam cok pahali zaten dugune gitmek icin nerdeyse bin lira masraf yaptik. Elbisemde annemdeydi aksam gidip alicaz umarim sigarim. Oyle bi kilo almadim ama bakalim..

Canim benim ellerine saglik o kadar ugrasmissin tertemiz olmustur eminim. Balkon kapaliymis ya acmadigin zaman cok toz olmaz saniyorum. Olursa da aksamlari bi kova dokersin yazin zaten hemen kuruyup gidiyor. Fotolari bekliyorum. Bizimde balkon bos alinacak birseyler ama kapali degil oyle istedigim gibi seyler alamiycam artik. Kolay temizlenen seyler almam lazim

Yok kuzum balkonum kapalı değil cam derken balkon korkuluklarım sırf cam ve mutfaktan balkona çıkışta sürgülü kapı var boydan boya iki parça cam var bir camı sola doğru sürüyorsun kapı yani o. Nasıl anlatacağımı bilemedim.

Hmm simdi anladim canim. Cam balkon deyince aklim kirma camliya gitti benim

Az once 38 beden tum elbiselerimi denedim. Ust taraf eskiden oldugu gibi bol ama basen kalca kisimlari biraz dar. 8 ayda popo buyutmusum biraz sanirim

Az once 38 beden tum elbiselerimi denedim. Ust taraf eskiden oldugu gibi bol ama basen kalca kisimlari biraz dar. 8 ayda popo buyutmusum biraz sanirim

Ahahah bende öyle. Sen gene evdesin ben işte nasıl yapmışım bunu. Bir insan 54 kiloyla evlenip 62 kiloya çıkmayı nasıl başarır ve nasıl bunu kimseye hissettirmez bu konuda iyi bir örneğim ama gelip bir de çıplak görsünler nerde düz karın nerde selülitsiz bacak. 7.5 ayda vücudum bayağı değişti. Hamilelikten önce vermem lazım. Geçen hapşururken pantolonumun düğmesi patladı.

Bu arada kadın doğumcu fobisi başladı bende. Erkek doktor bir de. Arkadaşıma uydum. Erkekler daha iyi oluyormuş diye tamam dedik ama n'apıcam bilmiyorum her an kapıda vazgeçip ben gidiyorum diyebilirim.

Nena Stanki siz nasıl hissediyorsunuz kendinizi? Bir tek ben mi utangacım ya???:26:

Son düzenleme:
Kizlar nerhaba alintilayamadm ama burdan yazayin hepinize LOVELYLIM ELLERINE SAGLIK EMINIM MIS OLMUSTR EVIN YENI CICILERNIDR GULE GULE KULLAN COK OZENDM BNM BALKONUM YOK MALESEF COK IYI ETMSSN.... ***incicicegim elbiseler malesef ates pahasi bn1.kusak akraba olmadgi surece h bir sey almiyrm gardrobumdaki kombinleri degerlendryrm ama yakin olunca mecbur verilio o paralar yapicak bsy yok sende aldgn ciciyi iyi gunler de kullan ... GIZOM STICKERLAR COKCICI BAYILDIM BIZDE HEYECANLIYZ SENN ICIN HADI HYRLISYLA SENIDE KAVUSTUTALM KOCISINEEE....****LOVELYLI CANIM BEN DR DEGSTRDIM ARTK STANKINN DR GIDICEM DIER HASTANE COK DONANIMLI IYIYDI AMA MESAFE YONUNNDEN SIKINTI YASIYORDUM HELEKI HAMILELIGM ILERLEDGNDE COK DAHA SIKINTI OLCKTI SMDI BEN ERKEK DR TARAFTARYM HE KADINADA GDEBLRSN AMA BN COK OLUMLU SEYLER DUYMADM BELKIDE ONUN ETKISIYLE KADINA HIC SICAK BAKMADM BEN CEKINMIYRUM ERKEK DR DAN O KONUDA RAHATIM SENIDE ANLAYABILIORM BI COK KADIN UTANIR SIKILIR DOGAL SEYLER BUNLAR AMA BEN OLAYA SAGLIK YONUNDEN BAKIYRM NITEKIM hic sikilganlgm yok sende kendini kasma lovelyli karsindakini karsi cins olarak gorme dr bizimle ilgilenio bize yardmci oluo hayatmzi krtario yeri gelio oyle kolunu bacagni aciomus gbi rahat olablrsn zaten dr sikildni anlarsa onada yardmci oluo anlayisli dr lar var endise etme

ay hiç bilmem ki canım. dk hapının etkisi de olabilir selülit falan yaptığını bir yerde okumuştum çünkü. gerçi benim basen ve karın sorunum hep vardı ama selülitlerim geçen sene spora giderken yok olmuştu şimdi gene çıktılar yazın napıcam bilmem

Ben ilk defa erkek doktora gidicem canım ister istemez gerildim çok. Daha çok var ama şimdiden onu takıyorum kafaya. Önce siri halletmem lazım çünkü ben ondanda çok korktuğumdan ve utandığımdan yaptıramadım. Şimdi önce uyuşturucu bir kremle uyuşturup önce kuaföre sonra da doktora gidebilmem lazım. İnşallah bende yenerim çekincelerimi.

ayy bu sayfanın rengimi değişmiş nolmuş anlamadım :44: bi soluk soluk geldi. ne renk belli değil mavi mi mor mu gri mi pembeyken daha iiyidi sanki

Benim basenim yok canım hiç ama böyle giderse olabilir gerçi genetik sanırım birazda annemde de yok hiç benim dal gibi. Ben kilo aldım diyince millet kızıyor bana ama onlara kıyafetle gördüklerinden almamışım geliyor halbuki 8 kilo aldım ben ilk defa hayatımda o da muhtemelen dk hapı yüzünden neyseki bu ayda içip bırakıyorum bu ay son kez hap alıcam.

ayy bu sayfanın rengimi değişmiş nolmuş anlamadım :44: bi soluk soluk geldi. ne renk belli değil mavi mi mor mu gri mi pembeyken daha iiyidi sanki

Aynen çok kötü olmuş yeni hali. Başka bir yere yazıyorum gibi hissediyorum. Yukarısı vişne gibi koyu bir pembe alt kısım çirkin bir mavi.

ne güzel. benim anneminde ne basen ne popo sadece karnı vardır bacakları da hala çöp gibi ben maalesef halaya çekmişim

bende sınava kadar kullanıcam sonra tatile de gidip bırakıcam tam 1 sene oluyo. sonra bakıcaz bi çaresine artık. şimdi çok rahat ne zaman olacağımı biliyorum ağrı yok iyi oluyor. sınavda hasta olmak istemiyorum çünkü

Evet canım haklısın bende o yönden çok memnunum ağrım sızım yok 28 günde bir hiç şaşmadan oluyorum adetlerimi ama tembelleştirdiği için korkuyorum çünkü ben 9 sene sonra olmuşum annem Ankara'ya tedaviye falan gitmiş, çok uğraşmışlar. Öyle olmaktan çok korkuyorum. Ben o kadar sabırlı değilim kahrederim kendimi.

böyle şeyler düşünme şimdiden lovelym aklına en kötüsünü getiriyorsun her zaman sen ya :)
buarada sir olayı mükemmel bişeyy o uyuşturucu kremi bende duymuştum ama kullanmadım cesaretlendiğim bir gün başladım 1 yıl olacak devam ediyorum rahat ediyor insan. evde yapcam diye uğraştığımada değmiyo ya yarım saatte herşey bitiyo acısı ilkte oluyo sonra uyuşuyosun zaten

Lovelycım su sarkıydı.Bılmıyordum bu şarkıyla dans ettiğinizi.Ama harıka değil mi ? Çok çok soft ve romantik bir şarkı paylaşayım hemen.

[video=youtube;hq2KgzKETBw]http://www.youtube.com/watch?v=hq2KgzKETBw[/video]

Ama benim hayalimde hep bu var teee 1997 de filmin çıktıgı ilk andan beri

Sözler çok anlamlı arada ablam ''yes I do'' sıkıstırıyor bir de ya.Bütün düğün söylerim ben bunu hızlı versiyonunu.

http://www.youtube.com/watch?v=STKkWj2WpWM&list=RDLToyxk97rus&index=0

Ahanda bu versiyonu işte istediğim. Ya da orkestraya ezberletirim napam

[video=youtube;7_XV3ldt7rg]http://www.youtube.com/watch?v=7_XV3ldt7rg[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…