Günaydın bayanlar.
Benim dün misafirlerim vardı kayınvalidemler ve abla diye sevdiğim bir kaç kişi daha. Bizdeydik. Onlar gittikten sonra Koçtaş'a gittik kocişkoyla. Balkonumuza masa sandalye aldık. Veee ben ne yaptım biliyormusunuz cam olan balkonumu bir güzel temizledim. Bir kovaya su ve deterjanlı bez diğer elime kuru bez bir güzel köpürte köpürte gecenin 23:30'unda bütün balkonu, doğalgaz kutumuzu, kombiyi, balkonumdaki sürgülü kapıyı sildim temizledim. Balkona 15 kova su döktüm anca aktı gitti pisliği ama değdi inanınki pırıl pırıl harika oldu. Sabah foto çekecektim ama işe geç kalıcam diye korktum çekemedim. Akşam eve gidince çekeceğim muhakkak. Minderlerimizi, masanın üzerine çiçeği vs. hepsini koçtaştan aldım. Güzel bir kombin yaptım. Baktıkça içim açıldı sabah. Yalnız caddedeki tozlara nasıl çözüm bulacağım bilmiyorum. Şimdi çok güzel ama 1 haftaya hepsi toz kir içinde kalır o balkonda. Her akşamüstü su mu döksem napsam bilemedim.
Gizim ben şarkıları dinleyemedim bu arada. Burdaki (iş) bilgisayar açmıyor hiç birini. Biz geçen sene Chelzy'nin önerdiği bir şarkıyla ilk dansımızı yapmıştık. Şarkıyı söyleyeni ve adını hatırlamıyorum ama Chelzy'nin abisi ya da kuzeni o şarkıda dans etmişti. Chelzy hatırlar. Çok romantik bir şarkı.
Stanki bebişin hareketlerini hissediyor olmak muhteşem bir duygu olsa gerek.
Canim benim ellerine saglik o kadar ugrasmissin tertemiz olmustur eminim. Balkon kapaliymis ya acmadigin zaman cok toz olmaz saniyorum. Olursa da aksamlari bi kova dokersin yazin zaten hemen kuruyup gidiyor. Fotolari bekliyorum. Bizimde balkon bos alinacak birseyler ama kapali degil oyle istedigim gibi seyler alamiycam artik. Kolay temizlenen seyler almam lazim
Yok kuzum balkonum kapalı değil cam derken balkon korkuluklarım sırf cam ve mutfaktan balkona çıkışta sürgülü kapı var boydan boya iki parça cam var bir camı sola doğru sürüyorsun kapı yani o. Nasıl anlatacağımı bilemedim.
Az once 38 beden tum elbiselerimi denedim. Ust taraf eskiden oldugu gibi bol ama basen kalca kisimlari biraz dar. 8 ayda popo buyutmusum biraz sanirim
Ahahah bende öyle.Sen gene evdesin ben işte nasıl yapmışım bunu. Bir insan 54 kiloyla evlenip 62 kiloya çıkmayı nasıl başarır ve nasıl bunu kimseye hissettirmez bu konuda iyi bir örneğim ama gelip bir de çıplak görsünler nerde düz karın nerde selülitsiz bacak. 7.5 ayda vücudum bayağı değişti. Hamilelikten önce vermem lazım. Geçen hapşururken pantolonumun düğmesi patladı.
Bu arada kadın doğumcu fobisi başladı bende.Erkek doktor bir de. Arkadaşıma uydum. Erkekler daha iyi oluyormuş diye tamam dedik ama n'apıcam bilmiyorum her an kapıda vazgeçip ben gidiyorum diyebilirim.
Nena Stanki siz nasıl hissediyorsunuz kendinizi? Bir tek ben mi utangacım ya???:26:
ay hiç bilmem ki canım. dk hapının etkisi de olabilir selülit falan yaptığını bir yerde okumuştum çünkü. gerçi benim basen ve karın sorunum hep vardı ama selülitlerim geçen sene spora giderken yok olmuştu şimdi gene çıktılar yazın napıcam bilmem
ayy bu sayfanın rengimi değişmiş nolmuş anlamadım :44: bi soluk soluk geldi. ne renk belli değil mavi mi mor mu gri mi pembeyken daha iiyidi sanki
Benim basenim yok canım hiç ama böyle giderse olabilir gerçi genetik sanırım birazda annemde de yok hiç benim dal gibi. Ben kilo aldım diyince millet kızıyor bana ama onlara kıyafetle gördüklerinden almamışım geliyor halbuki 8 kilo aldım ben ilk defa hayatımda o da muhtemelen dk hapı yüzünden neyseki bu ayda içip bırakıyorum bu ay son kez hap alıcam.
ne güzel. benim anneminde ne basen ne popo sadece karnı vardır bacakları da hala çöp gibi ben maalesef halaya çekmişim
bende sınava kadar kullanıcam sonra tatile de gidip bırakıcam tam 1 sene oluyo. sonra bakıcaz bi çaresine artık. şimdi çok rahat ne zaman olacağımı biliyorum ağrı yok iyi oluyor. sınavda hasta olmak istemiyorum çünkü
böyle şeyler düşünme şimdiden lovelym aklına en kötüsünü getiriyorsun her zaman sen ya :)Evet canım haklısın bende o yönden çok memnunum ağrım sızım yok 28 günde bir hiç şaşmadan oluyorum adetlerimi ama tembelleştirdiği için korkuyorum çünkü ben 9 sene sonra olmuşum annem Ankara'ya tedaviye falan gitmiş, çok uğraşmışlar. Öyle olmaktan çok korkuyorum. Ben o kadar sabırlı değilim kahrederim kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?