347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kuzum hadi hayırlısı çok az kaldı. Kınanı nerde yapacaksın benim bahsettiğim adanın sonundaki denize sıfır otelde mi?

yok canım oraya kimse gelemez uzakta kalıyor diye bizde denize sıfır iskelede bir yerde yapıcaz ikea fener mumlar var tonet sandalyeler mavi beyaz dekor vee sana ig den yollarım çekmiştim dışardan deniz kıyısında deniz tam önünde mekanının normalde iskelenin üstündeki cafe turing iskele cafede yapacaktım ama orası kapalıymış o yüzden fayton retarantta yapacaz nette foto bulamadım

Selammmm

Aksama annisim geliyor. Yarin dugunler icin alisveris yapicaz hava guzel olsa bari.. dersaneden biraz erken geldim evi toparliyorum.

Gizz cok az kaldi valla. Esimin erkek kardesinin dugunude 16-18 mayis ayniymis tarihler :))

Canım eminim çok güzeldir. Ben evini çok merak ediyorum paylaş artık lütfen. Ben size böyle mi yaptım. Küçük küçük parçaları birleştirmeye çalışıyorum yabboz gibi en son ikea bankınızı gördüm çok sevimli. Ben görmemiştim hiç ikeada öyle bir şey. Bir de süs olsun diye mi koydun onu oraya?

benim oydu canım çok ttalı oluyor yap yap

valla ya bende katılıyporum canım sana ben tüm evi paylaştım en ince ayrıntısa kadar

lovelym buradan inan vaktim yok ama evimi ig den sen ve kızlara directen göstercem kızlar evet lovelym ikeadan aldık ve o bank ayakkbılığmızın karşısında duruyor kapıya biraz yakın terliklerimizi koycaz üzerine hem dekor hem işlevli

hüm senden başkayı en başından mı çaldırmıştın yoksa ortasından mı girildi canım

Cok yoruldum bugunnn ...
Okuldan çıktım pazara gittim kayınvalidem hurc istemişti onu aldim, gitmisken kina gecesi icin cupcake standi aldim iki tane biraz da ic camasiri aldim kendime. Ordan eve geldim davetiyeleri alip kaligrafa goturup verdim, ordan da ozalite gidip kına davetiyelerimi bastirdim. Ohhh birsuru is hallettim bugun ama bittimm
Lovelym benim yapim boyle fazla kontrol manyagiyim galiba kimseye guvenemiyorum her isi kendim yapip paralaniyorum boyle.
Gizim benim almayı düşündüğüm banktan almissin sende. Gorunce cok hosuma gitmisti. Bende dresuar yerine bundan almayi dusunuyorum. Salon tamamlaninca ona da el aticam :)
Bizim daha ilk dans muzigimiz bile yok ya hic ozel sarkimiz olmadigini farkettik :)

Giz zaten pasta kesmek cok uzun surmuyor ki basindan girerler ise nakarat kismina gelmez bile. Bende senden baskayi dusunuyorum ama ortadan girmelerini isteyecegim.

Merci canim benim nisanlim ufak detaylara takilmaz ama ravi incigoz mustafa ceceli dueti seker sarkisini istedi bende istedigi olsun die dusunuyorum. Dinle belki seninde hosuna gider.

Kuzum bende öyleyim işte. Eşime söyleyene kadar o kalkıp yapıncaya kadar kendim yapıyorum huyum kurusun çok kötü bir huy.

Canım pasta gelmeden başlıyor müzik pasta gidinceye kadar baştan sona çalıyor zaten şarkı kadar sürüyor tüm bu pasta kesimi, o sırada foto çekimi. Ortasından başlatma yani. Pastanın geleceğini müziğin değişimiyle anlıyorlar birde. 2 kez yaşadım ben bu anı o yüzden tecrübeyle sabit.

Son düzenleme:

Aa canim bunu soyledigin iyi oldu o kadar dugune gittim dikkat etmemisim ki hic. Ama simdi zihnimde canlandirdim da evet muzik baslio gelin ile damat beklemeye baslio sonra pasta gelio tabiki. Giz sen bana bakma ben kafama gore soyledim. Lovely uyardigin icin sagol canim.

Canim hic duymadım ben o sarkiyi bugun dinliyim bi. Amann bide pasta müziği var ,bide giris muzigi var hic bitmiyo eksikler

Rica bebişim ne demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…