347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Doktor bize serbest dedi :1: Ama biz 6. ayda bıraktık, kanka takılıyoruz:9:

bizede serbest dedi... erken bırakmssnz ya avrupada eger bebekte anne de saglıklıysa hiç bir sorun teşkil etmiosa 1 gun once yapıp ertesı gun doguma bıle gdıolarmıs catı genıslemesnde etkenmıs oyleduydum yanlıs olablr arastrmak gerekıo bebegn normal gelmesı ıcın ıyı bır yontemmıs yanı ben onu arastrcam oyle bır sey varsa dr u da dınlemem bı arkdsmn kuzenı yasıo ispanyada doguma grms dr demıs senn kocan yokmu hanı bayadr ılıskıye grmemısler sanırım bebek i alırken zorlanmslar

bizede serbest dedi... erken bırakmssnz ya avrupada eger bebekte anne de saglıklıysa hiç bir sorun teşkil etmiosa 1 gun once yapıp ertesı gun doguma bıle gdıolarmıs catı genıslemesnde etkenmıs oyleduydum yanlıs olablr arastrmak gerekıo bebegn normal gelmesı ıcın ıyı bır yontemmıs yanı ben onu arastrcam oyle bır sey varsa dr u da dınlemem bı arkdsmn kuzenı yasıo ispanyada doguma grms dr demıs senn kocan yokmu hanı bayadr ılıskıye grmemısler sanırım bebek i alırken zorlanmslar

koca karınla zor olur yaaaaa

koca karınla zor olur yaaaaa

ya zor olurda turlu turlu pozısyon var dıer turlu hafta 3 gun yapıosan hamılegn zonlarna dogru 10 gunde 1 yapıcan belkı bnm bı arkdsm ben dıo doguma 1 gun kaldgı gece ilişkiye grdm öle gttm dıo bıraz acık soledm ama bana oyle anlatıyor...

ya zor olurda turlu turlu pozısyon var dıer turlu hafta 3 gun yapıosan hamılegn zonlarna dogru 10 gunde 1 yapıcan belkı bnm bı arkdsm ben dıo doguma 1 gun kaldgı gece ilişkiye grdm öle gttm dıo bıraz acık soledm ama bana oyle anlatıyor...

anladım canım :16::16::16::16::16::16:

Fiziksel olarak, eziyet gibi:9:

Lovelyy pırtığa sağladığın konfordan sonra :1::9:. Senin bebiş çok şanslı olacak eminim. Mutlu haberlerini paylaştığın günleri sabırsızlıkla bekliyoruz.

İnciciceği temmuzda sınav stresini atlatınca, ağustos, eylülde kulağımız sende:1::9:

Giz'e gelirsek o şu an bile hamile olabilir:9::27:

Merci içinde hain planlarım var:1:

Chelzy'im hiç bizle bu konuları konuşmuyor:14: Düğün planınız var mı canım yakın zamanda?

Canım kısmetse Eylül'de ilk denememizi yaparız herhalde. Gerisi ya tutarsa ya tutarsa...:1:

eşim sordu onu ya bn sorcktm aslnda bız oyle anlasmstk ama bn kotuydum aklıma bıle gelmedı esım sordu

Eşin sorabilmiş yine iyi bizimki hayatta soramaz.:17:

ben sorarım eşim utanır kesin doktorumdan :1::1::1::1::1:

Aynen.

3 gün derken biz haftada 1 kereyi zor görüyoruz gayet kankayız.:9: Çok zor geliyor. Bu balayında Giz'e şaştım mesela o kadar sık yapıp tahriş etmeyi bile başardı.:17: Bu kızlar çok fena çok.:27:

Canım ssk'lıysan 50 tl 10 gün içindeki 2. kontrolün ücretsiz. Benim özel sağlık sigortam var, daha az ödüyorum. Özel sağlık sigortasında da 15 gün içindeki 2. kontrolün ücretsiz.

hımm ben ilk gittiğimde çok para verdim :14::14::14:

idrar tahlili 2 tane kültür kan testi hemogram muayene hepsi 250 tl

sadece muayene 65 tl şimdi perşembe kontrole gidecem ücretsizdir herhalde

Canım kısmetse Eylül'de ilk denememizi yaparız herhalde. Gerisi ya tutarsa ya tutarsa...:1:

Aynen.

3 gün derken biz haftada 1 kereyi zor görüyoruz gayet kankayız.:9: Çok zor geliyor. Bu balayında Giz'e şaştım mesela o kadar sık yapıp tahriş etmeyi bile başardı.:17: Bu kızlar çok fena çok.:27:

:13::13::13::13: heheheheh aynıyız tatlım haftada 2 3 nadir

Benim muayenede 46 lira ama sonuçta gebelik düşünüyorum diye gidicem sende öyle mi gittin canım? Stanki seninde doktorun kontrollerini yaptı mı ilk gittiğinde?

Aynen.

benım esıme bnm gıbı rahattr pek cekınmez yanı aslnda dr a sormıcaz da kıme sorcaz utanmann kıme faydası var arastrmakta bır yere kadr benı muayene eden adama sormamız enmantklıydı hatta esım sordgn da dr bu tarz seylern mutlaka danısılması ve utanılmaması gerektgnı soyledı rısklernden yada zararsz oldgndan bahseder bsy der anladnzmı dunyanın en en dogal seyı ben belkıde bu yuzden rahatm hıc sıkılmıyorum ....

hafta da 1 mi:26: az mı,normalmi bilemedm bn cok yogun deılımde esım cok yogun beyın gucuyle calısıo sureklı ama bzm ıs oluo bılmem:9::9: hep bnm kudurulugum :47:

Wuhuuuu ne konular ne konular kacirmisim muhabbeti. Valla bu aralar bizde kanka takiliyoruz.Oradan oraya kosturmaktan yoruldum bu ara hic halim yok biseye valla ;)) bu sene kpss illetinden evlendigimi anlayamadim seneye yaza dusunuruz insallah bii gezip tozalim once

Bugun sabahtan 1 ogleden sonra 2 saat fazladan dersim vardi beynim patlayacak yoldayim gidiyorum sicak bi yandan oldurdu iyice

Wuhuuuu ne konular ne konular kacirmisim muhabbeti. Valla bu aralar bizde kanka takiliyoruz.Oradan oraya kosturmaktan yoruldum bu ara hic halim yok biseye valla ;)) bu sene kpss illetinden evlendigimi anlayamadim seneye yaza dusunuruz insallah bii gezip tozalim once

Bugun sabahtan 1 ogleden sonra 2 saat fazladan dersim vardi beynim patlayacak yoldayim gidiyorum sicak bi yandan oldurdu iyice

anammm herkes kankaymıs sizinki mi az bnmki mi abartı bılemedm valla ben daha konusmayım bu konuları sımdı ohannes falan dersnz ben szi dinlim en ıyısı

anammm herkes kankaymıs sizinki mi az bnmki mi abartı bılemedm valla ben daha konusmayım bu konuları sımdı ohannes falan dersnz ben szi dinlim en ıyısı

Aman masallah kuzu nazar degmesin. Ben bos buldugum an uykuya dalacam o kadar yorgunum ki hic birsey yapasim yok

:9::9::9::9::9: sende zaten potansiyel en baştan beri vardı canım

ben 9 ay zaten hiç isteyerek yapmadım son 3 ay güzeldi sadece:16::16::16::16: tam güzel giderken hamile kaldım ama aynen böyleyim bugünlerde :52::52::52::52::52:

Back
X