- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
eşim sordu onu ya bn sorcktm aslnda bız oyle anlasmstk ama bn kotuydum aklıma bıle gelmedı esım sordu
ben sorarım eşim utanır kesin doktorumdan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşim sordu onu ya bn sorcktm aslnda bız oyle anlasmstk ama bn kotuydum aklıma bıle gelmedı esım sordu
Doktor bize serbest dediAma biz 6. ayda bıraktık, kanka takılıyoruz
![]()
bizede serbest dedi... erken bırakmssnz ya avrupada eger bebekte anne de saglıklıysa hiç bir sorun teşkil etmiosa 1 gun once yapıp ertesı gun doguma bıle gdıolarmıs catı genıslemesnde etkenmıs oyleduydum yanlıs olablr arastrmak gerekıo bebegn normal gelmesı ıcın ıyı bır yontemmıs yanı ben onu arastrcam oyle bır sey varsa dr u da dınlemem bı arkdsmn kuzenı yasıo ispanyada doguma grms dr demıs senn kocan yokmu hanı bayadr ılıskıye grmemısler sanırım bebek i alırken zorlanmslar
koca karınla zor olur yaaaaa
ya zor olurda turlu turlu pozısyon var dıer turlu hafta 3 gun yapıosan hamılegn zonlarna dogru 10 gunde 1 yapıcan belkı bnm bı arkdsm ben dıo doguma 1 gun kaldgı gece ilişkiye grdm öle gttm dıo bıraz acık soledm ama bana oyle anlatıyor...
muayene ücretini sordum kimse demedi![]()
bizede serbest dedi... erken bırakmssnz ya avrupada eger bebekte anne de saglıklıysa hiç bir sorun teşkil etmiosa 1 gun once yapıp ertesı gun doguma bıle gdıolarmıs catı genıslemesnde etkenmıs oyleduydum yanlıs olablr arastrmak gerekıo bebegn normal gelmesı ıcın ıyı bır yontemmıs yanı ben onu arastrcam oyle bır sey varsa dr u da dınlemem bı arkdsmn kuzenı yasıo ispanyada doguma grms dr demıs senn kocan yokmu hanı bayadr ılıskıye grmemısler sanırım bebek i alırken zorlanmslar
Fiziksel olarak, eziyet gibi![]()
Lovelyy pırtığa sağladığın konfordan sonra. Senin bebiş çok şanslı olacak eminim. Mutlu haberlerini paylaştığın günleri sabırsızlıkla bekliyoruz.
İnciciceği temmuzda sınav stresini atlatınca, ağustos, eylülde kulağımız sende![]()
Giz'e gelirsek o şu an bile hamile olabilir
Merci içinde hain planlarım var
Chelzy'im hiç bizle bu konuları konuşmuyorDüğün planınız var mı canım yakın zamanda?
ben sorarım eşim utanır kesin doktorumdan![]()
ya zor olurda turlu turlu pozısyon var dıer turlu hafta 3 gun yapıosan hamılegn zonlarna dogru 10 gunde 1 yapıcan belkı bnm bı arkdsm ben dıo doguma 1 gun kaldgı gece ilişkiye grdm öle gttm dıo bıraz acık soledm ama bana oyle anlatıyor...
Canım ssk'lıysan 50 tl 10 gün içindeki 2. kontrolün ücretsiz. Benim özel sağlık sigortam var, daha az ödüyorum. Özel sağlık sigortasında da 15 gün içindeki 2. kontrolün ücretsiz.
Canım kısmetse Eylül'de ilk denememizi yaparız herhalde. Gerisi ya tutarsa ya tutarsa...
Eşin sorabilmiş yine iyi bizimki hayatta soramaz.
Aynen.
3 gün derken biz haftada 1 kereyi zor görüyoruz gayet kankayız.Çok zor geliyor. Bu balayında Giz'e şaştım mesela o kadar sık yapıp tahriş etmeyi bile başardı.
Bu kızlar çok fena çok.
![]()
hımm ben ilk gittiğimde çok para verdim![]()
idrar tahlili 2 tane kültür kan testi hemogram muayene hepsi 250 tl
sadece muayene 65 tl şimdi perşembe kontrole gidecem ücretsizdir herhalde
:13::13::13::13: heheheheh aynıyız tatlım haftada 2 3 nadir
Abooo battım herhalde.
Haftada 2-3 görmüyoruz biz.
Canım kısmetse Eylül'de ilk denememizi yaparız herhalde. Gerisi ya tutarsa ya tutarsa...
Eşin sorabilmiş yine iyi bizimki hayatta soramaz.
Aynen.
3 gün derken biz haftada 1 kereyi zor görüyoruz gayet kankayız.Çok zor geliyor. Bu balayında Giz'e şaştım mesela o kadar sık yapıp tahriş etmeyi bile başardı.
Bu kızlar çok fena çok.
![]()
Wuhuuuu ne konular ne konular kacirmisim muhabbeti. Valla bu aralar bizde kanka takiliyoruz.Oradan oraya kosturmaktan yoruldum bu ara hic halim yok biseye valla) bu sene kpss illetinden evlendigimi anlayamadim seneye yaza dusunuruz insallah bii gezip tozalim once
Bugun sabahtan 1 ogleden sonra 2 saat fazladan dersim vardi beynim patlayacak yoldayim gidiyorum sicak bi yandan oldurdu iyice
anammm herkes kankaymıs sizinki mi az bnmki mi abartı bılemedm valla ben daha konusmayım bu konuları sımdı ohannes falan dersnz ben szi dinlim en ıyısı
anammm herkes kankaymıs sizinki mi az bnmki mi abartı bılemedm valla ben daha konusmayım bu konuları sımdı ohannes falan dersnz ben szi dinlim en ıyısı