347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kuzum seninde şaka maka az kaldı. Nena gibi hiç birimiz olamayız o evlenmeden öncede düz duvara tırmanıyordu. Olmayanı bile oldurttu o.:nazar::1:

Perdelere gelince çok üstüne düşünce ters gidiyor aksine. Daha zamanın var yetişir. Ben evlendiğimde salon koltuğumun üçlüsü yoktu ortada üzerindeki bir leke için geri yollamıştım sözde evlenmeden önce yetiştirecekti olmadı biz balayındayken göndermişler.

:9::1::1: Kimse nena gibi olamaz, Koptum ya. Onlar bu azimle, tıbbın olmaz dediğini bile başardı:1::9: Tıbbın bile nenalardan öğreneceği çok şey var.

:9::1::1: Kimse nena gibi olamaz, Koptum ya. Onlar bu azimle, tıbbın olmaz dediğini bile başardı:1::9: Tıbbın bile nenalardan öğreneceği çok şey var.

:1::1::52::52::52:kocıskom da ole dıo sen bu azgınlıkla olmıak bebegı bıle oldurdun dıo :52::52::52: ya valla ben normalım bnle ılgısı yok allah benı bıraz fazla ısteklı yaratms allahtan esımde bnm gıbıde zorluk cıkmıo ama bzm bırlıkte olma saymz normalmıs haftalık dagılım da bende haftann 6 gunu olmuokı sonucta:52:

Kuzum seninde şaka maka az kaldı. Nena gibi hiç birimiz olamayız o evlenmeden öncede düz duvara tırmanıyordu. Olmayanı bile oldurttu o.:nazar::1:

Perdelere gelince çok üstüne düşünce ters gidiyor aksine. Daha zamanın var yetişir. Ben evlendiğimde salon koltuğumun üçlüsü yoktu ortada üzerindeki bir leke için geri yollamıştım sözde evlenmeden önce yetiştirecekti olmadı biz balayındayken göndermişler.

Bizde dört daireyiz en alttaki kız yazık garibim yalnız yaşıyor öğretmen ama yüzünü görmüyoruz. Üstü benden önce haziranda evlenmiş, onunda üstüne ben geldim ama aşağıdakilerin gürültüsü duyuluyordu ilk zamanlar şimdi duruldular. Terbiyelendiler.:1: Benim üstümede 3-4 ay önce falan başka bir yeni gelin geldi kız tepemden birşeyler silkelemese farkedilmiyor bile.
Takılmıyorum zaten artık perdeye falan aaa olmamış mı alın götürün dedim alıp geri götürdüler ister yetişsin ister yetişmesin napıyım artık.
Allahtan bizim apartman baya büyük ses gelse nerden geliyo bilemezler heralde :9::9::9: küçük apartmanlarda da insanın özel hayatı kalmıyo ya :9::9::9:

Sağol canım. Kulağım telefonda hep iş yerinden arayıp birşey soracaklar diye. Perdelerinde fiyatında indirim yapsınlar ya, nerde müşteri memnuniyeti:52: Birşey söylediniz mi?

Şu ağda, lazer işini bir ben eşime kabullendiremedim. Oysa ne büyük rahatlık.

Annem vardı yanımda o baya bağırdı çağırdı. sizin yüzünüzden rezil oldum dünürlerime ben tavsiye ettim sizi bi türlü doğru dikemediniz dedi :9: bakalım işe yarayacakmı :9:

Eşin nesini kabul etmiyor ki tatlım. Lazer büyük rahatlık annemden biliyorum bir tane çıkmıyor. Ağdada çok rahatmış ama ben bayıldım.

Aşırı kıskançlık huyları yoktur ama bu konu da geri kafalı. Sırf ben söyleniyorum diye bir gün bacağıma ağda yapmaya kalkıştı, bacağım elinde kalıyordu:9: Makinayla alıyorum 1 haftada çıkıyor. Eziyet resmen.

Aşırı kıskançlık huyları yoktur ama bu konu da geri kafalı. Sırf ben söyleniyorum diye bir gün bacağıma ağda yapmaya kalkıştı, bacağım elinde kalıyordu:9: Makinayla alıyorum 1 haftada çıkıyor. Eziyet resmen.

öyle seviyodur belki seni :9::9: hamileyken daha da zor oluyodur ya sürekli uğraşmak bacaklarla falan.
Şaka maka yarın akşam ilk d.k. hapımı içiyorum bende inşallah hiç bi yan etkisini görmeden atlatırım şu süreci :31:

valal bınamız 6 katlı ben 5.deyım ustumuz bos karsı daırem bos altm yenı gelın onun altıyenı gelın onun karsısı yenı gelın nısanda geldı onun bı altıyenıgelın gerısı normal aıle tayfası coluklu cocuklu... bizim binada hödük cok kapıda karsılasnca ne gunaydn derler ne ıyı aksamlar ınsanlara nezaket kuralları ogretmekne zor herkes yabanı sankı adam yıoruz esımde sınır oldu daha kımsenn yzuune bakmıo:52:senn usttekıde kıro mu be ole sılkelenrmı alla alal mutlaka uyarrdım ... hıc uutmyrm yenı evlym balayndan gelmısım bı kc gun olmus ev terlıklerıyle gezıoruz yatak odam da da halı yok ya ses yapıomsz ama farkında deılız ustkatmz bos oldgu ıcın algılayamıorz bnm altmdakı geldı o arkdsm olan ıste nenacım cok ozur dılerm yanlıs anlamazsan bır sey dıcem falan tabı ozgecm nedır problem dedm ya sen evde topukluylamı gezıosn dedı hyr terlık dedm yatak odamza cok ses gelıoda sız erken uyanıosnz yururken uyandırosnz dedı bızde ehemn esımle ozur dıledk bıdaha olmıcak dıe evlenelı 8 ay oldu yatak odasna terlıksz grerız alıskanlık edındık bazen wc ye gderken bıle cıkarıorz snra baslıoruz gulmeye:52:

Ahahaha yatak odasına terliksiz girmek bu süpermiş. İşte buna koparım. Bizim üstümüzdekilerde icraat yok ama çok sakar bir aile gece yarısı çivi de çakarlar üzerimize daaannn diye bir şey de düşürürler beni yerimden falan sıçratırlar. Ben eşime diyorum bir pano alıcam bu apartmana ve yaşama kuralarını yazıp asıcam.

Takılmıyorum zaten artık perdeye falan aaa olmamış mı alın götürün dedim alıp geri götürdüler ister yetişsin ister yetişmesin napıyım artık.
Allahtan bizim apartman baya büyük ses gelse nerden geliyo bilemezler heralde :9::9::9: küçük apartmanlarda da insanın özel hayatı kalmıyo ya :9::9::9:

Annem vardı yanımda o baya bağırdı çağırdı. sizin yüzünüzden rezil oldum dünürlerime ben tavsiye ettim sizi bi türlü doğru dikemediniz dedi :9: bakalım işe yarayacakmı :9:

İyi yapmış kuzum haketmişler. Mesleklerini adam gibi yapsınlar. Babam hep der ne olursan ol ama yaptığın işte en iyisi ol diye.

Oyyy ne var ki kuzum lazeri de ağdayı da yapanlar hep bayan zaten. Onlardan bile mi kıskanıyor. Bende bacaklarımı makinayla alıyorum dediğin gibi hepsi farklı zamanlarda çıkıyor. Hamilelikte riskli hareketler yapmak istemediğim için en iyisi sir.

Ahahaha yatak odasına terliksiz girmek bu süpermiş. İşte buna koparım. Bizim üstümüzdekilerde icraat yok ama çok sakar bir aile gece yarısı çivi de çakarlar üzerimize daaannn diye bir şey de düşürürler beni yerimden falan sıçratırlar. Ben eşime diyorum bir pano alıcam bu apartmana ve yaşama kuralarını yazıp asıcam.

İyi yapmış kuzum haketmişler. Mesleklerini adam gibi yapsınlar. Babam hep der ne olursan ol ama yaptığın işte en iyisi ol diye.

Oyyy ne var ki kuzum lazeri de ağdayı da yapanlar hep bayan zaten. Onlardan bile mi kıskanıyor. Bende bacaklarımı makinayla alıyorum dediğin gibi hepsi farklı zamanlarda çıkıyor. Hamilelikte riskli hareketler yapmak istemediğim için en iyisi sir.

He ya terliksz grioz yatak odasna napalim rahatsz oluolarmIs bunu bile bile arkamdan laf etmelerni istemem :( o sakarlik bnm esimde de var tlfnu komidine koyuo gece falan saate bakicak olursa istisnada olsa yere dusuuruo ahahhah o an sinrlerm tepeme cikio valla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

en üst katta oturmak güzel bişey herhalde :16::16::16::16::16::16: apartman da çıt yok hepsi çocuklu aile ama bizim taraf da çok yok

Gunaydinlar

Benim kocacikimda dersane gunleri hazirlar. Biraz fazla kap kacak batirir gecen biraz soylenmistim bi hafta hazirlamadi bugun gene ben giyinirken hazirlamis kiyamam

Ay süper hayatta yapmaz bizim ki yediklerini bankonun üstüne koymanın ötesine gidemedi eğitimimiz.:1:

:1::1: Geçen gün bir muhabbet geçti eşimle, şunu şöyle yapmıyorsun dedim. Beni bu kadar yontabilmişsin demekki dedi:9: Bu işler biraz bizim yeteneğimize bakıyor.

Sabah sabah sağlık ocağında gittiğim Kadın doğumcu beni sinir etti. Sinirden kasılmalarım başladı. Eve kendimi zor attım. Tahliller için diyorki, bu doktor seni sezeryana hazırlıyor. Bu tahliller sezeryan öncesi istenen tahliller dedi. Diyorumki doktor her iki doğum için de kontrol ediyor normal doğum için çatı muaynemi de yapıcak diyorum anlatamadım. Aldım tahlillerimi geldim, özelde yaptırıcam.

Sabah sabah sağlık ocağında gittiğim Kadın doğumcu beni sinir etti. Sinirden kasılmalarım başladı. Eve kendimi zor attım. Tahliller için diyorki, bu doktor seni sezeryana hazırlıyor. Bu tahliller sezeryan öncesi istenen tahliller dedi. Diyorumki doktor her iki doğum için de kontrol ediyor normal doğum için çatı muaynemi de yapıcak diyorum anlatamadım. Aldım tahlillerimi geldim, özelde yaptırıcam.

Allah allah niye böyle bir şey söylüyor ki belki seni uyandırmak için, dikkat et demek için ama tabi sen şuan hamilesin sinir streste olmaman gerekir.

gıcık kadın ya sağlık ocağını sevmiyorum artık

Allah allah niye böyle bir şey söylüyor ki belki seni uyandırmak için, dikkat et demek için ama tabi sen şuan hamilesin sinir streste olmaman gerekir.

Devlet doktorlarıyla, özel doktorı arasında gizli bir iç çatışma mı vardır nedir. Birde bana tutmuş diyorki çıkarken normal doğum yap, bebeğin ile kırkı çıkınca ziyaretime gelin. Gülermisin, ağlar mısın. Bende tabiki normal doğum istiyorum ama doktorumun her ihtimali değerlendiriyor olması lazım, bunun içinde tahlil istiyor olması normal.

Annem kız kardeşimde 9 ay aynı doktora gitti, doktor tuttu yaşın 38 bebeği de seni de riske atmayalım sezeryan ol dedi. Annem o gün hastaneyi değiştirdi, sunni sancıyla normal doğum yaptı. Bende şartları zorlayıp normal doğum yapmak istiyorum. Ama öyle bir durum olurki bebek son anda strese girer, hem annenin sağlığı hem bebeğin sağlığı riske girer Allah göstermesin o zaman yaacak birşey yok.

gıcık kadın ya sağlık ocağını sevmiyorum artık

Erkekti:1: Senin randevun ne zaman canım, siz kesede bebeği gördünüz mü? Kalp atışlarına bakıldımı? Bu haftalar bebeğin tutunması için önemli. Yüksek yerlere uzanmaya çalışma, ağır kaldırma, ani hareketler yapma dikkatli ol. Gebelik tek mi çoğul mu? O belli mi?

Back
X