347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Evet giz bayadir yok inst. Paylasm yapmio 2gundr nerelerde acaba ... gelir olur insallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Pzts iş başı yapacaktır o bence ben gelene kadar gelir ne de olsa evde giremese işte girer Giz.:1:

Kizlar sagolun annemi aramis doktorumuz acil ilav tedavisine başlamamiz lazim demis
Monurol.diye tek icimlik bir.toz.ilac demis bunu alsin pazartesi başka şeylerde verecem demis insallah azalır. ... eve geldiğimden beri wcden cikamadim yaaa :( yanma koku hepsi mevcut maalesef...

Son düzenleme:
Kizlar sagolun annemi aramis doktorumuz acil ilav tedavisine başlamamiz lazim demis
Monurol.diye tek icimlik bir.toz.ilac demis bunu alsin pazartesi başka şeylerde verecem demis insallah azalır. ... eve geldiğimden beri wcden cikamadim yaaa :( yanma koku hepsi mevcut maalesef...

Canim panik yapma duzelicksn ilaclar eminim cok iyi gelicektr sen sadece dikkat et kendine olurmu

Canim panik yapma duzelicksn ilaclar eminim cok iyi gelicektr sen sadece dikkat et kendine olurmu

Evet dikkat ediyorum canım
Insallah düzelir canım valla tuvalete gitmek istemiyorum artik yan yan
Ne kadar cok çektim. Böyle

demın senı gördüm ki dier topikim de hemde sana yazdm ama sen kacmıssn stankim:52:... evet bız senle aynı semtte oldgmzdan aynı yagmuru paylasıoz seker... senın ıs yern nerdeydi

Benim iş yerim Maltepe'de ama ben doğum izninde olduğum için Tuzlada'yım. Burda baya gök gürültüsü de vardı.

Hani arkadaşlarım kısmında yazdıklarınız çıkıyorya, senin mesajına tıklayınca o konuya gittim. Baktım derdi olan yok çıktım:1::9:

Canim hepimz istanbuldayiz giz stanki merci ben stanki bi ihtmal geleblr die dusunyrmaa uzak yerlere gdemeyeblr die tahmn ediyrm stanki ne diosn kuzu geleblcenmi,giz de gelr die tahmn ediyrm ki gelsn merci de gelsn toplanalm cok keyfli olur :)

Doğurmazsam ve ağrım sancım çok olmazsa gelmek isterim:49:

Evet dikkat ediyorum canım
Insallah düzelir canım valla tuvalete gitmek istemiyorum artik yan yan
Ne kadar cok çektim. Böyle
Ay cnm bnm ya duzelick endiselenme tatlim
Benim iş yerim Maltepe'de ama ben doğum izninde olduğum için Tuzlada'yım. Burda baya gök gürültüsü de vardı.

Hani arkadaşlarım kısmında yazdıklarınız çıkıyorya, senin mesajına tıklayınca o konuya gittim. Baktım derdi olan yok çıktım:1::9:
Hehe evet o topikte burasi kadr huzurlu derdi olan yok bazen bnde bir derdim var topiklernde takilyrm amann ne insannlar var :) dogru mu gercek mi bilemiyrm

Bak benim dediğim tek doz ilaç buydu, suyun içine katıp içtim. Gece yatmadan önce.

Bak benim dediğim tek doz ilaç buydu, suyun içine katıp içtim. Gece yatmadan önce.

Evet canim. Yemek yedikten 2 3.saat sonra tuvaletimi tam yapıp. İçecekmisim.... Pazartei ye kadar kesse pazartesi. Igne gelevek zaten
Sana nasil etki etti???? Nette okudum yapmışlar tekrarlamis

Canım, senin kadar eşininde dikkat ediyor olması gerek.

Doktorumun ilk sorduğu soru prezervatif kullanip.kullanmadigimiz evet dedim o zaman ondan gelmesi zor dedi çünkü engelliyo.sadeve 2 kez o olmadan oldi oda hamile kaldigim günler...

Tuvaletlerden aldim ben çünkü ben zaten 5 6 yıl önce kum döktüm idrar yolları sorunlu... esim benden de temizdir hergun 2 kez camasir degistirir

Ay cnm bnm ya duzelick endiselenme tatlim

Hehe evet o topikte burasi kadr huzurlu derdi olan yok bazen bnde bir derdim var topiklernde takilyrm amann ne insannlar var :) dogru mu gercek mi bilemiyrm

Insallah canim benim dua edin :)
Hele hamilelerin duasi daha makbuldur

Evet canim. Yemek yedikten 2 3.saat sonra tuvaletimi tam yapıp. İçecekmisim.... Pazartei ye kadar kesse pazartesi. Igne gelevek zaten
Sana nasil etki etti???? Nette okudum yapmışlar tekrarlamis

Canım, o idrar testinin sonucunu aldığında orda bu bakteriyle ilgili 2 değer var idrar da mikroskobi'nin karşısında Lökosit ve Epitel değerleri var. Bu değerlerin kaç olduğu önemli. Benim 4-5 lökosit, 15-20 Epitel çıktı. Bu değerler çok kötü olmadığı için doktor tek doz'dan sonra tedavi uygulamadı. Bende internetten baktım. Değerler çok kötü değildi. Sende sonuçları alınca internetten bir bak. Ama her yazılanı ciddiye alıp üzülme, çünkü yorum yazanların bir çoğu korkuyla abartarak yazabiliyor.

Hüm bol su içmeyi ihmal etme, iş yerinde cam'dan bir şişen olsun. Çalışırken susuz kalma. İdrarını bekletmemeye dikkat et.

Hüm bol su içmeyi ihmal etme, iş yerinde cam'dan bir şişen olsun. Çalışırken susuz kalma. İdrarını bekletmemeye dikkat et.

Bekletmiyorum zaten zirt.pirt tuvaletteyim maalesef
Ilaci yatmadan ictim yattim şimdi namaza.kalkinca gittim.tuvalete azalmıştı yanma cok şükür

Hepinize isminizi söyleyerek dua ettim :))) öpüyorum nsizleri.seviyorum.bugun cok cok.gelemem esim evde arada Ugrarim

Selamlar güzeller

Buz dun aksam anneme geldik :))

Humusum uzulme canim benim. Bak yanman azalmis ilaç iyi gelecek demekki. Tedavisi varmis. Bebisin kalp atisida duyulmuş çok sevindim..

Back
X