347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hümüş ve Stanki siz hamilelik öncesi folik asiti günde kaç defa aldınız? Doktor bana folbiol yazdı. Kaç defa içmem gerektiği hakkında kimse bir şey demedi.

Günaydınlar...

Bir adet anne adayı geldi. :1:

Folik asite başlamış bulunmaktayım.
Doktor randevunun güzel sonuçlanmasına çok sevindim canımmm hayırlısıyla anne ol inşallah :49:
hüm hayırlı güzel haberlerle dön sende inşallah canımm anladığım kadarıla iyileşmedesinn
Lovelyy haziran sonu burda da bir adet istanbul yolcusu varrr :131:aynı tarih
olsaydı iyiydii senin erken amaa :31:

Son düzenleme:
Hümüş ve Stanki siz hamilelik öncesi folik asiti günde kaç defa aldınız? Doktor bana folbiol yazdı. Kaç defa içmem gerektiği hakkında kimse bir şey demedi.
canim kutusunu atmamisin 90 tablet gunde 1 tane benim ictigim.

Eklentiler

• $1401693841929.webp
    $1401693841929.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 24

Doktor randevunun güzel sonuçlanmasına çok sevindim canımmm hayırlısıyla anne ol inşallah :49:
hüm hayırlı güzel haberlerle dön sende inşallah canımm anladığım kadarıla iyileşmedesinn
Lovelyy haziran sonu burda da bir adet istanbul yolcusu varrr :131:aynı tarih
olsaydı iyiydii senin erken amaa :31:

Ay inanmıyorum Alde hep birlikte toplanırdık. Daha erkene çekme durumun yok mu ben biletimi gidiş dönüş kestim artık ve izinleri değiştiremiyorum maalesef.

canim kutusunu atmamisin 90 tablet gunde 1 tane benim ictigim.

Canım benim ki bu değil. İçinde 50 tane var. İçeriğinde 1 tane alınmasını söylüyor.

folik-asit-folbiol.jpg

Ay inanmıyorum Alde hep birlikte toplanırdık. Daha erkene çekme durumun yok mu ben biletimi gidiş dönüş kestim artık ve izinleri değiştiremiyorum maalesef.
canımcım maaleseff bilet almadım henüz ama erkene çekmem mümkün gözükmüyor keşke denk getirebilseydik :50:

Dün 3 saat ütü yaptım kızlar, ütüden önce yemek yaptım canım çıktı. Bu pazar günlerinden sonra kesinlikle tatil olması lazım. Hiç uykumu alamadım.

Bu hafta cumaya kadar, yağmurlu gösteriyor hava durumu. Yarın doktor kontrolunden sonra bir kaç gün annemlerde kalacağım. Orda evlenmeden önceki odamda ve yatağımda yatmama rağmen yatağımı çok arıyorum.

Hamileliğimin 7. Haftasında başlayan ve 14. Haftasında biten iğde bulantılarım yeniden başladı. Araştırdım, ishal ve miğde bulantısı son zamanlarda yaşanabilen şeylermiş. Şu an 2 durumu da yaşıyorum. Doktor bana hamileliğin boyunca 16 kilo alman ideal dedi, ben 17 kilo aldım. İshal ve miğde bulantısından dolayı o 1 kiloyuda vericem galiba.

Oncelikle hum cok cok gecmis olsun.Rahatsizliginin icerigni tam bilmiorum ama cok riskli bir durum degildir.İlaclarla kisa surede toparlarsin insallah.

Lovelycm hayirlisi olsun bakalim guzel gecmis doktor randevun.Guzel haberlerle insallah.

Stanki cok ideal bir kiloda kalmissin tebrik ederim vallahi seni.Kimisi 30 kilo aliyor masallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oncelikle hum cok cok gecmis olsun.Rahatsizliginin icerigni tam bilmiorum ama cok riskli bir durum degildir.İlaclarla kisa surede toparlarsin insallah.

Lovelycm hayirlisi olsun bakalim guzel gecmis doktor randevun.Guzel haberlerle insallah.

Stanki cok ideal bir kiloda kalmissin tebrik ederim vallahi seni.Kimisi 30 kilo aliyor masallah

Sağolasın canım, morel oldu mesajın:16::54:

TUnaydinlar merhabalar kizlarrr nasilsnz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyiyiz çok şükür canım sem nasılsın? Cumartesi yoktun?

Iyiyim c.tesi calistm aslnda siteye grmemismym c.tesilermz sakin gecio ders calisiodm ing dersi aliyrm ya o gunde dersm oluo notlatima goz gezdiriodm unutmsmdr girmeyi sen naslsn bulantin varms dikkat et ac kalip halsz dusme canim bnm

Iyiyim c.tesi calistm aslnda siteye grmemismym c.tesilermz sakin gecio ders calisiodm ing dersi aliyrm ya o gunde dersm oluo notlatima goz gezdiriodm unutmsmdr girmeyi sen naslsn bulantin varms dikkat et ac kalip halsz dusme canim bnm

Sağol canım, meyve yemeye çalışıyorum bol bol. Senin ufaklık ingilizce konuşarak doğacak:1:

Kizlar heyecanimi paylasayim dedim.Bu avrupa gezisine gidiyorum.bugun kapora bedeli 200€ yatiriyorum ve yarin pasaport islemlerimi yapicam.
Agustosa daha cok var o gunlere sikintisiz geleyim sorunsuz gideyim insallah.Heyecanlandim cok.

Kizlar heyecanimi paylasayim dedim.Bu avrupa gezisine gidiyorum.bugun kapora bedeli 200€ yatiriyorum ve yarin pasaport islemlerimi yapicam.
Agustosa daha cok var o gunlere sikintisiz geleyim sorunsuz gideyim insallah.Heyecanlandim cok.

heyecan doruktaaa :52: nol bol fotoğraf isterimm sağ salim git gel kuzucmm inşallahh:21:

benim bu yazılarım küçük çıkıyoyaa düzeltmeye uyuz oluyorum her seferinde

Son düzenleme:
Sağol canım, meyve yemeye çalışıyorum bol bol. Senin ufaklık ingilizce konuşarak doğacak:1:
ahahah ins. Ya zaten diorm esime biz ona ing ogretlm o nasilsa turkceyi dogaclama ogrenck :) bu arada bnde cok meyve yiorm sakincali deildr dimi

Hadi hayrli olsun chelzyim super gecsn seyehat in insallah kuzum

Back
X