• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bugün vakit geçmek bilmedi :31:

aynen öyle valla ya 1 saati 10 saat gibi yaşadım bugün resmen bakıyorum bakıyorum ilerlemiyo saat foruma giriyorum hiç kimse yok, face e bakıyorum ilgi çekici bişey yok, telefona bakıyorum bi mesaj çekenim bile yok yaaa :31:

aynen öyle valla ya 1 saati 10 saat gibi yaşadım bugün resmen bakıyorum bakıyorum ilerlemiyo saat foruma giriyorum hiç kimse yok, face e bakıyorum ilgi çekici bişey yok, telefona bakıyorum bi mesaj çekenim bile yok yaaa :31:

günümü ders çalışarak doldurdum ama yine de bi vakit geçmek bilmedi
kaldı geriye 6 gün :31:

çabuk geçsin önümüzdeki hafta bari. :31:
bugün var mı seninkinden bi haber? en son geri verilmiş 2 gün yol izinleri diye duydum ben bugun

bugün aramadı dün söylemişti arayamama ihtimalini
çok yoğun olmaya başlamış telefonlar
yarın arar artık
merak ediyorum izin durumları ne oldu diye

bugün aramadı dün söylemişti arayamama ihtimalini
çok yoğun olmaya başlamış telefonlar
yarın arar artık
merak ediyorum izin durumları ne oldu diye

benimki yüzbaşıyla konuşmuş bugün olurmu öyle şey demiş yüzbaşı. bugün tekrar sormuşlar kim ailesiyle gidicek kim askeriyeyle gidicek diye. heralde geri verdiler iznimizi dedi nişanlım ama kesin olarak pazartesi belli olcakmış.

benimki yüzbaşıyla konuşmuş bugün olurmu öyle şey demiş yüzbaşı. bugün tekrar sormuşlar kim ailesiyle gidicek kim askeriyeyle gidicek diye. heralde geri verdiler iznimizi dedi nişanlım ama kesin olarak pazartesi belli olcakmış.

saçmalık yaptıkları
yerler açıklandı herkes biletlerini aldı
sonra hoppp olayı değiştirdiler mecbur izin kullanma fikri oluştu.
sonra millet isyan edince pazartesi netleşecek dediler
resmen mantık dışı askerlik

Son düzenleme:
azalsın artık ya çok özledim :25::27: ama herşeye rağmen beklemek çok güzel :52:

Plakara az kalsada canım 3 ay gözümde büyüyor valla eylül ekim kasım üçünü düşününce uzun 90 diye bakınca yakın sanki :32::34:

plakalara düşünce çabuk geçer diyo herkes sizinki de öyle olur inşallah ay olarak sayma sende ne güzel yeni yıla birlikte girceksiniz :124:

saçmalık yaptıkları
yerler açıklandı herkes biletlerini aldı
sonra hoppp olayı değiştirdiler mecbur izin kullanma fikri oluştu.
sonra millet isyan edince pazartesi netleşicek dediler
resmen mantık dışı askerlik

evet resmen öyle birsürü asker iptal ettirmiş otobüs biletlerini izin iptal olunca şimdi nasıl geri alcaklar kafalarına göre iş yapıyolar. neyse 6 gün sonra öyle yada böyle kurtulucaklar ordan inşallah

azalsın artık ya çok özledim :25::27: ama herşeye rağmen beklemek çok güzel :52:

Plakara az kalsada canım 3 ay gözümde büyüyor valla eylül ekim kasım üçünü düşününce uzun 90 diye bakınca yakın sanki :32::34:

ben beklemek istemiyorum artık gelsin istiyorum bi an önce :31:

evet resmen öyle birsürü asker iptal ettirmiş otobüs biletlerini izin iptal olunca şimdi nasıl geri alcaklar kafalarına göre iş yapıyolar. neyse 6 gün sonra öyle yada böyle kurtulucaklar ordan inşallah

6 gün sonra göreyim şu an isteğim o...
onu görme hakkımı elimden alamazlar :47:

plakalara düşünce çabuk geçer diyo herkes sizinki de öyle olur inşallah ay olarak sayma sende ne güzel yeni yıla birlikte girceksiniz :124:

evet ama onun doğum gününü kutlayamıycaz benim doğum günümle birlştiririz artık :27: :52:

Sizde sevgililer gününde beraber olcaksın bi sonraki aşamada ne var yani :52::52: hep beraber kutlıycaz :51:

1 aylık askerlik yeter işte ne gerek var fazlasına ya zaten bol bol asker var 1 ayda yollasınlar hepsini geri. çok mu şey istiyorum :103:

1 aylık askerlik yeter işte ne gerek var fazlasına ya zaten bol bol asker var 1 ayda yollasınlar hepsini geri. çok mu şey istiyorum :103:

aynen öyle ama sanki çok şey istiyoruz ya valla izni biteli 50 gün oldu sanki 1 yıldır yok 2 ay bile olmamış düşün beklemek sevmekten daha zor geliyor :D :52::52: :27:

Back
X