• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aynen öyle ama sanki çok şey istiyoruz ya valla izni biteli 50 gün oldu sanki 1 yıldır yok 2 ay bile olmamış düşün beklemek sevmekten daha zor geliyor :D :52::52: :27:

zaten bundan sonra etrafımdaki bekarlara söylicem askerliğini yapmamış adamla yemeğe bile çıkmasınlar :9::9:

haftaya nasıl bi manzarayla karşılaşacağım acaba :31:
kesin zayıfladı suratı yandı :85:

[video=youtube;e_kbxhvyMmM]http://www.youtube.com/watch?v=e_kbxhvyMmM[/video]

zaten bundan sonra etrafımdaki bekarlara söylicem askerliğini yapmamış adamla yemeğe bile çıkmasınlar :9::9:

hahaha canım öyle demekle olmuyor işte ben büyük konuştummm :D şimdi 2.ye asker bekliyorum alışkanlık yapıyor asker beklemek bi zaman sonra :52: heleki uzun dönemse :D :29:

haftaya nasıl bi manzarayla karşılaşacağım acaba :31:
kesin zayıfladı suratı yandı :85:

kastamonudakiler bile yandıysa bizimkiler arap gibi olmuştur orda. gerçi ben yanına 50 faktör güneş yağı koydum hergün sür dedim ama görcez bakalım ne kadar etki etti.

bana da benimki fazla bişeyim yok diyor ama asıl gelince görücem işte
bende telaş yapmayım diye kesin söylemiyordur

bide orda herkes öyle olduğu için pek anlamıyolardır en iyi biz görünce anlarız ne kadar değiştiklerini inşallah çok kötü durumda değillerdir ya yoksa ben görünce ağlarım ben seni böyle mi gönderdim diye :43:

bide orda herkes öyle olduğu için pek anlamıyolardır en iyi biz görünce anlarız ne kadar değiştiklerini inşallah çok kötü durumda değillerdir ya yoksa ben görünce ağlarım ben seni böyle mi gönderdim diye :43:

işte bende onları düşünmeye başladım şimdi
sarılıp ağlamak istemiyorum aksine mutlu olmalıyım
bu yüzden onu iyi görmeliyim :85:

canım çok bembeyaz o yüzden sürmüştür diye tahmin ediyorum bide normalde yasak koruyucusuz güneşte kalması da bronzlaşması da

o zaman aklına gelmiştir kesin acı çekmek istemmiştir ilk günden aynı sorun bendede olduğundan anlarım yani :53:

işte bende onları düşünmeye başladım şimdi
sarılıp ağlamak istemiyorum aksine mutlu olmalıyım
bu yüzden onu iyi görmeliyim :85:

iyi düşünelim şimdilik. ben gittiğimde çok kötü görürsem hepsini foruma yazarım en azından hazırlıklı olursun geldiğinde

kızlar istanbul kasımpaşa deniz kuvvetleri komutalığı
mekan olarak harika bi yerde ama tabi sonuçta askerlik :31:
neyse ki çarşı izinlerinde sıkılmıcak bol bol gezer bende 2 haftada bir yanına giderim :16:

canım inan çok ama çok sevindim çok iyi artık rahat olursun askerlikse askerlik ama istanbul maşallah yaaa bu arada sen balıkesirdeydin sanırsam deniz otobüsyle gelirsin rahat olur

buble canım ön sayfalarda bende eklemiştim banada arkadaşım yollamıştı hazırını iyi olmuş paylaştığın sağol canım

askerimle gezdik harika bir gün geçirdik yarın sabah gidiyor ama bana enerji oldu :1::1::1::1:ilaç gibi geldi mehtap ekim ayının ilk haftası son 30 :1::1::1: kendimi mehtap sayarak avutcam ki askerlik gibi hissetmiyim dönem uzatsa aynı böle olucaktı okuyormuş gibi kandırıyorum kendimi kıyamam ona süründürmüş komutanları 1 kez bütün bölüğü offf üzüldüm pek bişi analtmadıda

büşraaa az kalmışşş canımmmm dediğim gibi seninki bittiğinde biz son 40 ı saycaz sanırsam

kızlar herkese iyi akşamlar

iyi düşünelim şimdilik. ben gittiğimde çok kötü görürsem hepsini foruma yazarım en azından hazırlıklı olursun geldiğinde

canım bende ayın 7 sinde onu İzmir'den almaya gideceğim. haftaya cuma bende olmam buralarda

canım inan çok ama çok sevindim çok iyi artık rahat olursun askerlikse askerlik ama istanbul maşallah yaaa bu arada sen balıkesirdeydin sanırsam deniz otobüsyle gelirsin rahat olur

evet tatlım istanbul olması benim için çok iyi oldu.
diplomamı almamıştım daha okuldan onu da alırım artık hem iş hem aşk :1:
2 haftada bir yanında olabilirim.. bu yüzden seviniyorum

Back
X