Giz eşinde akrepti demi? Hiç kinci değildir akrep ondan olsa gerek benim en nefret ettiğim insanlarda bile sempatik bulduğum bir taraf oluyor deli miyim neyim. Kimseden tam anlamıyla nefret edemem. Hatta nefret kelimesi benle bağdaşmıyor.
benmki oynarken ben ohhh pc ye bakıyor hemen arkadaşlarıma ne yemek yaptığımı ne ettiğimi yazablrm diyorum :))))))) bir ben seviniyorum herhal de
ayyy hatta geçen aklına ben getirdim oyunu
yok kuzum boğa kinci değil evcimen ev kuşu asla nefret kelimesini sevmez naif biri ama sinirlenirse parlar sonra pişman olur öyle işte
Oh ne marehetli eşleriniz var birininki iyi yemek yaparmış efenim birininki iyi temizlik yaparmış. Bizimkide köşe yastığı yatmayı iyi yapıyor. Kıymetini bilin eşlerinizin valla benimkisi beceriksiz. Dün yoğurt almış, otomata bastım açtım kapıyı taaak diye bir ses geldi. Kendisi de hay ben böyle işin... derken ne oldu aşkım dedim demez olaydım bir yardım etmiyorsun ellerim dolu diye söylenmeye başladı. Alıştım artık. Kendi beceriksizliğini illa bana yontucak. Alt tarafı 3 torba birşey getiriyor.
oğlak yada başak diyecektim bende zatenben başağım oğlaklarla benzer yönlerimiz var
Hah al birini vur ötekine bizimkide öyle. Geliyor geliyor makyaj masamın üstüne cebindekileri boşaltıyor. Bozuk para, sakız herşey benim aynamın önünde. Dün ojelerimin üstüne dolanmış iphone kulaklığı vardı şaka artık demi bu dedim. O kulaklıkla boğacaktım onu da kaçtı.
Heh ben işte. Benim erkek versiyonum. Nefret kelimesini sevmem ama kullanırım ama uygulamada sıfırım. Bir anda kızar, bir anda yumuşarım eşimde bunu çok güzel kullanır zaten. Dün kızdım yattım ama farkında değilim sanıyor hemen geldi arkamdan sarılıyor bende uyuyor numarası yaptım. Affettirmeyi de iyi biliyor benim yelkenleri suya indireceğimi bildiği için. Asla sözle özür dilemez benim eşim hep sarılarak affettirmeye çalışır kendini ama bu huyunu çok seviyorum.
allah kabul etsn gizzz namaznızı lovelylı enıstennde namazı kabul olsn hümm zaten sizde namazdasnz allah kabul etsn biz kocişle iyice yoldan cıktık valla hiç okumuoz etmıoz valla 2 senedr nıyetm var 5 avkıt namazada onu becereblckmıyım emın dılım o yuzden baslayamıorm esım arada bır cumaya gder ama hep dıl aılesı kapalı mapalı ama bbzmkı nn alakası yok... oyle ıcmesı yoktr arada babamla bira keyfı yaparlar dun rakıyı denedı begenmedı falan fılan hele ben sopalıgım bılmedgm sey yok ama uygulamıyrm babanemd e bana kızıo okadr ogrettm cabalarm bosa gttı dıe cok ıhmalkarım valla cok ıannclıyım duamı hep edermde namaz falan yok malesef smdı sız soyleynce yıne kafam da ısıkyandı dur aksam kocıse soylım bakım namaza baslayalm dıe onunda hosuna gtcek emınım ama yapablrmyz... bide kızlar calısıosnz oglen vaktnız nasıl kılıosn kaza namazımı kılınıo noluo bnm ıs yernde oyle bı ımkanım yokta
bnde hemen yumusuyorum aıleme ve esıme akrsı basklasrna karsı hıc kolay yumusamam aksıne gozum gormesn yanı eger cok kırılmıssam...
bnmkıhem ozur dıler hem sarılır ben yuzvermem mesela baslar saklabanlıga guldurur benı sonra bnde ona sarılrım ılıskıler bnce boyle oldgu muddete ılerler oyle gunlerce haftalarca kus arkdslarmı bılırm aynı evde nasılbasarıolar hc anlamıorum bana gore bnmoyle olmam mumkun deıl bız 1 saat kus kaldgmzı bılmeyz
Nena benim kardeşimde aslan hiç benzemiyoruz. Odasının kapısı açılmıyor dağınıklıktan. Dolabını açınca içindekiler üstümüze dökülüyor şaka değil yeminle.Başıma geldi de abla arkasına otur çabuk çabuk dedi. Yastık yorgan ne bulsa tepiyor içine deli kız. Babam utancından temizlikçi almıyor eve ama o öyle rahat ediyormuş.
Nişanlıydık daha babamlardayız o zaman kardeşim ben, eşim film izliyoruz. Ben oturduğum yerden kalkıp hop yastık düzeltiyorum sonra gene yerleşiyorum yerime hop sehpayı çekiyorum. Eşimde kardeşimde senle bir şey izlenmez ya diyip kapattılar filmi.Bende böyleyim herşey düzgün olsun sonra ben keyif yapayım.
Sağol canım evet yetişemediğinde kazasını kılıyor sonradan.
Bende bilmem canım küstüm derim küsemem. Biri var şu hayatta asla affetmeyeceğim biri eşimin teyzesi, biri de kuzeni. Onlara ne hakkımı helal ederim ne de barışırım onun dışında kimseyle problemim olmamıştır bugüne kadar.
ben kuserım valla kuzenımle 4 yıldr konusmuyrm konusmayıda dusunmuyrm bunn gbı var daha gonlumu alsalar belkı barısırım ama haklı oldgm halde bsyler ıcın caba sarf etmıolarsa benıumuramıolarsa kımse k.bakmıcak bnde umursamam hayatma onlarsz devam ederm...
kızlarr bugunde bıttı nıhayet zor gecırdım bugunu baya ısteksızdım calısırken anneme gdip dinlencem snrada evime gecerm sizin yemegnz varmı yada ne yapıcaksnz
Benim kayınvalidem bizde bugün canım genelde kıymalı makarna yapıyor yine yapmış olabilir yapmadıysada dışardan birşey bakacağız artık. Benim canım çok mantı istiyordu aslında ama eşim hiç sevmiyor. Yıllık izinde İstanbul'da Bodrum Mantı'da yediğim çıtır mantının tadını hala unutmadım. İzmir'de yok maalesef bir şubede buraya açsalar keşke.
kıymalı makarna mı namnamnammmmm ay cok canım istedi ama annemdekı menude bellıonla ıdare edecegım yarn kıymalı makarna yapıcam evımdeeeeeeeee superrrrrrrrrrr o mantıları bnde sevmem tek sevdgm mantı bosnak mantısı ama esım sever dıer mantıyı o yuzden ben yapıorum mecburen hapur hupur da yıo bnm sevglm ... çıtır mantı nasılbsymıs kı ben yemedm tavsıye edıomusn bodrum marmarıste mı yedın
ayyy evimizin orda boşnak börekçisi var mantıda avrmış alsam mı acaba bugün canım çekti en bir sevdiğim şey bunlar benim
buldum netten bana en yakın subesı caddedeymıs ama ben hıc gormedm denk gelmemısım demekki ilk fırsaatta yıcem
öncelikle herkese merhabalar kızlar özlüyorum sizleri koşturmalı geçiyor hayat şükür ki eşim yardım eden eşlerden maşallah diyip duruyorum yemeği herşeyi benden daha iyi yapıyor hatta içimden geçiriyorum bu kadar benden iyi olmasa diye eli herşeye yakışıyor ben ise düşe kalka öğreniyorum
birde ilk zamanlar böyle tartışıyorduk yaptığım yemekleri hep beğendi ama ben yorgunluktan kızıyordum şimdilerde kızlar normalde kimseye sölemicem demiştim ama burda size sölüyorum namaz kılmaya başladım ki o çok hevesliydi ben kılmıyorum die duruyordu şimdi ikimiz kılıyoruz öyle huzurlu öyle mutluyuz ki 4 gündür kılıyoruz ama sağolsun bana herşeye daha iyi yardım etmeye başladı hanemize daha çok huzur getirdi sizle bunu paylaşmak istedim ki ben hiç bilmiyordum kitaptan baka baka kılıyordum ama öğrendim allaha şükür çok huzurluyum yanlış anlamayın lütfen sizle sırf bunu paylaşmaya geldim
benim hayalimdeki gibi ben bebek odasının kafamda çizdim gardırp herşey country ve pastel renkler olcak inşallah allah bize de nasip ederse bende bu beşik tarzı birşey istiyorum ilk ayları için
mercimiz telli duvaklı gelin oldu darısı isteyen herkesin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?