bende bunun gbı bsy alıcam yatak odama lovelylıcm 1 yasına kadr kullanılabılıomus artk odsnı sonra yaptrcam ama kıyafetlerı ıcınnapıcgmı bılemedm heralde aynalgmn altnı bosaltp orayı kıyafet cekemcısı yapıcam yeternce buyuk yanı bunu alcaksam gardroba geek yok cunku odasnı komple takım yaptrcm bır yıl snra sız ne dusunuosnz
hyrlısı bnhala heyecanla beklıyrm
Valla ben geçen hafta çok emindim kesin geliyor bizimki diyordum çünkü sol tarafımda oturup kalkarken batma vardı hemde bayağı batıyordu acıyordu yani canım ve yatağa yatıncada sadece solum ağrıyordu o da sağ tarafıma yatınca belimin sol kısmı bayağı ağrıyordu ama geçti hepsi şuan hiç bir belirtim yok. Ya o yerleşmeydi ya da yumurtlamadan kaynaklıydı.
bende akşamdan ütülerim hiç sevmem sabah ütü yapmayı
bu arada dün 3 saat ütü yaptım ayaklarım koptu yazın ütü yapmaktan nefret ediyorum
Artık hazır satılıyor ki hepsi canım ben meltem bebeden oda istiyorum aslında ama oturma odamı da çok seviyorum hiç bozmak istemiyorum. Herhalde bozmayacağım. Bebek odası daha sonra yaparız.
Ben şöyle birşey koymayı planlıyorum yatak odama 6 aylık olana kadar bunda yatırır sonra oda yaparım diyorum.
canım bnmkıne ben almıcam 1 yıl boyunca alısması zor olsada napım,annemlern bınaya yerlesme durumum var esım ne kdr mırın kırın etsede evımı garantılemeden kırada oldgm eve hıc bsy yapmak ıstemıorm zaten bnm gardrobum banad a yetmıo ektra dolaba ıhtıyc var ama dedgm gıbı kıradakı evıme ekstra bsy yapmak ıstemıorm...
bnde kendı yatagama zor alısmısım hep annemle babamn ortasnda yatardm hatrlıorm demekkı onla alakalıymıs....:26:
bakalım lovelylı deılsede saglık olsn zaten smdı ıstemıyordn ama ınsallah bebeıs vardır yaaaa sende bzden ol hemencıkkk
Şimdi yap ütüleri, hamileliğin son zamanlarda ütüyü kaldıracak dermanın olmuyor. Arda'nın minnacık kiıyafetlerini ütülemek o kadar zor gelmiştiki.
Lovely bende başta bunu almayı düşündüm, ama 6 ay sonra ev alabileceğimiz belli değil. misafir odamı bozmadım. O yüzden şu an aldığım karyolayı 4-5 yaşına kadar kullanabilecek. Arda'dan sonra kardeşi kullanır Allah kısmet ederse. Bu arada dün kayınvalidem tembih ediyor süt korumuyor kızım diyeBirde şimdiki çocuklar cin gibi hemen kafayı kaldırıyorlar, 6 ay içinde bundan düşer diye korkar insan.
Kuzu evet ben bu ay istemiyorum ama benim istemediklerim hep başıma gelmiştir. İnş. bu sefer tersi bir durum olurda tek seferde hamile kalanlar kervanına katılmam. Seyahatim iptal olsun istemiyorum yani 1 ayla seyahatim iptal olur temmuz olsa hiç sorun değil gene.
O zaman dolapları iyi bir düzene sokarız bence. Yer açarız benim şuan rahat rahat duruyorlar ama o zaman mesela valizi kaldırırım atılacak şeyler muhakkak çıkar onları atar bir şekilde yer açarım bebişe dolapta almama gerek kalmaz belkim bilemiyorum. Oturma odam yepyeni ve aldıkça alıyorum oraya bir şeyler. Bir de çok rahat bir oturma düzeni var orda aynı rahatlığı salonda bulamıyoruz.
Kuzum son satıra çok katılıyorum lakin velakin benim o kadar büyük karyola koyacak yerim yokki yatak odamda ancak böyle birşey onda bile bir dolap kapağı iptal olur muhtemelen.
destek oluyorum napım dun aksamkv aradı esımı esım acmadan bana uzattı zaten yuzu kopukluydu tras olcaktı hemde konusmakıstemıyorum ıdare edermsn lutfen dedı bnde bır guler yuzlu actm tlfnu nasılsnz ıyımsnz bılmem ne ıste kv ben sızı bekledm bayadr gelmıosnz kusura bakmayın lutfen gelmeı cok ıstıyoruz da ben hamılelıkten oturu cok uyuorum kafamı kaldıramıyrm hafta ıcıde dermanım olmuo dedım.... ıste gokhan da tras oluo cok slmı var el sallıo bılmem ne kv ıste ne blym sesnz cıkmadıda bılmem ne de gecstrdım zorakı
bnde 2.5 kılo aldm ılk 3 ay da sıvılcem cıkmstı bıkac tane onlar gectı bulantılarm azaldı ama enerjm hala yok evde kolumu kaldramıorm anca gucum oldgu zamnlar
esım c.tesı 1 aylık utuyu yapmıs nevresmlerı degstrms evı supurmu sildi bana bı toz almayı bıraktı ama ben onu bıle yapamadm o kadr enejszm sadece gecen gun mutfakla banyoyu ovdum cıfle hepsı o
hüm hadı hyrlı olsn ınsallah
bende bunun gbı bsy alıcam yatak odama lovelylıcm 1 yasına kadr kullanılabılıomus artk odsnı sonra yaptrcam ama kıyafetlerı ıcınnapıcgmı bılemedm heralde aynalgmn altnı bosaltp orayı kıyafet cekemcısı yapıcam yeternce buyuk yanı bunu alcaksam gardroba geek yok cunku odasnı komple takım yaptrcm bır yıl snra sız ne dusunuosnz
benimde halim yok hiç
sabah servise yetişemedim arabayla geldim yineuyanamıyoum yaaa
Eşin maşallah ne güzel her yeri temizlemiş benimki anlamıyor temizlikten sadece yemekten anlarevi pisletmesin yeter
Şimdi yap ütüleri, hamileliğin son zamanlarda ütüyü kaldıracak dermanın olmuyor. Arda'nın minnacık kiıyafetlerini ütülemek o kadar zor gelmiştiki.
Lovely bende başta bunu almayı düşündüm, ama 6 ay sonra ev alabileceğimiz belli değil. misafir odamı bozmadım. O yüzden şu an aldığım karyolayı 4-5 yaşına kadar kullanabilecek. Arda'dan sonra kardeşi kullanır Allah kısmet ederse. Bu arada dün kayınvalidem tembih ediyor süt korumuyor kızım diyeBirde şimdiki çocuklar cin gibi hemen kafayı kaldırıyorlar, 6 ay içinde bundan düşer diye korkar insan.
eşim anlıo her seyden hıc dagıtmaz pısletmez aksıne temzler bıde usengeclıgı hıc yoktr bn sureklı uyku modunda oldgm ıcın uzengec davranıorm o da tmm bebegm ben hallederm dıo garıbım napsın karısından hayr yokbnmkıde yemekten anlamaz sadece hazr yemek varsa ısıtabılıo ben arada yemek yepınca ogretıorm ama henuz tek basına yapmıo... sadece cok gusel salatalar yaparrr
Nenam eşin ne burcuydu????????
he bnmkı hıc anlamıo aman yemegıde yapmayı vesn ben yapıorm bı defa makarnayaptrdm yapamamıs cope dokmus aslnda ellerı estetık bukonuda baktgnda marıfetlı ben yemekyapıcgm zamn kesme ıslemlerınd eyardm eder dekoratf keser sık gorunum verırde pısırmeyı bılmıo bı menemen yapabılıoms onuda hnuz yapmadı ondada kesın domatesını pısırmıodr oyle tahmıne dıyrm
eşim oglak burcu cnm
Oh ne marehetli eşleriniz var birininki iyi yemek yaparmış efenim birininki iyi temizlik yaparmış. Bizimkide köşe yastığı yatmayı iyi yapıyor. Kıymetini bilin eşlerinizin valla benimkisi beceriksiz. Dün yoğurt almış, otomata bastım açtım kapıyı taaak diye bir ses geldi. Kendisi de hay ben böyle işin... derken ne oldu aşkım dedim demez olaydım bir yardım etmiyorsun ellerim dolu diye söylenmeye başladı. Alıştım artık. Kendi beceriksizliğini illa bana yontucak. Alt tarafı 3 torba birşey getiriyor.
canım valla keşke yemek yapma değil de üstünü toplamayı öğreneydi geçen gün annemlerdeydim eve bi geldim ağlama krizine girdim
oturma odasında pc yerde kablosu yerde çekirdek yemiş onlar kapla yerde baddaniye dağınık bi şekilde mutfakta çöpler tezgah üzerinde ağladım yaaaa çığlık attım ben bu evi böyle mi bıraktım diye üzüldü bayağı ama ne yapayım yani zaten her işi ben yapıyorum bari evi dağıtma banyo yapmış havlusu orda burda çıldırdım
Ben şöyle birşey koymayı planlıyorum yatak odama 6 aylık olana kadar bunda yatırır sonra oda yaparım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?