• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bende yatıyorum uyku bastırdı hazır bastırmışken kaçırmayayım
iyi geceler :54:

Bugün son gecemiz iki gecedir yüzünü bol bol kremliyorum. Dudakları eski haline geldi ama cildi kuru hala kabuklar düştü sadece. Yarın 5'e 5 kala teslim olacak bugün imza atmaya gittik il jandarmaya kastamonu il sınırları içinde olduğuna dair. Çok gezdik bir sürü fotoğraf çekildik, kuzuma havlu aldık ben her zaman ki gibi tutamadım kendimi kendime kıyafet aldım. Kastamonu'nun her köşesini gezdik. Hep değişik yerlerde değişik şeyler yedik. Yeni açılan arı pastanesinin kıymalı böreği harikaydı orayı çok beğendik. Caddeden geçen dere çok güzeldi bol bol foto çekildik orda. Kahveci hacı baba en gözde mekan bu akşam yemek yedikten sonra orda oturduk. Plevne denen yerin paça çorbası çok iyiydi. Bizim tantuni diye bir lokanta vardı ki çöp şişi ve tantunisi mükemmeldi. Zaten adım başı tantunici. Aslında sarımsağı, pastırması meşurmuş ama bana tantunicisi gibi geldi. Yanyana bile bir sürü tantunici görmek mümkün. Sadece yemek üzerine kurulu bir şehir. Bir de araçlar karşıdan karşıya yayalar geçerken hiç yavaşlamıyor aksine gaza basıyor ya da aynı hızla yollarına devam ediyorlar. İlginç geldi hatta karşıdan karşıya geçerken bir başka aileninde aynı şeyleri söylediğine şahit olduk. Şehir çok temiz bu arada. Yerde parklarda bir tane çöp yok. Çok beğendik.

Son düzenleme:
ah canım bak gördün mü boşuna içini sıkmışsın yoksa niye görmek istemesin seni...
bende tam sana dicektim acaba uzak bi yerde mi kalıyorlar diye
ne güzel 4 yıl olmuş deneme günlerini, aylarını çoktan aşmış olman lazım :31:

Haklısın canım ama işte askerlik onu değil beni değiştirdi galiba :27:
Bugün biraz başka bi konudan canım sıkkındı
Yanlış anlamak için durumum müsaitti sanırım:30:

Ama sana da teşekkür ederim canım benim
Seni kocaman öpüp uykuya yolluyorum
Allah rahatlık versin sana da askerine de inşallah :46:

günaydın kızlar:3:
kuzum 2 gündür yanımdaydı sabah yolladım:14:
geçmişi okuyup ben de yazayım dedim :))
tören süperdi çok erken saatte gitmemize rağmen baya bi kalabalık vardı. o kadar insanı tek küçük bi servisle taşımaya başladılar komutan herkesi yetiştiricem dedi ama yemin edildikten sonra bile gelen aileler vardı onlara çok üzüldüm:((biz şanslıydık başlamadan gidebildik.
bizim servizle gittiğimiz yeri askerler yürüyerek geldi marş falan söylüyolardı sıcakta tören kıyafetleride baya kalın gözüküyordu pantolon ceket şapka kıravat falan yazık baya terledi hepsi kıpkırmızı olmşlar.
biz tesadüfen aşkımın tam karşısına oturmuşuz gelirken hemen tanıdım biraz kararmış kıyamam:1:
masaların etrafına dizildikten sonra komutanları serbestsiniz dedi bi koştrmaca başladı hemen sarıldım boynuna:1:
sonra yemin ettiler bizimkiler asteğmen olduğu için mezuniyet töreniymiş adı diplomalarını falan aldılar. sonra orası köpek eğtim merkezi olduğu için köpekleri falan tanıttılar :)) girerken telefonlarımızı aldılar ama ben gizlice foto makiasını sokmuştum kimse de olmayınca resim falan çekemedim :(( tören bittikten sonra komutan herkes nizamiyeye gitsin çocuklar oraya gelicek deyince bizde gittik. bi ara bizimkelre 5 dk izin vermişler resim çekilmek için biz olmadığımız için çekilemedik baştanda söylememişler ona çok üzüldüm eve gelince kıyafetini giydirip bol bol çektim ama ordakinin yerini tutmadı :((
1 saat falan bekledik gelmeleri için ama 1 satt geçmek bilmedi komutan çocuklar gelmeye başladı dışarda 1 kişi bekleyebilir diyince bi koşmuşum aşkımda kapıdaymı. :))
hep beraber izmire bize geldk 2 gün süperdi durup durup ağladım ama :((
biz 15 gün izin beklerken doğuya gidicekleri eğirdire eğitime yolluycaklarmış kuzum bugün 5 te oraya teslim olacak. sonra 15 gün dağıtım izninde yanmda inşallah. komutanları eğirdire giderken telefnlarınızıda götrebilirsinz demiş iniaşşah rahatça kullanabilir orda.
biraz uzun ve karışık yazmış olabilrim kızlar kusura bakmayın:))

kızlaar bende yolladım aşkımı bugün sabah ustabirliğine artık siverekten beklicem haberleri ayrılırkende ağla ağla öldük boğazım bademciklerim inmiş ağrısından yutkunamıyorum bile ,yanımdaydı iki gündür aslında tam iki günde denemez iki gece bir gün:( yetermi hiç hasret gidermeye o kadar özlemişim ki aşkımı izledim sürekli sarıldım ona bol bol.tüüüm eşyaları kirli geldi yıkayamamışta elinde garibim hepsini yıkadık ütüledik koyduk valize tertemiz. inşallah tez zamanda temelli kavuşuruz askerlerimize kızlar allahım kimseyi ayrı komasın inşallah çoook zorr.

Az önce kamerada görüştük bi saat tam bi saat
Ağladı ya ağladı resmen,öldüm,içim parçalandı :14::14::14::14:
Ağladık birlikte ben ona sus diyorum o bana diyor :14::14:
Normalde ben ağlamayacaktım ama onun gözleri dolunca koyverdim gitti:5::2::2::43::43:
Ve 4 yıllık ilişkimizde onun gözlerinin dolduğunu 4.görüşüm(3.de zaten gitmeden biz ayrılırkendi)
Ağladığını ise ilk defa gördüm:43::43::43::43:

İçim titriyor ya:43::43::43:

Normalde ben ağlamayacaktım ama onun gözleri dolunca koyverdim gitti:5::2::2::43::43:
Ve 4 yıllık ilişkimizde onun gözlerinin dolduğunu 4.görüşüm(3.de zaten gitmeden biz ayrılırkendi)

canım bu dönemde ağlamak adet oldu resmeni askerlik diyip geçmemek lazım psikolojimizi bozdu valla ama yinede birbirinin kıymetini anlamakta ilaç gibi bişeymiş. benim askerim yanıma geldi törenden sonra bana bakıp bakıp gözleri doluyodu bizde aynıydık yani iki kelimesinden biri sen benim herşeyimmişsin oldu, evlilik lafına panik olan adam yaza yapalım düğünü diyor şimdi. aslında şu an yaşadığımız şey çok güzel ilişkiyi güçlendiren şeyler ama işte çook zorlu bir süreç allah yardımcımız olsun.

canım bu dönemde ağlamak adet oldu resmeni askerlik diyip geçmemek lazım psikolojimizi bozdu valla ama yinede birbirinin kıymetini anlamakta ilaç gibi bişeymiş. benim askerim yanıma geldi törenden sonra bana bakıp bakıp gözleri doluyodu bizde aynıydık yani iki kelimesinden biri sen benim herşeyimmişsin oldu, evlilik lafına panik olan adam yaza yapalım düğünü diyor şimdi. aslında şu an yaşadığımız şey çok güzel ilişkiyi güçlendiren şeyler ama işte çook zorlu bir süreç allah yardımcımız olsun.

Topiğin atasözcüsü olcam ama emek olmadan yemek olmaz gibi bi durum resmen
Bi yandan evet kesinlikle kişiliklerine harika etkileri oluyor
Ama bir yandan da deli gibi özlüyoruz
Bugün itibariyle de 3 haftamız dolmuş olacak
Yavaş yavaş okullar da açılmaya başlıyor işti güçtü derken nasıl geçtiğini anlamicaz inşallah
Ben bu hafta çok doluydum mesela anlamadım vallahi
Bu duygular ise yaşamadan anlaşılmayacak şeylermiş gerçekten

ve şu an askerim sivereğe birliğe varmış ben teslim oluyorum diye aradı.bugün arayamazsa merak etmicekmişim sen gelde anlat onu yüreğime deli çocuk. off yaa yine başa döndü herşey iki gündür ne güzeldi yine gün saycaz şimdi. Şafak ''137'' hadi geç bakalım nasıl geçersen.

ah canım çok özleştiniz
ağlamak normal oldu artık
askerlik psikolojisi çok farklı bi etki yapıyor hem onlara hem bize...
düşünsene biz sadece sevgilmizi, eşimizi özlüyoruz.. oysa onlar hem anne hem baba hem sevgili hem kardeş vs.. birden fazla kişiyi özlüyorlar. çektikleri eziyette cabası...
ama moral olmalıyız onlara tek yol bu :31:

püüf bakalım haftaya ben görünce nasıl olacak :31:

merhaba bayanlar bir haftadır forumu takip ediyorum kendimi çok yakın hissettim size meğer yalnız değilmişim.. benim de sevgilim kastamonuda acemi birliğinde ama biz fazla görüşemiyoruz bugün dışarı çıktılar bikaç kez mesajlaştık sabah da aradı okadar merak ediyorum siz de mi aynı durumdasınız yoksa biz mi sadece böyleyiz:(

bizde msnde görüştük ama hiç ağlamadım hep güldüm bazen suratım asıldı ama olsun o kadarda 2 de ankaradaydı saçını kestirmediği halde birliğe gitmedi sürekli telefonla konuştuk yol boyu inincede ve hemen internet kafeye gitti ona kıyamam şu ana kadar görüştük gitmek istemiyorum dedi bende gitceksin şafak saatinde şafak kaç dedim 137 dedi bende tamam işte bak az kalmış 37 gün sonra 100 lerden saymaya başlıcaz nelere dayandık buna dayanmıcazmı dedim dayancaz dedi

dayancaz dayanmalıyız biz çok şeyi göze aldık yerim askerliği aşıcaz kızlar üzülüp birinizi harab etmeyin gitcek bitcek sonra bu topiklere söz nişan düğün haberlerimizle gelcez nasipse

bizde msnde görüştük ama hiç ağlamadım hep güldüm bazen suratım asıldı ama olsun o kadarda 2 de ankaradaydı saçını kestirmediği halde birliğe gitmedi sürekli telefonla konuştuk yol boyu inincede ve hemen internet kafeye gitti ona kıyamam şu ana kadar görüştük gitmek istemiyorum dedi bende gitceksin şafak saatinde şafak kaç dedim 137 dedi bende tamam işte bak az kalmış 37 gün sonra 100 lerden saymaya başlıcaz nelere dayandık buna dayanmıcazmı dedim dayancaz dedi

dayancaz dayanmalıyız biz çok şeyi göze aldık yerim askerliği aşıcaz kızlar üzülüp birinizi harab etmeyin gitcek bitcek sonra bu topiklere söz nişan düğün haberlerimizle gelcez nasipse

Amin canım benimkide teslim oldu az önce çabucak geçsin inşallah bugünlerimiz şu 137 yi saymak cok zor geliyo ama bana , 6 yıldır beraberiz çok ayrı kaldık okullar iş güç derken ama bu başkaymış yaa :( iki gündür şişti ağlamaktan gözlerim hasta oldum resmen.ama dediğin gibi dayanmak lazım canım.

yüksek sadakat döneceksin diye söz ver ne kadar ruh halimi anlatıyor bu kadar olur bugün bu haldeyim

[video=youtube;_WQzf9ptgVs]http://www.youtube.com/watch?v=_WQzf9ptgVs[/video]

ah canım çok özleştiniz
ağlamak normal oldu artık
askerlik psikolojisi çok farklı bi etki yapıyor hem onlara hem bize...
düşünsene biz sadece sevgilmizi, eşimizi özlüyoruz.. oysa onlar hem anne hem baba hem sevgili hem kardeş vs.. birden fazla kişiyi özlüyorlar. çektikleri eziyette cabası...
ama moral olmalıyız onlara tek yol bu :31:

püüf bakalım haftaya ben görünce nasıl olacak :31:

Ayyy canım benim gerçekten birbirimizin halinden bir biz anlarız
Normalde o da bende çok dayanıklıyızdır
Ama işte gerçekten askerlik psikolojisi demek ki
Neyse giz'in de dediği gibi 37 de biterse 100leri saycaz
En son kapatırken ikimiz de gülüyorduk
Benimki şafağını da bilmiyor
Burada uzun dönemler var saymaya utanıyorum valla o yüzden saymıyorum diyor :)

Siz de inşallah birbirinizi göreceksiniz en azından içiniz rahatlamış olacak bi nebze
Yani böyle molaları izinleri iyi ki var ya olmasaydı diye düşünüyorum rahatlamaya çalışıyorum

Amin canım benimkide teslim oldu az önce çabucak geçsin inşallah bugünlerimiz şu 137 yi saymak cok zor geliyo ama bana , 6 yıldır beraberiz çok ayrı kaldık okullar iş güç derken ama bu başkaymış yaa :( iki gündür şişti ağlamaktan gözlerim hasta oldum resmen.ama dediğin gibi dayanmak lazım canım.

canım bizde 5 yıldır beraberiz inan 3 ay görmediğimde oldu elii tutmadğımda oldu aynı yerde okuduk ama ben ondan çok önce mezun oldum ve onu bekledim gelmesini günler aylar dağlar tepeler herşey engeldi aştık kavuştuk diplomasını aldığı gibi askere koşturdu alışığım gerçekten alışığım ama ağlamıcam ben uzaklık duygularımı gömmüştüm haber alammak koysada

şu var benimki nasıl oluyor bana hep ulaşıyor arkadaşımın sevgilisi aramıyor kız bana şaşırıyor seninki yemeğe gitmiyormu diyo herkes normalde nasılsa öyle arayıp konuşuyor sadece mesajlaşmamız eksik ki ben mesajlaşmayı çok severim çok alışığım ona her dakka msj atmaya ama işte yetiniyorum

şu var okuldayken göremiyordum eylülde gider aralıkta görüşürdük şimdi öyle olmucak yanına gidebilcem ona seviniyorum

selam kizlarr.. 3 gundur yokum kocacimla hasret giderdim ona sarildim optum kokladim uyurken seyrettim yanmis suratina catlamis dudaklarina kremler surdum elele yurudum.. harika gunler gecirdim. onu birligine birakirken sarildim tutamadim kendimi agladim..cok agladim.. simdi istanbula donus yolundayim, 4 saattir yoldayim aglamam yeni durdu. cok ozlemistim yetmedi bu.. eve gidince dinlenip once gecmisi okuyup snra anlaticam neler oldugunu..
artik 100 den geri saymaya baslayalim nolur bu 3gun nasil gectiyse 3 dk gibi ,oyle gecsin onlarsiz zamanlar da..

kızlar hepniz çok güzel vakit geçirmişsizn ne kadar güzel. bu baya bi idare eder heralde inşallah zamanda artık çok hızlı geçer bian önce kavuşuruz.
törene gidemeyen görüşemeyen kızlar sizde en yakın zamanda görüşürsünüz inşallah
aşkım aradı az önce teslim olmuş telefonuna bişey dememişler inşallah demezler sonradanda rahatça konuşur yada mesajlaşırız

Back
X