347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

biz eylül de aldık 2012 model kredi ödüyoruz şu an 2015 eylül e kadar dizel otomatik aldık bayağı pahalıya patladı

biz araba alıcaz ama sizinki kadar pahalı değil siz herhalde 50 binlik toyota auris gibi bişi almıştınız hatırlıyorsam biz öyle bişi alamayız maksimum 20 bakıyorduk çocuk olacağını öğrenince eşim daha iyi ibşi istiyor

bizde ev için bakınıyorduk ama ilk araba bide birikim yapmayın öyle arkadaşlar peşinatı ayarlayın yeter birikim yaparken olmuyor gidiyor biryerlere bizim şimdi düğünde takılanlar la iyi bir peşinat ediyor üzeirne koyamıcaz çünkü kredi çekip araba alıcaz

Bir sedulumuz vardi bizim ne zamandir yok.

Merci aksama ne yemek yapiyorsun.

Chelzy tatil safagi sayiyor.musun :)

Bugün aynı şeyi ben düşündüm desem.

biz eylül de aldık 2012 model kredi ödüyoruz şu an 2015 eylül e kadar dizel otomatik aldık bayağı pahalıya patladı

Canım hayırlısı olsun benim arabam daha küçüktü suzuki alto ve pembeydi. Ben aldığımda 22 bin civarıydı bu sene araçlar almış başını gitmiş.

Kızlar size ne güzel takı takılmış öyle bizim 15 milyar anca yapıyordu öyle ahım şahım bir takı olmadı çok kalablık olmasına rağmen. Zaten 5 milyarı balayından dönmez gitti tv ve bilgisayar aldık. Gene bir takım borçlar oldu onlar içinde bozduk kredi kartları falan kapattık. Şuan taş çatlasa elimde 6 bin lira ya kaldı ya kalmadı. Onu da bebeğe kulanıcaz artık.

Son düzenleme:
Aksam yemekte firinda baharatli patates, patlicanli et sote, pilav, salatamiz var. Et soteyi esim yapiyo bakalim neyle karsilasicaz :))) bugun aştık baya kendimizi ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizde dun vakifbankta altin hesabi actirip butun altinlarimizi oraya yatırdık. Evde bikaç tane hatiralik biraktim gerisi gitti altinlarin. Artik her ay biriktirdiklerimizle altin alip hesaba yatircaz altin olarak durcaklar iyi oldu baya

Biz esimle birlikte ogrendik yemek yapmayi. Ben evlenmeden once hic bilmiyordum. Hep mutfakta birlikte yemek yapmaktan cok zevk almisizdir. Ben yeni birsey ogrenip yaptigimda hemen tarifini sorar baska zaman kendi yapmayi dener.

Su an altin bozdursak kar mi ederiz zarar mi acaba. Ardaya takilan altinlari bozduracagiz uzerimize yuk oldu.

Biz esimle birlikte ogrendik yemek yapmayi. Ben evlenmeden once hic bilmiyordum. Hep mutfakta birlikte yemek yapmaktan cok zevk almisizdir. Ben yeni birsey ogrenip yaptigimda hemen tarifini sorar baska zaman kendi yapmayi dener.

Bizde evimize geldigimizden beri beraber yapiyoruz butun yemekleri masallahimiz var. Biz ikimizde iyi yemek yapiyoruz o daha cok et yemekleri osmanli mutfagi yapiyo ben daha cok dunya mutfagi yapiyorum baya egleniyoruz mutfakta.
Dun koluyla carpip yatak odasi avizemizi kirdi sevgili esim simdi haril haril onu tamir etmeye ugrasiyo :)

Sizde ardanin altinlariyla boyle bi hesap acabilirsiniz hesap ucreti falan da olmuyo ilerde lazim olunca da 24 ayar fiyati neyse o fiyattan bozdurup alabiliyosun bankadan.

Aksam ustu cok sikildim neredeyse aglicaktim. Esimde hadi optimuma gidelim havan degisir biraz dedi. Aylardir fusya nike hayaliyle yanip tutusuyodum esim rengi cok parliyo bunun die aldirmamisti. Bi baktim indirimde bide ustune ekstra pesinde de indirim vardi kacirirmiyim hic hemen kaptim. Iyi moral oldu. AgzIm kulaklarimda esimde kurtuldum senin sayiklamandan dio

Altin hesabi esimde actiralim dio. Izmirdeki dugunde takilan herseyi bize verdi oylece duruyo

Ne guzel olmus canim iyi yapmissiniz. Calismayi ne zaman birakacaksin.

Ne guzel olmus canim iyi yapmissiniz. Calismayi ne zaman birakacaksin.

Bu hafta oyle asiri calismadim zaten canim. Sabahlari bir deneme ogleden sonra da guncel olaylara falan baktim yarina da son denemem kaldi sabahtan onu yaparim heralde. Ruh halime gore takilacam artik

Ohh gule gule giy incicicegim sinav oncesi iyi moral olmuştur

Biz Vakıfbank'ta direk kasa alıp altınları koyduk ama 2 aydır benim maaşıma dokunmadık aslında ayrı bir bireysel emekli fonu oluştursak diyorum altın hesabım düğünden önce vardı

Siz hangi hesabı aldınıza çok seçemek var vakıfda

Biz dün etli patates yemeği tarhana ve salata yaptık

Doktor pilav ekmek makarna yeme dedi bende ekmeksiz hayata bebiş için hazırlanıyorum her akşam meyve yiyorum

kızlar eşim deli gibi ev bakıyor ilerisi için yatırım amaçlı borca girecez ama oturmcuaz benim maaşım ve alacağmız evden gelecek kira krediye gider bebek 5 6 yaşına gelemden borç kapanır diyor bakalım ne olcak

gunaydınlarrrrr

mercı altn hesabı yapmakla en ıyısnı yapmıssn bnde bıleydm yaptrırdm onlarda yıllık faız oluo dıe bılıorm bnmkıler 9 aydr kasada yılda kafadan 3-4 bın arası faızebıncektı zıyan oldu kasada tutmak akıl ısı deıl ben guya kınalrda takarm makarım dıe dusundum aman gostermeyı verırdm kınalarda cok lazm sankı kafadan 2 bılezık daha alrdm gr mı ıyı bsy bıde kayıncom bankacı gerızekalı ınsan yonlendrr hıc bı b... yaramadılar anasını satım fıkırde vermıolar smdıkı aklm olsa kasada tutmam esıme dedım zaten hafta ıcı bı gun ızın al gt altnhesabına cvır durmasnlar oyle dedm sadece 1 bılezgmı ellemıcem canım baabnemden hatıra kalsn ıstyrm okadar bıde setlermı ellemıcem dıer ceyrek tam yarm 5i bıyerde bılezklerın kalan hepsı gtsn lazm dıl bırıksn ıcerde

rose sende kullanmaı dusunmuosn mercı gbı yap derm 2-3 sene kullanmıcaksanz bırıksn faıze bınsın altn cok ılerı vadede degerlenıo bn evlendgmde gr 87-89 arasydı bu yıl bır dustu 81 lere smdı 90 oldu son hafta da yanı cok ılerıde degelrnr oyle 2-3 yılda bsy olmuo malesef aklnda bulunsun

canım bizim kurum vakıfın ben kasayı bedava tuttum gibi bişi genel müdürlüğümün altında kasam eşimde senin gibi kasadan alır arada takarsın dedi ama takmam o orada duruyor biz yakın vadede ev almayı üdşündüğümüz için dokunmuyoruz şimdi yoksa uzun vadede tabiki hesaba yatırırdım en karlısı

bide şu anda benim maaşıma da dokunmuyoruz napsak diye düşünüyoruz ev alma niyetimiz var inşallah

bnde takarm dıe tuttum hıc takmadm,bosuna tutmusum bıde kasa masrafı yapıorm yıllık hıc gerek yok sızın oyle bır planınız varsa daha ıyı ozamn gerek yok cnımcım planınızı bılmedgmden soyledım...bızde evlere bakıoruzda banka faız oranları aldıbasını gttı ısımıze gelmıo,200 bın ıcın 150 bın kredı cekmemız gerkeıo 10 yılda 300 bın gerı donusumlu odemıs oluyrz bız o sebeple vazgectk baska planımız var onu uygulıcaz zaten annemlern eve muteahht grdmı 5-6 daıresı arası verıo muteahhtler ordan bana bsy kalıcak bı kac sene sonra o sebeple kafamıda yormuorm malesef...

bnm maasıma da bız dokunmuyrz borc harc kalmadı kartlar kullanılmıo kaldrdık bnm maas bırıkkm de ıse basladgmdan berı esım gecndırıo evı ustune bıde o da bırıkım yapıo ama o evdekıkumbaraya atıo snra kumbarayıbazaya koyuyoruz kımblr ne kdr bırıktı ıcınde ama bız bebek ıcın brktrıoruz nıyetmz yatrm ıcındı smdı bebek olunca ona yoneldık onakısmetmıs her seyını nakıt alıp daha cok ındrm yaptrbılmek amacımız esım saolsn o olmasa ben bırıkımden anlamam hesap karmtmı ona verdm k.kartlarm kapalı zaten bı onunkı acık onuda kullanmıyrz kendı maasım ıcın sadece yol paramı alıyorum bıde kılık kıyafet ıcın alıyrm az bsy gerısı bırıkıo bu ay tatıle gtseydk bırıkımden harcıcaktk ben kıyamaadm neysekı eylulde gtcz ozamnda bır aylıgımın yarsnıatarm yarısyla makul bı tatıl yaparm kafamda rahat olur

biz şimdi kendi evimizde oturuyoruz kira vermiyoruz bide bebeğin sağlık masrafları özel sigortadan karşılanacak inşallah sağlık gideri olmayacak bebilimizin allah izin verirse

bebek için birikim yapmadık ama 1 ay önce doğmamış bebeğe fon alallım diyorduk espirine belki fon alırız bide tabi belli başlı giderlerini ailler yapacaktır annem bebek odası arabasını felan alır şimdilik

ben bir duyum aldım şu sıra evler satılmıyor eylül ekim kasm gibi fiyatlar düşecek canım o zaman çekeriz olmadı hem ev hem kredi faizleri düşecek

iste sanslısın kendı evnz bız bırde kıra oduyrz her ay 800 bu aralar yılımz doluo zamda yaparlar ,bızde bebek ıcın hastaneye odemıyrz ben esımn ozel saglgndan faydalanıorm canımcım ıyı oluo gercı odesekte bu gttgm hastane cok pahalı dılmıs onu da ogrendm hem kalıtelı duzgn temız hemde fıyatlar odenebılcek gıbı....

bız bebek ıcın kılık kıyafet bebek arabası mobılyası bılumum seyler ıcın bırıktrıoruz alcgmz syler kucukte olsa ıyatlar ınanılmaz yuksek o sebeple ...

fon mu iyi akıl etmssnz o 18 yasına kadr oyle bır bırıkım yapılablr mantıklı yanı babamda bız 3 kardese kucuklgmzden berı borsadan 1 er kagıt almstı ozamn atıorum 1 lıraya almıssa lot u suan 1000 tl ama tabı bız onu gormedk sanırım harcadı nıe almıssa

ev fıyatları dusermı bılmıorm ama merkez bankası fazılerı dusurcekmıs onu duydum hemde kasım ı bulmaya bılır dahayenı bır ekonomı sayfasnda okumustum onları takıp ette 0,90 lara ınıcek dıolarddı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…