- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Canim cep telefonundan giriyorum bu uygulamada ozel mesaj gelince bir uyari vermiyor sanirim. Bende mesajimi gormedigin icin cevap vermedigini sanmistim.
Cok gecmis olsun normalde tansiyon ile ilgili bir sorunun var miydi. Benimde erken dogum riskim vardi. İlk aylarda da dusugu engellemesi icin progestran diye bir hap kullanmistim.
Rabbin saglicakla yavrunu kucagina almayi.nasip etsin.
Günaydınlar öncelikle Nena kuş iyi olmanıza çok sevindim canım.
Diğer kızlar hepimiz menekşe kokulu hikayeleri okumuşuzda haberimiz yokmuş. Bende beğenmedim bu arada. Kocan kadar konuş ve bir kaç kitap ismi daha var onları almayı düşünüyorum.
Mercim bende ilk iş saçımı kestirmiştim yeni yeni uzadı artık omuzlarımı geçiyor çok şükür sırtıma geldi. Nasıl özlemişim saçlarımı ve bütün havam saçlarımdaymış bir daha hayatta o kadar radikal bir değişiklik yapmam.
rose canım hanı sen banyon ıcın englısh homedan raf almstn yahavluluk gbı onu hangı subeden aldn ve ınternettn sıparıs versemmı oyle bır uygulamaları varmı cok begenmstm sen ıg paylasnca ama pendık subesnde bulamdm
canım ben onu natilyustan almıştım öylesine gezerken :))))))) interntten sipariş verebilirsin tabi ben herşeyi netten alıyorum
benimki bu
http://www.englishhome.com.tr/eva-ferforje-raf-beyaz.html
evet bılıyorum hos da duruyordur... kurulumunu bız mı yapıyoruz sabıt duran bsy dımı kımı seyler dandık oluo sallanıo oyle deıldr ınsallah
canım sabit duruyor birde kurulum öle bişi değil yapması çok kolay alet edavat gerekmiyor yani
Yan tarafta bi anaokulu var acaba gidip sorsammi bikac saatlik gonullu ogretmene ihtiyaçları var mi diye
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nasıl başardın misler gibi evinde sıkılmayı kuzum sen?
Kızlar vizem çıktı gitti aldım bugün pek mutluyummArtık gelsin 5 Ağustosta Avrupaya fethim başlasın Evden çıkmıyorum para harcamamak için.Bütün paramı 15 gün orada harcamaya saklamak istiyorum.Evde patlayacağım yakında bende merci senin gibi
Vizen hayirli olsun canim. O kadar ugrastin bu vize ne kadar sure gecerli olacak. Bol foto bekliyoruz tatilden.
Pazar gununden beri annemlerdeyiz rahata cok alistik. Eve gidince zorlanacagiz.
Oyy canim alismissindir rahata tabii.Yemek hazir,oglus agladiginda biliyosunki senden once gidebilecek biri de var yaninda..Ama tebrik ediyorum yinede oyle abarti yardimla degil kendin basa cikiyosun stankicim.Aslinda en guzelii.Zorlugunu da kendin yasamak bebeginin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sagol canim. Bebek reflumuz olmasa annemlerede gelmeye ihtiyac duymazdim ama gece hep ayakta olmamiza ragmen bogulma tehlikesinden dolayi korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?